cukání za studena 2.0 vvti
tak cukání za studena u 2.0 VVT-i (asi jediná menší vada tohoto motoru)vyřešeno přehráním\flashováním řídící jednotky novým softwarem v Toyotě Tsusho Praha, o problému věděli , akorát mi štve ,že v německu to Toyota řeší jako výr. vadu a vše je zdarma
nyní má vůz při studenym startu mnohem více výkonu,necuká a spotřeba šla o cca 0.4l dolů,takže doporučuji všem

nyní má vůz při studenym startu mnohem více výkonu,necuká a spotřeba šla o cca 0.4l dolů,takže doporučuji všem

Tak uz mesic mam taky nahranej novej soft a cukani se z 95% ztratilo, ted to semtam jenom pri rozjezdu trochu skytne
Mel sem to ve Zline ve Zlineru gratis ze sem je na to upozornil jinak ze by chteli asi 500
takze muzu jenom doporucit, ale ze by to delalo neco se spotrebou nebo vykonem to asi neee
Mel sem to ve Zline ve Zlineru gratis ze sem je na to upozornil jinak ze by chteli asi 500
takze muzu jenom doporucit, ale ze by to delalo neco se spotrebou nebo vykonem to asi neee
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Re: cukání za studena 2.0 vvti
Ako si dopadol v servise - Franc ?
Mne to tiez cuka pri zahriatom motore, cca okolo 1850 otackach, na stvorke 50-55km/h
Stvrtok o 12h idem do servisu a som zvedavy ci nieco zistia
Mne to tiez cuka pri zahriatom motore, cca okolo 1850 otackach, na stvorke 50-55km/h
Stvrtok o 12h idem do servisu a som zvedavy ci nieco zistia
Já nakonec v servise nebyl , prostě jsem se na to vykašlal. Servis v Olmiku nakonec radši zrušily.To cukání se stane jen někdy, ale vždy jen do 3000 otáček. No stejně napiš jak jsi dopadl.
Avensis combi 2.0 108 Kw (r.v.2004)
Diagnostika v Toyote nezistila nic, novsi softver nexistuje
vycistili skrtiacu klapku, ale ziadna zmena
po dvoch hodinach zistili ze novsi sofver RJ existuje ale oni ho nemaju, ale vedia ho zohnat
Maju ho v Prahe, tak budu volat ked ho budu mat
vycistili skrtiacu klapku, ale ziadna zmena
po dvoch hodinach zistili ze novsi sofver RJ existuje ale oni ho nemaju, ale vedia ho zohnat
Maju ho v Prahe, tak budu volat ked ho budu mat

V Nitre som bol Autorizovanom servise