výměna xenonů
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
dneska sem mluvil s toyotou czech a ti mi řekli, že bez řečí to nemusí udělat nikde, že záleží jen na dobré vůli toho a onoho dealera jestli ti to zadotuje nebo ne, prej to nejlíp domluvíš stím dealerem od kteryho auto je a kterymu už dals něco vydělat na servisu. V mým případě je to tedy Toyota Tsusho v Praze, kam se mi nechce, obvzlášť když už mi to svítí od Jacka.
V trend caru sem jim řekl, at nepočítaj že si od nich ještě něco koupím...
V trend caru sem jim řekl, at nepočítaj že si od nich ještě něco koupím...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je skoda, mame ted koupeneho Avika r.v. 2007 kombi 130kW a svetla opravdu nesviti dobre, vecer bez mlhovek neni skoro nic videt, tak kujeme, jestli to sami vycistit nebo nechat nejak odborne vylestit pripadne vymenit zarovky, bohuzel ted ctu, ze podminka je koupe v CZ/SK a my ho mame z bazaru a tam je z Belgickeho dovozu ... 

-
- Věčnej rejpal
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To jsem tady taky cetl, ale jako uz tady nekde nekdo predtim psal, tak jsem si vsiml i tech "zamlzenych" cocek a kdyz cumim primo do svetla, tak mi prijde, ze i baterka na klicich mi sviti vic. Cetl jsem, ze ta odrazova vrstva jde dobre nastrikat, akorat ted shanim navod, jak to svetlo pekne rozmontovat, abych to nejak neponicil ... nemam tak vycvicene rucickyRoman Jašek píše:To nevyčistíš, je tam v háji ta odrazová vrstva........

2007 Toyota Avensis Kombi 2.2D-Cat 130kW
-
- Věčnej rejpal
Nebude to žádná sranda, aby jsi neudělal víc škody, jak užitku, je to slepený...Když by se Ti to podařilo "nějak" nastříkat" (nevím čím, a jak by Ti to tam dlouho vydrželo, protože to je teplota jako prase) tak to zase dát do kupy aby do toho neteklo.....Já bych si udělal výlet do Wroclavi nebo do Bánovců a měl klid.....Profesionálně odvedená práce (potvrzeno Toyoťákama)
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Dik za tip, to slovensko zni dobre, mame kousek rodinu, tak bysme to vzali pri jednomRoman Jašek píše:Nebude to žádná sranda, aby jsi neudělal víc škody, jak užitku, je to slepený...Když by se Ti to podařilo "nějak" nastříkat" (nevím čím, a jak by Ti to tam dlouho vydrželo, protože to je teplota jako prase) tak to zase dát do kupy aby do toho neteklo.....Já bych si udělal výlet do Wroclavi nebo do Bánovců a měl klid.....Profesionálně odvedená práce (potvrzeno Toyoťákama)

2007 Toyota Avensis Kombi 2.2D-Cat 130kW
-
- Věčnej rejpal