T25 FL Terra, Luna, Sol a Premium

vše ohledně modelové řady Avensis
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

este doplnujuca otazka. Ides kupovat nove alebo ojazdene auto? ten tvoj popis mi totiz ide skor na aktualny model T27...
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
das80
Člen Týmu

Příspěvek od das80 »

Nove - predpokladam nabeh cca 50 tkm/rok, toto sa mi s jazdenkou nechce riskovat. Este ma tahali do Mazdy a Fordu, zatial som nakloneny skor na AVI.
Bol som skusat SOL 91kw, ten vykon tam pocitovo veru chyba - aktualne mam 103 kw/dsg v octe.
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

ak prechadzas z 103 KW TDI tak skus porozmyslat nad 2,2 D4D ten je v rovnkej vykonovej kategorii. Tiez jazdim pomerne vela, tych 91 kw mi na to auto pride ako trochu malo.

OK zabudni na vsetko co sa tu popisalo, prispevky vyssie sa vztahuju na predchodzi model avensisu.

Presiel som si teraz zbezne vybavu T27.

Sol ma navyse:

- Systém bezkľúčového nastupovania a štartovania "Smart entry & start system" - toto je fajn vec.
- alcantara - toto vyzera dobre
- 17'' kolesa
- bixenony natacacie - tie natacacie bixenony svietia dobre, avensis ma vraj aj dobre halogenove svetla. Ja by som siel ale asi do xenonov.

celkovo su tie rozdiely uplne minimalne. Sedadla to ma rovnake len s inym potahom. Ak by si siel do tej vyssej motorizacie, tak tam su 17'' kola aj tak minimum kvoli brzdam.
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
das80
Člen Týmu

Příspěvek od das80 »

Fajn, dakujem, vidim to tak ze este pojdem poskusat. Najhorsie je, ze svetla by som rad priamo porovnal niekedy rano, vecer - co je v aktualnom rocnom obdobi nerealne. Momentalne mam natacacie xenony, (dialkove su klasika halogenove - aj tak ich pouzivam cca 10% casu) a som s nimi velmi spokojny. Aj po 140 tkm svietia ako nove, oproti halogenom znacny rozdiel. Toto je skusenost s OII a O II FL, na horsie sa uz zvyka tazko.....
Odpovědět

Zpět na „Avensis“