Laděný výfuk na Aurise 1.6

nová modelová řada - nástupce Corolly
PePe132
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PePe132 »

Já se pohybuju pouze v teoretický rovině. :D
Proč by nepomohla? Výfuk vč. svodů, úprava sání a úprava jednotky by dle mého znát byla.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, 6M/T, white, Terra Cool + tempomat
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

ne, nepomohlo... zmenu v ECU neudelas.... max ji nejak osulis za cenu mozneho poskozeni.... Koncovka, svody a potrubi je dostatecne vytuneno od vyroby, takze spise upravami ztratis... A tento motor rozhodne neni priznivy k upravam a ziskavani dalsiho vykonu.... :-( Takze stale je lepsi varianta koupit si na tohle starou supru a tam si hrat...
Back in Czech.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

U motoru z Vectry 1.6 muzu potvrdit, ja mel Tigru 1,4 a tam to bylo obdobne, vymenil jsem cele sani, zkratil jsem ho cca o metr a dal jsem tam masivni kuzel, motor vyrazne zvysil tah mezi 4,5-7tis, ale ztratil kroutak okolo 2tis otacek.

Auris urcite jde tunit, urcite z toho pujde dostat 140k, jenze za jake penize? ECU upravit pujde, ale nebude to zadny zazrak, ovsem ukaz mi v CR firmu, ktera vi a umi vypocitat, pri zmene celeho vyfuku a zkraceni pripadne ochlazeni nasavaneho vzduchu, jak upravit SW mapu pro ECU? Podle mne takova v CR neni a pokud je, bude to stat tak 2-3tis na 1kone vykonu.

Pomale klesani otacek je dano elektronicky kvuli spaleni zbytkoveho paliva, nekdo to tady uz psal, ze to predchazi karbonizaci motoru...

BTW kdybych mel volnou garaz a sehnal bych LHD Supru mkIV v manualu, uz by stala v garazi :)
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Dav
Člen Týmu

Příspěvek od Dav »

PePe132 píše:Já se pohybuju pouze v teoretický rovině. :D
Proč by nepomohla? Výfuk vč. svodů, úprava sání a úprava jednotky by dle mého znát byla.
Pomůže a dost, měl jsem P 206 1.6 SX 2003, Remus, sání kužel a úprava řídící jednotky, byla to bomba :lol: . Pouze vzpomínám ukradli mi ho :(
Auris 1.6 Valvematic 6 M/T Terra Cool, VSC + TRC, od 2.5.2011
VLAN

Příspěvek od VLAN »

Na nějak výfuky jsem narazil, třeba :

http://shop.loonytuns.de/Sportauspuff/T ... aioe92g039

Docela by mě zajímalo, kolik stojí originální "sportovní" výfuk, každopádně otázkou jest, jestli to má pro Auris opravdu smysl. :)
VLAN

Příspěvek od VLAN »

Tak po hledání jsem objevil, že se dělá Remus i pro motorizaci 1.6 91Kw.

Na 1.6 97Kw by měl jít snad také, už jsem psal do Remusu, jinak z Německa kdybychom se dokázali domluvit na skupině lidí co by je vzala (alespoň 3), tak by vycházel výfuk Remus komplet bez montáže cca 8800Kč, což mi nepřijde tak strašné. :)
Dav
Člen Týmu

Příspěvek od Dav »

VLAN píše:Tak po hledání jsem objevil, že se dělá Remus i pro motorizaci 1.6 91Kw.

Na 1.6 97Kw by měl jít snad také, už jsem psal do Remusu, jinak z Německa kdybychom se dokázali domluvit na skupině lidí co by je vzala (alespoň 3), tak by vycházel výfuk Remus komplet bez montáže cca 8800Kč, což mi nepřijde tak strašné. :)
To by byla paráda :lol: , bral bych :shock:
Auris 1.6 Valvematic 6 M/T Terra Cool, VSC + TRC, od 2.5.2011
MarcelX
Člen Týmu

Ulter sport

Příspěvek od MarcelX »

Dneska jsem si ho objednal od Ulter Sportu, i s poštou za 3845,-- Kč :D
PePe132
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PePe132 »

Hodíš sem odkaz? Cena je zajímavá.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, 6M/T, white, Terra Cool + tempomat
MarcelX
Člen Týmu

odkaz na výfuk

Příspěvek od MarcelX »

odkaz je www.tuningshop.cz, jkdesign@jkdesign.cz
Jinak mám model letošní, 1.6 , 97kw, edice: Dolák Edition - tj. bílá barva, černá střecha, zrcátka, černé folie zadní sklo + boční zadní...
MarcelX
Člen Týmu

Příspěvek od MarcelX »

jo ještě číslo produktu Ulter sport:
128-112/10-1 , Dodání 10 dnů, cena 3700,- + poštovnémodel 2007-2012
MarcelX
Člen Týmu

Příspěvek od MarcelX »

a do třetice jsem zapoměl říct, že je třeba jim napsat, nemají normálně v nabídce.. ale reagovali na můj dotaz rychle do 1 dne, během 2 e-mailů jsme se domluvili. Výfuk bude krátce po novém roce (což chápu - Vánoční svátky)
VLAN

Příspěvek od VLAN »

Nenatočil by jsi pak prosím nějaké video? Když jsme slyšel UlterSport na kamarádově autě, tak se mi moc nelíbil, Remus se mi taky nezamlouvá a na XForce cat-back není moc zájem a samotnému se mi nechce platit tak velká doprava :(

Asi budu muset zatnout zuby, překrýt si oči páskou a zaplatit za X-Force, ale chtěl jsem se odhodlat až po svátcích, dlouho jsem čekal, jestli někdo opravdu nebude závazně chtít cat-back taky, ale nakonec si to všichni co psali rozmysleli...
MarcelX
Člen Týmu

pro VLAN

Příspěvek od MarcelX »

Ty vogo, ty jsi škudlil poštovné je 185,-- tvrdých korun :D ... co si za ně dneska koupíš?
Samo, že natočím... až přijde po novém roce a až ho tam našroubuju...
VLAN

Příspěvek od VLAN »

Poštovné z Austrálie je 300 Dolarů :D

Xforce jinak než z Austrálie nejde, ještě mi te´d po delší odmlce napsali, že když bych vzal 2 a více, tak bude poštovné pro komplet 300 Dolarů.

Tudíž ušetřených 150D při koupi 2 kusů dělá cca 2800Kč, ne 185. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Auris“