piskanie na volnobeh

vše ohledně modelové řady Avensis
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

KarlosCZ píše:treba u Mercedesu bych predpokladal ze to bude lepsi, ale obecne ty novy plechovky uz za nic nestojej....
no jo, lenze v mercedese ti daju zdarma nahradne vozidlo, pripadne s nahradnym vozidlom dojdu k tebe, daju ti ho a tvoje auto zoberu...
MIR
Člen Týmu

Příspěvek od MIR »

franco49 píše:Neviem ,ako dlho si majiteľom T 27, ale môžem ťa ubezpečiť , že po dvoch rokoch ,ako je to v mojom prípade si na to zvykneš. Ani jedna z vyššie spomínaných alternatív to podľa mňa nie je, pretože frekvencia pišťania sa nemení v závislosti na obrátkach ,ani vypnutím a zapnutím klímy. Po miernom zahriati motora to prejde.Zvuk vychádza niekde medzi motorom a prepážkou oddeľujúcou motorový priestor od kabíny na pravej strane vozidla. Bavil som sa o tom aj v servise, ale pochopiteľne cestou tam to prestalo, takže nebolo čo riešiť. Aj som uvažoval nechať auto parkovať cez noc pred servisom a ráno to skúsiť, ale akosi som sa zatiaľ nerozhýbal. Nakoniec mám ešte rok záruky, predlohový hriadeľ prevodovky jemne hrkoce, synchróny začínajú nestíhať, tak počkáme čo sa ešte pokazí a potom...
To si ma teda nepotesil :) ale s tym zvukom je to tak ako opisujes (prava strana)
Toyota Avensis T27 2.0 D4D combi
MIR
Člen Týmu

Příspěvek od MIR »

Plextor píše:Muze to byt remen alternatoru,
Mozne priciny.

1. muze byt povolen
2. odchazi baterka
3. nekdo ti namontoval do auta neco co ma odber a vybiji ti to baterku
4. lozisko
Dik za moznosti, posielam video:
http://www.youtube.com/watch?v=asBPPeuB ... e=youtu.be
Toyota Avensis T27 2.0 D4D combi
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Roman Jašek píše:Za ty prachy, za který jsem koupil Toyotu bych mohl mít funglovku Daciu Duster, nějakýho Chryslera, Kiu....nějaká záruka pět let a bez starostí....
Nemám na mysli za ty prachy,ale jestli to bude lepší. Zvolil jsem Toy abych neměl starosti a to za ty necelé tři roky zatím splnila do puntíku. Marketinkové reklamy nejsou zárukou bestarosti, co mi se záruky když se servisákem budu zdravit jak se starým známým a nekonec mi řeknou "jó pane vy jste s tím jezdil :shock: a počeských cestách, tak na to se záruka nevztahuje, víte"protože pod čárou mají napsáno záruka se nevztahuje nato a nato.
matus69 píše:no jo, lenze v mercedese ti daju zdarma nahradne vozidlo, pripadne s nahradnym vozidlom dojdu k tebe, daju ti ho a tvoje auto zoberu...
nojo ale to bude učo za jiné peníze, nic není zadarmo, souhrně zacvakáš i pšouknutí vedoucího :wink: a koupě medvěda taky není za hubičku.
Čili pořád zůstává otázka co zvolit lepšího,abych zůstal na stejném komfortu a zlepšení beztarostnosti.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

m5t píše: nojo ale to bude učo za jiné peníze, nic není zadarmo, souhrně zacvakáš i pšouknutí vedoucího :wink: a koupě medvěda taky není za hubičku.
Čili pořád zůstává otázka co zvolit lepšího,abych zůstal na stejném komfortu a zlepšení beztarostnosti.
urcite to nie je zadarmo, ale vsetko je otazka konkretnej ponuky, modelu, vybavy.
Uz tu boli prepocty C-klasse vs Octavia, ked oktavka vysla v rovnakej vybave drahsie atd....
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

koktavka je kapitola sama o sobě, ta nemá konkurenci :mrgreen:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Odpovědět

Zpět na „Avensis“