Sondáž potencionálně vážných zájemců o MR2 W2

vše ohledně modelové řady MR2
Jelass
Manager Týmu

Příspěvek od Jelass »

Jelass píše:Před lety si někdo za 100Kč dotáhl do Hradce bílou MR2 a dal to k nám do servisu... No motor stav na GO a netušil jsem ,že existuje tolik odstínů bílé, kolik jich bylo na tom autě. :lol:
Toto nebyla reakce na Kolju.
Mondeo 2.0i Turnier 2004
p:Corolla E11 4ZZ_FE 97PS
P: Dodge GrandCaravan 3.3i 2008
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Jelass píše:
Jelass píše:Před lety si někdo za 100Kč dotáhl do Hradce bílou MR2 a dal to k nám do servisu... No motor stav na GO a netušil jsem ,že existuje tolik odstínů bílé, kolik jich bylo na tom autě. :lol:
Toto nebyla reakce na Kolju.
jasně já to beru šefe nesmím tolik chlastat pak nevidím co datluji
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Jelass
Manager Týmu

Příspěvek od Jelass »

Taky anonymní alkoholik? To by jsme se mohli znát z kruhu :lol: Dost OT. Hezkej večer.
Mondeo 2.0i Turnier 2004
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Jelass píše:Taky anonymní alkoholik? To by jsme se mohli znát z kruhu :lol: Dost OT. Hezkej večer.
čau
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Jelass píše:Že Ty jsi to, Mikue, koupil za nějakej nesmyslnej peníze před těma 2 a půl rokama, zjistil jsi jaká je to vrána a zkoušíš to střelit?

Před lety si někdo za 100Kč dotáhl do Hradce bílou MR2 a dal to k nám do servisu... No motor stav na GO a netušil jsem ,že existuje tolik odstínů bílé, kolik jich bylo na tom autě. :lol:
a to bylo co za servis? Toyota-citroen na výpadovce na třebechovice? Ptám se, protože ta bílá mr2 v Hradci byla dosti pravděpodobně moje revize 1, o který mluvim vejš, tudíž nestála kilo ale šedesát a za šedesát za rok šla, tudíž jediný v čem máš pravdu je, že to byla MRtka nehoráznýho charakteru, nevhodná i na díly-jelikož většina dílů byla nepoužitelná. O jiný bílý mr2 v hradci nevim.
Jelass
Manager Týmu

Příspěvek od Jelass »

Ano, ten myslím. Tudíž jediný, v čem nemám pravdu je, že stála kilo :lol:
Mondeo 2.0i Turnier 2004
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

ja se klidne priznam ze pred dvema a pul lety jsem to koupil za 85tis Kč. A to prodával ten kluk je proto, že potřeboval rychle peníze na školu nebo co. Mělo to najeto 172.000 km.
S tim lakem to prave vubec nechapu. Cca rok byl co sem to auto vlastnil byl lak jeste OK (krom predniho narazniku) - původní německý majitel to cca do roku 2008 skladoval přes zimu ve stodole pod senem. Ještě teď mi z ventilace občas vylítne sláma :D Jenze pak to jednou u nas v praci (pracuju v servisu Mercedes - nejsem mechanik) umeju na wapce autosamponem a od ty doby se na ten lak nedá dívat. Např.: zpětný zrcátka a zadní křídlo záhadným způsobem zrůžověla a zmatovatěla. To jen pro vysvětlení ohledně laku.

A rozvody, ačkoli to nebude nic levnýho, tak počítám jako běžnou údržbu. Akorát by bylo ideální kdyby se s těma rozvodama udělalo minimálně i těsnění pod hlavou.

Co se týče elektriky, možná by pro začátek stačilo vyměnit panýlek ovladání ve dveřích řidiče.

A že uvažuju o prodeji? Tak jelikož sem si začal pohrávat s myšlenkou, že bych pořídil něco jinýho do stáje. Jenže znáte to, já nejdřív musím prodat abych mohl koupit. Líbilo by se mi kdybych si koupil další auto do sbírky. Jenže bych ho němel kam dát, ale hlavně na to prostě nemám volný love :roll:
V autě se vyspíš vždycky, ale barák řídit nemůžeš
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Jelass píše:Ano, ten myslím. Tudíž jediný, v čem nemám pravdu je, že stála kilo :lol:
tohle je tvoje citace:
Ale já tam byl jen na praxi a následný brigošce, auta jsem opustil a studuju dál něco jinýho... takže už je to tam zase bezpečnější, ale zase od r. 2005 už to zase není autorizák. Zase máš ale u Toyot do tohodle roku výhodou, že nemusíš jít do autorizáku, protože kluci je tam znaj a mají k tomu i veškerý potřebný věci.
sorry-ale tohle je druhá hrubá nepravda, v servisu byli opravdu odborníci na slovo vzatí, řeknu na rovinu jak v tomhle servisu proběhla voprava:
Na palubce mi svítila známá a nenáviděná kontrolka "červenej motor s vrtulí"-v tomhle servisu mi řekli, že ani nevědí čeho to je kontrolka, že takovou ještě neviděli, protože toyoty který jim tam jezděj, takovouhle kontrolku nemaj. Poté stačilo zajet do Tsuscha, na který sice všichni(včetně mě) nadávaj, ale tady těm autům dle mejch zkušeností alespoň opravdu rozuměj a pan Hovad mi hnedka, jelikož o ty auta má i zájem, vysvětlil asi tři možný příčiny, co by to mohlo bejt-nejpravděpodobněji to vypadalo na zadní saharu u boční kapsy. S tím jsem jel znovu do zmiňovaný toyoty-citroen, jelikož jsem tam byl už objednanej na rozvody a při výměně rozvodů tuto závadu zázračně odstranili. Nějakou dobu jsem s tím jezdil a následně jsem zjistil, při prohlídce přední pojistkový skříně, že jejich oprava závady spočívala ve vyndání zmiňovaný pojistky, aby to na palubce už nesvítilo..., pánové jestli takle vopravujou i jiný auta, tak potěš koště. Tudíž jediný co tě šlechtí je, že tam už nepracuješ, Ale ohledně fundovanosti těchle domácích opravářů bych bejt tebou radši nepsal.
Jelass
Manager Týmu

Příspěvek od Jelass »

Hodnoť je jak chceš, mně to je uplně jedno. Je to pro mě historie. Postupy tam měli dobrý a jako podle toho, že neznali MR2, která tam byla asi jednou....? Nenech se vysmát, podel toho hodnotíš úroveň servisu? :?: :idea: Je fakt, že teda z tý Tvý moudrý nebyli a dost to proklínali. Stav + neznalost, sám jsem na ně koukal, pamatuju si, kdo to dělal, na takovýhle stroje se nezapomíná. Proč jsi to nedal někam, kde ta auta znají? protože je bláhovost si myslet, že když někde dělají Toyoty zhruba od roku 1999 do r. 2005, tak budou znát auto, kterýho se v r. 90 prodalo pár kusů u nás. Proč jsi´s tady nenašel nějakýho fachmana?

to co popisuješ je samozřejmě prasárna, já jsem tam byl dokupy 4 - 5 měsíců a žádný velký stížnosti na Suzuki nebyly, na Citröeny samozřejmě ano, ale to je spíš problém aut a ne až tolik mechaniků. A Toyot tam jezdilo pravidelně pár služebních z Mholidingu. A k p. Hovádovi můžu říct jen to, že více - méně se mu nedivím ,že odešel, značku má rád a dělal jí už předtím.

Takže jestli mě chceš tahat za fusekli a citovat, prosím, ale když kupuješ takovýhle auto, tak si k tomu musíš najít i člověka, kterej to umí, jinak Ti 99% servisů řekně ´´Ano, pane. Jistě že to umíme opravit.´´ a udělají přesně tohle. Já si stojím za tím, že Yaris, Rollka, Avensis, Rav a LC bez problému.

Já jsem na Tsusho taky slyšel negativní ohlasy, ale vzhledem k tomu ,že tam mám kámoše, tak OK. Kdyby jsi potřeboval něco levněji, dej echo.
Mondeo 2.0i Turnier 2004
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Postupy tam měli dobrý a jako podle toho, že neznali MR2, která tam byla asi jednou....? Nenech se vysmát, podel toho hodnotíš úroveň servisu? -promiň, sem hlupáček, uroveň servisu hodnotím podle toho, že o autu nevědí vůbec nic, ale příjmou ho na servis, závadu neodstraněj, ale zakamuflujou a prohlásej ji za vyřešenou..., opravdu postupy měli dobrý.

Proč jsi to nedal někam, kde ta auta znají?
jak už jsem psal, protože jsem tam byl už objednán i na jiné opravy. protože je bláhovost si myslet, že když někde dělají Toyoty zhruba od roku 1999 do r. 2005, tak budou znát auto, kterýho se v r. 90 prodalo pár kusů u nás. Proč jsi´s tady nenašel nějakýho fachmana?
Promiň, ale myslel jsem, že když to je autorizovanej servis toyoty, že by auto vyráběný toyotou znát měli nebo měli mít možnost si to zjistit, tak jak tomu je například v Tsuschu, kde přesto že se tě občas snažej natáhnout, se mi něco podobnýho ohledně neznalosti něčeho i na MR2 nidky nestalo a to to auto taky v životě ani jedno neprodali-ostatně jako všude, toyota mr2-mkII se v České Republice neprodávala...

když kupuješ takovýhle auto, tak si k tomu musíš najít i člověka, kterej to umí, jinak Ti 99% servisů řekně ´´Ano, pane. Jistě že to umíme opravit.´´ a udělají přesně tohle.
Mno s tímhle vyjádřením si mě pobavil, naštěstí nemám s ostatníma servisama takhle negativní zkušenosti a kdyby to takle bylo, tak auto radši prodám a jezdím už jenom v MHD.
tvrdím jenom, že když něčemu nerozumim a nevim jak to opravit, tak se netvářim že jsem to opravil a neinkasuju peníze za vyndání pojistky...
Jelass
Manager Týmu

Příspěvek od Jelass »

Když jsi tam auto dal to NEBYL již autorizovaný servis. Autorizaci neměli, přišli o ni z obchodních důvodů a jen psali, že mají postupy a v té době už prodávali Suzuki - Citrouše. Jestliže se Tvoje Toyota v ČR neprodávala a Regina již neměla autorizaci, nemohla nahlídnout do online servisních postupů, kterou mají k dispozici v Tsushu a ani jí nemohli mít v papírové formě. Opakuju ale, že to neznamená, že neudělali prasečinu. Vrtali se tam v tom dlouho po zavíračce, a tohle asi uznali za jediný řešení. Bohužel, dost hloupý.

Další věc, Tsusho není Hovád a Hovád není Tsusho. Samozřejmě nevím, kdo ti to tam opravoval, ale zmínil jsi p. Hováda a to je kapitola sama pro sebe, protože ten člověk zná Toyoty do posledního šroubku.

S Tvojí poslední větou souhlasím ,ale musíš uznat, že takováhle praxe prostě je a chodí to i takhle, bohužel.
Mondeo 2.0i Turnier 2004
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Jelass píše:Když jsi tam auto dal to NEBYL již autorizovaný servis. Autorizaci neměli, přišli o ni z obchodních důvodů a jen psali, že mají postupy a v té době už prodávali Suzuki - Citrouše. Jestliže se Tvoje Toyota v ČR neprodávala a Regina již neměla autorizaci, nemohla nahlídnout do online servisních postupů, kterou mají k dispozici v Tsushu a ani jí nemohli mít v papírové formě. Opakuju ale, že to neznamená, že neudělali prasečinu. Vrtali se tam v tom dlouho po zavíračce, a tohle asi uznali za jediný řešení. Bohužel, dost hloupý.

Další věc, Tsusho není Hovád a Hovád není Tsusho. Samozřejmě nevím, kdo ti to tam opravoval, ale zmínil jsi p. Hováda a to je kapitola sama pro sebe, protože ten člověk zná Toyoty do posledního šroubku.

S Tvojí poslední větou souhlasím ,ale musíš uznat, že takováhle praxe prostě je a chodí to i takhle, bohužel.

myšleno všeobecně o všech podobně neschpných opravnách jak autor. tak soukrom. :-ú

:-) žasnu:-) co je to za opravny, které neznají , neumí, nebo neví co s motorem, elektr. nebo s jinou závadou, a to hlavně autor. opravny :-( ,
které mají aktualizace soft. diagnostik, ( u starých ročníků, které ani diagnostiku nepotřebují) tak tomu už vůbec nerozumím, ale blbouni co neví co s chechtákama ( pro neznalé slova chechták) šrouby, atd,. peníz koruna a pod.) dávejte do opraven serv. dál svoje miláčky a solte :-)

hlavně nepište ptákoviny

ředmět: Re: mr2 Upravit zprávu
Jelass napsal:
tak se zase nějak nechápeme. Buďto jsi dneska nebyl ještě v hospodě a už vypadáváš a nebo jsem nebyl v hospodě já a nějak to nedávám.

Tak dneska jsi to mylslel jak? Very Happy

ahoj sorry dnes , jsem tam seděl od 14.oo hod. a krom 12 gambáčú tam padlo i několik vodek , myslel jsem to všeobecně , neřeš to Smile

Příspěvek od Lander »

30tis
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od kolja »

Lander píše:30tis
čo si chorý, raději bych zajel pro tento kus : volal jsem na to, a byl ochoten slevit po tom co jsem mu řekl, že to tam mám docela dost daleko : :-) všechny díly mám, ale už těch emerek mám docela dost :-) už mě to nějak nebere :-(
tak, že za ty kroupy by to šlo: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... ant1.makeI
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od Yokohama »

kolja píše:
Lander píše:30tis
čo si chorý, raději bych zajel pro tento kus : volal jsem na to, a byl ochoten slevit po tom co jsem mu řekl, že to tam mám docela dost daleko : :-) všechny díly mám, ale už těch emerek mám docela dost :-) už mě to nějak nebere :-(
tak, že za ty kroupy by to šlo: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... ant1.makeI
fuj to je zbořený jako prase :lol: to se snad ani neopravuje ne?
Odpovědět

Zpět na „MR2“