Tak první cesta s Auriskem za náma. Jeli jsme se podívat na Šumavu cca 250 km celkem. Cestování bylo velmi příjemné. Přední sedačky jsou pohodlné, místa dost vpředu i vzadu. Moc se mi líbilo, že mají zadní sedadla 2 polohy. Kufr pro nás naprosto dostačující. Podvozek super, auto sedí jak přilepené, brzdy také dobré. Motor 1,6 Valvematic mi naprosto vyhovuje. Velmi dobrý dojem mi kazil vyosený volant do prava. A to docela dost. Vím, že se nechá snadno seřídit, ale nechápu jak můžou fungl nové auto takto pustit z výroby a dát ho jako předváděcí

Loketní opěrka je posazena dost nízko, pro mě postrádá význam. Škoda, že se nedá výškově nastavit. Měl jsem verzi Terra Cool a rádio mi přišlo, že má poměrně málo podsvícený display, nevím jestli se to nechá seštelovat, nezkoušel jsem. Reproduktory mi stačí, fabia měla podstatně horší. Do Luny určitě objednám TNS 350. Viděl jsem ho naživo a jsem natšený. Optitronová přístrojovka se mi taky moc líbí, škoda, že ji Luna nemá.. Nechápu v tomto Toyotu, do lepší výbavy dát horší budíky

Klidně bych si za ně připlatil, bohužel to prý nejde... Trošku mi zarazilo, že jsou světlomety zamlžené zevnitř, také se vám to stává? Jinak celkový dojem z auta byl výborný. Určitě ho koupím.