Padesátník s koncernem je samozřejmě mimo, ale dement s SUV ve městě na zužující se vydlážděné ulici kilo, za tím si stojím. To jsem zažil na vlastní kůži předevčírem a opravdu to bylo na úrovni demence.Rampa89 píše:"proti podobným vrahům", "pokud ho soud exemplárně a tvrdě nepotrestá", "Koncern a 50ka na krku. Tohle jsou naprosto největší šmejdi na silnicích", "kombík BMW, odhadem jel 90", "by měla policie pořádně přitlačit", "dement s esúvéčkem tak kilo"....
----------------------------
Také mi vadí lidé, kteří se prostě nezařadí a zdržují. Ale ti mě nikdo přímo neohrožují.
Nicméně už se mi stalo, že jsem začal předjíždět kamion (chovám se čitelně, vypočitatelně, nezdržuji, řadím se včas a s blinkrem) a už mě borec bral zprava, což samozřejmě nestihnul a tak se nakonec zařadil za mě. Ale jeho rychlost musela být hodně vysoká, protože při začátku předjíždění bylo až k obzoru prázdno.
Jindy se mi stalo, že jsem dojížděl dva předjíždějící se kamiony (znáte to, jeden 79, druhý 82). V levém pruhu se tím pádem už vytvořila fronta asi tří vozidel, která čekala, až ty kamiony s tím laškováním skončí. Tak jsem přejel doleva také, zařadím se do fronty, zpomalím na osmdesát.... a přijede borec (pro Rampu: opravdu dement), předjede mě zprava, zařadí se do té malé mezery přede mnou a dupne na brzdu. A tady se ptám:
Co jsem já v tomto konkrétním případě udělal špatně? Co jsem měl udělat lépe? Proč mě ten člověk bezdůvodně ohrožuje?

Jistě také pamatujete z nedávné minulosti onen případ, kdy ten dement z Plzně se Superbem smetl tu matku s dcerou v Mazdě mimo silnici. Podobný útok už jsem zažil několikrát, a podotýkám, že vždycky bezdůvodně. Prostě nepřetržitá kolona kamionů, v levém pruhu také plno (přede mnou auta), přesto si ten, co jel za mnou, na mě takhle vybil vztek. Proč? Co jsem dělal špatně?
Jestliže jste podobnou situaci ještě nezažili, tak buď jezdíte málo, teprve krátkou dobu, nebo někde maximálně na vesnici. Nebo vysoce překračujete rychlostní limity, čili těmto magorům většinou ujedete, ale tomu už dnes moc nevěřím.