Moje MR2 aw11

vše ohledně modelové řady MR2
Janec
Navigátor

Příspěvek od Janec »

pomalu resim vyfuk. a protoze ze jsem nesehnal zadne svody na MRko tak jsem se vydal cestou levnou a skoroseriovou. zaklad bude lehce upravene svody z corolly omotane termopaskou pote trubka s vlnovcem pod autem a zakonceni bych chtel pricnym vyfukem dle skodovackych zavodaku 130
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
lukaš pěntka
Člen Týmu

Příspěvek od lukaš pěntka »

ahoj,nevite kdo generalkuje motor na toyotu mr2 mk1 91kw.toyotu mam ve špičkovem stavu,akorad motor bych rad měl ve stavu zbytku auta.diky lukaš
Janec
Navigátor

Příspěvek od Janec »

cau. to netusim zatim se na GO nechystam. kdyz ses z moravskoslezskyho odkud jsi? nebo se pochlub co mas za auto at je nas tu vic. ja vim v opave o dvou MR 8)
lukaš pěntka
Člen Týmu

fandim ti s tou stavbou te mr2.mam stejnou,targa r.v 88.pokud bys věděl o někom,kdo ma zkušenost s go motoru,kdo vi jak na to a děla generalky kvalitně,budu moc rad za tip.
lukaš pěntka
Člen Týmu

jo,jsem kousek od ostravy,ale je už to okres opava.jak řikam,mam tu mr2 co davaš do kupy.ma motor 91kw.koupil sem ji od staršiho pana,a je v super stavu.jen mi motor žere trochu olej a myslim,že nejede jak by měla.
Janec
Navigátor

Příspěvek od Janec »

shanim predni i zadni drzak silenbloku na prevodovku a predni silenblok? nema nekdo zdejsi na prodej?

http://imageshack.us/photo/my-images/11/dsc02093f.jpg/
Janec
Navigátor

Příspěvek od Janec »

je tu nekdo znaly pres MR2 prvni generace? implantoval jsem motor ale zustalo mi par konektoru volnych mam tuseni ze mi chybi nejaka jednotka a take by me zaimalo kde je konektor od nadrze k cerpadlu a plovaku ani jedno nejde, kdyz zapnu klicek rozbehne se vrtule na chladici jako bych varil.. popripade odkoupim nejakou prebytecnou vetes v podobe elektro krabicek ktere by me mohli pasovat:D pridavam par konektoru ktere nejsou kam zapojit nebo nevim
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Janec
Navigátor

Příspěvek od Janec »

zluty 4pinovy konektor je lambda ale co je zbytek opravdu netusim
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

K tomu vaření(plechů)-ty lemy si měl dát spíš zvenku blatníku a ne zevnitř. Když pak na těch blatnících zevnitř kondensuje voda,tak Ti bude stékat právě ke sváru,kde zůstane,bude to tam reznout a poleze ven.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
Janec
Navigátor

Příspěvek od Janec »

premyslel jsem jak to dat. nekteri to davaj ven a nekteri dovnitr.. kdybych to dal zvenku tak to neudelam tak ciste a musel bych dat o neco vic zmelo, navic bych nenavazal na linie musel by tam byt´´hrb´´. snazil jsem se to zevnitr natrit vsude zakladem, pote se to cele vycaka voskem, melo by to byt OK div to shnije nekde ve starem plechu :wink:
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

To jsem si myslel taky,ale přes všechna opatření mi to časem vylezlo.Základovka i kyt sajou vodu a stačí malá mezera ve vosku a je hotovo :D Na to abys mohl bez většího kytování dát lem zvenku jsou pertlovací kleště. Typicky ohnilé auto,co stojí dlouho v trávě :D
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
Janec
Navigátor

Příspěvek od Janec »

kleste mam ale jeste s nima moc neumim:) pokusim se to nejak poctivo udelat, ted resim ty chybjejici jednotky. dnes jsem zjistil ze nejde ani cyklovac steracu,myslim ze to bude mit souvislst s tema jednotkama, pojistky se zdaj byt OK
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

tady najdeš kompletní elektriku http://opc.mr2oc.com/
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

pokud při svařovaní používás jako ochrannou atmosféru CO2 a ne argon tak rez je tam už ve chvíli svařovaní. Teplem se co2 rozloží na kyslík a uhlík a vytvoří oxid železa - základ rzi. Takže je úplně jedno čím to ošetřis. Do několika let to vyleze zas. Proto u žádného autoklempire který myslí svoji práci vážně CO2 nenajdeš. Zrovna tak u lidí co restauruji karosérie veteránů.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Janec
Navigátor

Příspěvek od Janec »

vim ale pred naterem jsem to odmastil natrel wurth odstranovacem rzi a pak zaklad.. vic pro to opravdu doma delat nebudu, neni to auto vyrobeno v 500kusove serii a toto myslim bohate staci :wink:
Odpovědět

Zpět na „MR2“