JoBJ píše:MrafceK píše:zacal som sa ucit radit s meziplynom... aj pri radeni na vyzsi stupen...Něco jsem si odjezdil se starými werky bez synchronů, ale o meziplynu při řazení nahoru teda slyším prvně. Dvojí spojka jo, ale meziplyn...
Prva garancna prehliadka
Auris 1.6 Valvematic 6 M/T Terra Cool, VSC + TRC, od 2.5.2011
Tak mam taky po 
Standardni prohlidka po roce ( najel jsem jen 10500km ) k tomu kabinovy filtr z uhlikovych vlaken. Puvodne jsem chtel vymenit i palivovy filter, ale bylo mi vysvetleno ze je to soucast bloku na nadrzi a ze to stoji 6700 bez prace.
Prostredi CK videnska uzasne, mila recepcni dostal jsem presso televize s CT24, wifi ( nefungoval Google Talk to by se meli polepsit
)
Maximalni spokojenost. Budu jezdit tam, hlavne si splhli ze bez kecu vymenili ty ostrikovace ( hlavne pravy strika lepe )
Standardni prohlidka po roce ( najel jsem jen 10500km ) k tomu kabinovy filtr z uhlikovych vlaken. Puvodne jsem chtel vymenit i palivovy filter, ale bylo mi vysvetleno ze je to soucast bloku na nadrzi a ze to stoji 6700 bez prace.
Prostredi CK videnska uzasne, mila recepcni dostal jsem presso televize s CT24, wifi ( nefungoval Google Talk to by se meli polepsit
Maximalni spokojenost. Budu jezdit tam, hlavne si splhli ze bez kecu vymenili ty ostrikovace ( hlavne pravy strika lepe )
Skoda 125L rv. 1989
Opel Omega 2,0 16V LPG rv. 1995
Toyota Auris 1,6 Luna rv.2011
Opel Omega 2,0 16V LPG rv. 1995
Toyota Auris 1,6 Luna rv.2011
Nesmysl, princip převodovky se nezměnil, takže ani princip řazení s manuálním vyrovnáním rychlostí hřídelí. Nahoru spojka-neutrál-spojka, dolu spojka-neutrál+plyn-spojka. To ale řazení jenom zpomalí. Rádoby závodníci navíc šlapu na plyn s rozepnutou spojkou, což dělá jenom kravál, ale jinak je to k ničemu. Kdyby šlo o udržování plnícího tlaku turba, to by byla jiná písnička, tam má dovednost ovládat dva pedály jednou nohou smysl, ale u atmosféry se synchronama...Dav píše:Jodoba se mění
holt i řazení
a náhodou nejsme mimo téma:?:
Toyota Auris 2.0 D-4D '08
BJ píše:Nesmysl, princip převodovky se nezměnil, takže ani princip řazení s manuálním vyrovnáním rychlostí hřídelí. Nahoru spojka-neutrál-spojka, dolu spojka-neutrál+plyn-spojka. To ale řazení jenom zpomalí. Rádoby závodníci navíc šlapu na plyn s rozepnutou spojkou, což dělá jenom kravál, ale jinak je to k ničemu. Kdyby šlo o udržování plnícího tlaku turba, to by byla jiná písnička, tam má dovednost ovládat dva pedály jednou nohou smysl, ale u atmosféry se synchronama...Dav píše:Jodoba se mění
holt i řazení
a náhodou nejsme mimo téma:?:
![]()
No nic, ať si každý se svým autem dělá, co chce. Jak říkáš, stejně to sem nepatří.
Auris 1.6 Valvematic 6 M/T Terra Cool, VSC + TRC, od 2.5.2011