Ahoj, prosim fota celeho auta. 
Takoveto auto jsem si v roce 2002 privezl do Cech, kdyz jsem se vracel. A  trochu nahodna mi prijde ta vec, ze to mas jako 1.6.. protoze v Nizozemskych papirech bylo skutecne 1.6!! Proste pri dovozu z USA do NL udelal chybicku a ja ji koupil jako 1.6 s motorem 2S-E. Ten motor jsem miloval, vlastne byla moje prvni opravdove auto.
Prosim prosim.. fotky.. ma klima? Zustala cervena? 
Kdyby nahodou jsi ji podaval.. koupim ji vcelku.

2S-E celica 1.6 8V '86 zkušenosti
Po dlouhe dobe zdravim. Muj motor je opravdu 2.0 8V, typ 2S-E, celica je kupe, ne liftback (vyklapi se jen kufr bez okna), je z roku 86, v 1991 dovezena z USA do CR. NA bloku je vyrazen typ 2S, na kapote origo nalepky 2S, jen v papirech je 1588ccm 63 kW... Typ motoru aj cislo s technicakem sedi, takze to pri dovozu musel nekdo pekne zmastit  Omlouvam se za "pluska" v predchozich mych prispevcich, ale psal sem je z telefonu a ten to tak udelal sam... Na netu sem zjistil, ze 2S se daval do celick jen v roce 86 a jen pro USA a Kanadu. Takze mam asi fakt raritku trosku
 Omlouvam se za "pluska" v predchozich mych prispevcich, ale psal sem je z telefonu a ten to tak udelal sam... Na netu sem zjistil, ze 2S se daval do celick jen v roce 86 a jen pro USA a Kanadu. Takze mam asi fakt raritku trosku 

Omlouvam se za "pluska" v predchozich mych prispevcich, ale psal sem je z telefonu a ten to tak udelal sam... Na netu sem zjistil, ze 2S se daval do celick jen v roce 86 a jen pro USA a Kanadu. Takze mam asi fakt raritku trosku