Odlupujuca sa koza na volante T27
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Tak nejak, ale skus si omakat take auto ako KIA, co povazuju za kožu.franco49 píše:Tento problém som mal minulý rok asi po cca 25000 km.Bez problémov vymenili. Inak mám pochybnosti , či to je skutočne koža a ak áno , tak akej kvality. Ten kúsok na radiacej páke je na dotyk diametrálne odlišný a príjemný.
Aj koža z jezka je proste koža ...
Este taka uvaha, ako sa moze koza lupat ? Nie je to len zasa nejaky umely odrb ?
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
nemaju uz vsetky D4D filter pevnych castic (kvoli EURO V). V cennikoch pred-faceliftovanej T27 sa pise: 2.0 D-4D 125 DPF 6 M/TMIR píše:Volant vymeneny vramci zaruky asi za pol hodinu. za to davam +
Pri serviske mi nauctovali drahsi olej kvoli filtru pevnych castic, ktory v mojom Avensise nie je. za to davam -
Odbornici su odbornici
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
nemaju uz vsetky D4D filter pevnych castic (kvoli EURO V). V cennikoch pred-faceliftovanej T27 sa pise: 2.0 D-4D 125 DPF 6 M/T[/quote]
Nie, overoval som v TOYOTA MOTOR SLOVAKIA, s. r. o. a dostal som odpoved, ze vozidlo uvedeného VIN nie je vybavené filtrom pevných častíc.
Tiez mi to oznamili ked som auto kupoval ako vyhodu, ze stym aspon nebudem mat problemy.
Nie, overoval som v TOYOTA MOTOR SLOVAKIA, s. r. o. a dostal som odpoved, ze vozidlo uvedeného VIN nie je vybavené filtrom pevných častíc.
Tiez mi to oznamili ked som auto kupoval ako vyhodu, ze stym aspon nebudem mat problemy.
Toyota Avensis T27 2.0 D4D combi
- CommonUser
- Věčnej rejpal
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Tak mam novy volant. Vymena rychla cca 0,5 hodiny, ale nasrali ma, ze musim prist este raz na dlhsie - vycentrovanie.
Este raz tam pojdem, posledny krat.
Tie vyhovorky preco sa to neda hned, som ani nepocuval.
Permanentne mi "dofajcia" plastovu klipsu z krytu baterky.
BTW Zda sa mi to alebo je ten novy volant o malo mensi a hrubsi ?
Este raz tam pojdem, posledny krat.
Tie vyhovorky preco sa to neda hned, som ani nepocuval.
Permanentne mi "dofajcia" plastovu klipsu z krytu baterky.
BTW Zda sa mi to alebo je ten novy volant o malo mensi a hrubsi ?
T27 2ZR-FAE Rice on wheels