Auris 2.0 D4-D seznam závad

nová modelová řada - nástupce Corolly
bakal
Člen Týmu

Příspěvek od bakal »

Myslis jako ze auris rok 2007, koupen v belgii, nalitano sto tacu mi nekde vyreklamujou? Myslim ze ne, myslim ze hned na jare ho strelim a jdu do vochcavky v kombajnu. Jinak chyta skvele o tom zadna:)
Auris 2.0 D4D
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

No podle toho, jestli to mas v zaruce, nevedel jsem, ze nemas ;-)
Ochcavku v kombajnu? :D
To si delas srandu, vidim, jak se mi 2 v tehle mrazech sypou primo pred ocima, jezdim s nima co druhy den...a rikam si zlaty Auris, nebe a dudy.
Ale pokud je to Tvuj sen, tak nic proti, jen v tom hledam aspon trochu logiky a nenachazim :)
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
bakal
Člen Týmu

Příspěvek od bakal »

Byla tam klasicka trileta zaruka. V ty jsem vymenil klasiku co se vsem sere (radici paku, komPlet zadni kotouce ). Dobre tak co vymena za avensise podobnej rok stejnej motor? ;) Jak je na tom.
Auris 2.0 D4D
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Moc info o Avensisu nemam, ale parkrat jsem s nim jel delsi trasu a musim rict, ze pocitove je mnohem klidnejsi na ceste, asi lepsi podvozek, motor 2,0D 93kw mi ale prijde na tak velke auto docela slaby, hlavne pri nalozeni kufru, nebo vice lidi, mozna je to muj pocit jen, ale maji pripominky i kluci, kteri s tim jezdi casteji.

Jinak, co jsem jeste vypozoroval, strasne dlouho trva, nez to zacne topit(v porovnani s Aurisem benzin nebo s Ochcavkama TDi), ale mozna to neni vada avensisu a mozna ma stejny problem i Auris s timto motorem, to ale budes vedet spise Ty, kdyz ho mas :)

Jinak mi se to autko libi, ale to, co jsem s nim jezdil je zaznvni, takze tam se moc vady neprojevuji jeste.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Auris“