Moje doterajsie skusenosti su, ze odtrhnutie zadku ustojim do 90km-h na normalnej ceste relativne v pohode, raz mi uletel v 130km-h na vode(tam som mal vsak obrovske stastie, dal som velku kontru a hodilo mi ho do druhej strany a uz som lizal krajnicu, nedostal som vsak hodiny) to vsak bolo pred 2 rokmi a Celicu som mal necely rok a ovela menej skusenosti s jazdou nadoraz,  Jediny krat kedy som sa skutocne bal bolo po nahodeni pur silentov na prednu napravu, isiel som pokorit zakrutu ktora je zle klopena so skokom avsak da sa ist celkom rychlo cca 165km-hod, vtedy som isiel 175-180km-hod a podskocil mi zadok a vedel som ze uz ju nikdy takto rychlo nepojdem, to vsak bolo na pneu 205x55x16 teraz na 215x40x17 by som ju mal prejst 180km-hod relativne v pohode, ale mam pocit ze tie "balony" drzali na tomto useku lepsie koli nerovnosti tejto zakruty, aj s tejto zakruty dam video okolo cesty su krasne orechy takze ziadne nebezpecenstvo nehrozi ak vyletim nedozviem sa ci som ju prestrelil. 
Riskujem strasne vela ale vsetko su to zakruty po ktorych som isiel X-krat a skusal idealnu stopu (neplati to o tych na videu tie som isiel len par krat) Ale nikdy neidem na 100% len na 98% aspon dufam ze viem odhadnut tuto hranicu. 
Kameraman mi veri, dufam ze ho nesklamem 

A v neposledom rade verim Celice aj preto lebo v ameterskych pretekoch do vrchu 
http://www.tatrydonaucup.sk/ sa v zakrutach sprava nad ocakavania. Skoda ze s poslednych pretekov nieje video tam som isiel po zakrutach urcite nadoraz.