Presne jak rika Konik - je to od stylu jizdy (pekne to vidim v tchanove Fobii, ketra ma na pal. pocitaci mj i okamzitou spotrebu).
Reknu to takhle: kdyz se clovek trochu kroti, tak se da se s moji 1.6 jezdit do 7 litru v lete a do 8.5 v zime.
Min. mesic jsme to testoval a vyprdl se na blbnuti.
Vysledek: na 1300 km mi vysla 6.7l prumerna a to prosim jeste na zimnich 14" a min 50% po meste
ex - Corolla 1.6, 16V 4A-FE, 81kW, '98 alias mouchomedvěd, vděčně vzpomínám
Corolla 1.3, 12V, 2E, '89 53kW compact alias placaťák
Starlet 1.3, 16V 4E-FE, r.v 98, 55kW, 5dv alias drobeček
Uvidime zitra prijdou kabely , vymenil jsem vzduchovy filtr, svicky (NGK) , tak snad pomuzou kabely... 24 to jde do servisu tak necham postelovat motor.. napisu jak jsem dopadl
dr.knedlo píše:Je normlaní aby si vzala 12litrů ??
Corolla 1,6 16V 4A-FE 77Kw
když sem si koupil Celdu taxem sní taky první dny řádil jak malej a nebylo problém mít průměrnou spotřebu daleko přez 10l na 100km (je to taky 4A-FE)
4A-FE to je, a to znamená co ? Hlavně nepis oznaceni motoru, tak blbej nejsem
Jinak mi dneska prisly nove zapalovací kabely zatim nevidim nejaky rozdil , az na to startovani zde se mi malinko rychlejsi
Garfiellde , pardon blbe jsem pochopil tvoji konecnou poznamku, Ted uz to chapu. Nejakej zkrat nebo co
(je to taky 4A-FE)
pochopil jsem ji s jinym vyzname, ne ze jsou to stejny motory, ale je to taky 4A-FE tak se nediv ten zere vic. Nebo tak neco proto jsme se ptal, ale uz jsme doma ) Uz je to OK
Jezdím se svou Corollkou tak kolem 7,5 na sto a když na to opravdu hodně dupu a výkon hned zbržďuju, tak se dostanu na 8,5/100, což je krása, bývalé fáčko si vzalo na normální jízdu 9 litrů a při ostřejším plynu až 12 litrů, tak jsem spokojenej.
LikeableBoy píše:Jezdím se svou Corollkou tak kolem 7,5 na sto a když na to opravdu hodně dupu a výkon hned zbržďuju, tak se dostanu na 8,5/100, což je krása, bývalé fáčko si vzalo na normální jízdu 9 litrů a při ostřejším plynu až 12 litrů, tak jsem spokojenej.
Toyota Corolla 1.4VVTi 71 kW 2001 LB
jo jo presnte tak facko mi jeste stoji pred barakem a bralo si presne jak rikas...
Tak uz to mam spatne zapalovani a zadni kolo se samo pribrzduje. To bude ono. Zapalovani opraveno a auticko jede o poznani lepe. Kolo opravim a verim tomu ze to bude papat jak ma. Jinak mam nove pneu Sepmerip Comfort Life. Ale nejsou obute. To az v utery:)