Auris model 2011

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

LN píše:Nechcete sem dat nekdo fotku?
nie :D
seul69
Člen Týmu

Fotecky

Příspěvek od seul69 »

Dake porobim ked sa trochu vycasi :-)
Dnes som sa s Auriskom zoznamoval a myslím, že sympatie sú obojstranne. Ináč z toho čo tu všetci píšete tak jemne rozviklane sedadlo vodiča a mierne vyoseny volant potvrdzujem. A verím, že nič iné nepribudne:-)
LN
Člen Týmu

Příspěvek od LN »

S volantem zajed do servisu. Seridi Ti to v ramci zaruky. Taky jsem ho mel mirne vyoseny.
seul69
Člen Týmu

Takto to vyzera

Příspěvek od seul69 »

Peca
Člen Týmu

Příspěvek od Peca »

Prikladam cely clanek http://www.autorevue.cz/toyota-auris-20 ... na-nas-trh jestli ty analogove budiky maji byt nejake plus, to teda nevim. Ja bych spis rekl, ze se akorat vice setri. Nejak nevim proc je to na fotkach v clanku z roku 2010, ale v samotnem textu se o nich nezminuji. Kazdopadne ja jsem tedy rad za optitrony.
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
Skopek
Navigátor

Příspěvek od Skopek »

Staci se podivat do specifikace na toyota.cz, v ceniku u vsech vybav jsou uvedeny optitronove pristroje. Kdo vi co je to za fotky.
Auris 1,6 Valmetic Luna
pithy
Člen Týmu

Příspěvek od pithy »

Je to tak. Kupoval jsem letos a mám optitronové přístroje - naštěstí :D , bo ty na fotce se mi nelíbí ani trochu.
Obrázek
Czertik
Člen Týmu

Příspěvek od Czertik »

Za tyden budu vedet, jelikoz si jdu prevzit sveho noveho Auriska.
Muj osobni nazor je, ze se mi moc ty optitrony nelibily, zdaly se mi docela neprehledne, ale to je jen muj nazor.
davcomp
Člen Týmu

Příspěvek od davcomp »

No mě by zajímalo jak by se Toyota postavila k tomu kdybych trval na Optitronech :-) Na webu mají jen ty, v letáku ohledně výbavy taky, ve srovnání výbav jsou taky uvedeny. Takže mě nikdo neupozornil na to že tam došlo k dost podstatné změně. A prodejce když mi představoval výbavu Luna tak říkal že to takhle bude vypadat jako v tom autě ve kterém sem seděl a byly tam optitrony. Jako mě přijdou ty budíky na té fotce jako vytažené z nějakého starého auta. Tak jen doufám, že mě Toyota nechce překvapit něčím co jsme si neodmluvili :-) A jestli jo tak to nebudou mít zadarmo :-D

PS: za půl hodiny jedu do Toyoty tak se na to zeptám, pak sem hodím další info :-)
Naposledy upravil(a) davcomp dne pát 29.07.2011, 11:21, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris 1,6 Valvematic, Super White 2, výbava LUNA, + Zatmavení předních a zadních oken. Od 26.8.2011

Obrázek
seul69
Člen Týmu

Budiky

Příspěvek od seul69 »

Tá fotka zodpovedá skutočnosti bo môj Auris ich má. Ináč sú aj v návode k autu. Neviem prečo sa Toyota takto rozhodla ale predajca mi povedal že všetky Aurisy od mája 2011 budú takéto.
davcomp
Člen Týmu

Re: Budiky

Příspěvek od davcomp »

seul69 píše:Tá fotka zodpovedá skutočnosti bo môj Auris ich má. Ináč sú aj v návode k autu. Neviem prečo sa Toyota takto rozhodla ale predajca mi povedal že všetky Aurisy od mája 2011 budú takéto.
No pokud vám to někdo řekne před prodejem tak budiž, ale pokud vás na to nikdo neupozorní a pak vám dovezou něco co jste si ani neobjednal tak je to trošku špatně. Je to stejný jako kdyby změnili bez upozornění cokoliv jiného na tom autě.
Toyota Auris 1,6 Valvematic, Super White 2, výbava LUNA, + Zatmavení předních a zadních oken. Od 26.8.2011

Obrázek
Czertik
Člen Týmu

Re: Budiky

Příspěvek od Czertik »

seul69 píše:Tá fotka zodpovedá skutočnosti bo môj Auris ich má. Ináč sú aj v návode k autu. Neviem prečo sa Toyota takto rozhodla ale predajca mi povedal že všetky Aurisy od mája 2011 budú takéto.
a jsi spokojen? Co prehlednost a jak vypadaji pri podsviceni? Nemuzes udelat fotku?
davcomp
Člen Týmu

Příspěvek od davcomp »

Tak jsem se vrátil z Toyoty. Opravdu jsou tam ty nové budíky, takže optitrony pápá. A horní průduch u klimatizace taky zmizel. A mám na výběr:

1.zrušit objednávku, vrátí mi záloho a můžu hledat jiný vůz (ale v mé výbavě a doplňcích co jsem si tam nechal dát těžko seženu vůz za 344.776)

2.změníme vůz na vystavený kus v metalíze a doplatím za metalízu (ledově modrá nebo modrá) - bude mě to stát o 15tis více za metalízu ale budou optitrony

3.nechám to bejt a zvyknu si na nové budíky

A teď babo raď :-)

Jak to vypadá v noci ty nové budíky? Vypadají tedy lépe než na tom obrázku co tady je, více se lesknou, nejsou čistě bíle, ale nevím jak to svítí v noci, to ve dne není vidět.

Mám se rozhodnout do pondělí tak mi prosím nějak pomozte :-)

Obrázek
Peca
Člen Týmu

Příspěvek od Peca »

No ja osobne bych bral ten vystaveny model s doplatkem za metlu :-) Jestli to teda neni nejaka ojeta predvadecka :-). Ja jsem takovy technoid, takze by pro me ty "novejsi" budiky byly krok zpet. A nikdo mi nevymluvi, ze je tam dali z jineho duvodu nez ze potrebuji srazit cenu. Predpokladam, ze HSD bude mit nadale optitrony. Tam by ty informace asi nenaravali do tech pidi displeju :-)
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
seul69
Člen Týmu

Cena

Příspěvek od seul69 »

Tiež mám ten dojem, že im ide čo najviac ušetriť. Tiež som sa tešil na optitrony ale už som si zvykol aj na tieto. Oranžové podsvietenie v tmavom interieri je fajn :-) a je fakt, ze s touto cenou a vybavou Auris ani moc konkurenciu nema. Suma sumarum Toyota s ludmi trochu vydrbala ale pri tejto cene im to odpustim pokial su budiky posledna vec na ktorej setrili
Odpovědět

Zpět na „Auris“