Predajná akcia na Yaris v Nitre

vše ohledně modelové řady Yaris
Rado SK
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado SK »

Muco: pridi k nam na predajnu a uvidis,na stranke to nemame aktualizovane...
ja tie auta predavam tak hadam nemusim nikomu dokazovat ze odkial mam tie ceny :twisted:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tak potom je to blbe a zavadzajuce ked nemate stranky aktualizovane
Rado SK
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado SK »

ty co chcu tak sa pridu pozret :twisted:
Čepo
Věčnej rejpal

Příspěvek od Čepo »

Šetia, chlapci šetria. Majú strach aby neprerobili. A dokedy máte tú akciu?
A je na rok výroby 2011 pri zadaní do výroby, alebo len na skladové Yarisy? Poinformuj nás, keď na vašich stránkach (ako píšeš) nemáte nič bližšieho.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Rado SK
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado SK »

r.v. je uz len 2011,nejake auta su skladom, ine sa este dovyrabaju. zadat do vyroby sa uz Yaris neda, kedze v oktobri pride na trh uplne novy Yaris :twisted:
trvanie akciovych cien: do vypredania zasob :twisted: cize do prichodu noveho modelu.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Rado SK píše:Muco: pridi k nam na predajnu a uvidis,na stranke to nemame aktualizovane...
ja tie auta predavam tak hadam nemusim nikomu dokazovat ze odkial mam tie ceny :twisted:
Rado Sk - do riti aj s takými predávajúcimi... (prepáč,ale už vhodnejšie slovo som nenašiel vo svojom slovníku a tu dobre vedia ludia,že nie som z tých,ktorí vyvolávajú hádky - ba naopak ! Teraz mi z toho vrie adrenalín v krvy ako nikdy!!!!!)
1., ODKIAL MAM JA VEDIET, ZE TY TAM PREDÁVAS AUTÁ ????????
Nechcem sa tu s nikým hádať!
2.,Ani ja - alebo nikto iný obyčajný "zákazník" predsa o tom nemôže vedieť,že niekde v obchode na slovensku je akcia za 9.999€ !!!!
A ty si mi hned v predchádzajúcom tvojom príspevku napísal toto, citujem :

...u nas v PPC mame 1.33 za 9999 eciek a 1.0 za 9190 na a teraz hovor ze ziadny obchod nerobi akcie! Je to cisto nasa zalezitost bez ucast toyota sk

Takže ty, ako predávajúci týmto jasne poukazuješ na to ,že zákazník klame a zavádza ludí tým, o čom nevie a nie je informovaný ?????
A sme opäť asi v "totalite" ,pretože predávajúci je pán a nie zákazník.

Na margo toho,čo tu píšeš -že na vašich stánkach nie su aktualizované ceny...
No veď to !!!
A kto je na vine ?? Opäť ja ...???
V takýchto prípadoch by si mal informovať zákazníkov (teda ak chceš na niečo poukázať) ,že u vás je taká a taká akcia .
To aby sme vedeli ,lebo to nemáme ako zistiť a nie hneď vykričať druhému (konkrétne mne),prečo tvrdím,že iný obchod nemá inú akciu ako je na stránkach Toyoty ! No preto,lebo chýbajú INFORMACIE !!!!
Odkial to do rite potom mám vedieť !!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll:
Keby som o tom vedel,tak ver tomu ,že idem auto predať hoci aj do AAA a cca do dvoch dní (ak by obchod mal na sklade a kdispozícii ihned k odberu) si prídem po to nové auto s 1.33 !!!!
a ver tomu,že by som bol prvý,ktorý by na takúto akciu upozornil tu kolegov -aj ked nemám okrem auta s Toyotou nič spoločného !

A súhlasím s Tomkom !!! je to zavádzajúce a hlavne smutné,ako to u vás s informovaním zákazníkov funguje...Ale sami ste tým proti sebe!
A môžete si brať príklad z nitrianskej toyoty a konkrétne teda z pibopikiho ,ktorý sem rovno dal info !!!
http://www.toyotanitra.sk/stranky/vitajte.php

A teraz sa idem trochu ukludniť a píšte si tu čo chcete - aj tak budem asi na vine ja,že som o tom nevedel - na takéto zavádzajúce informácie nebudem radšej reagovať..... :mad:
Naposledy upravil(a) muco dne sob 28.05.2011, 12:14, celkem upraveno 1 x.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Rado SK
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado SK »

MUCO: hlavne klud 8)
internet nieje jediny zdroj informacii (to len na margo web stranky, uznavam malo by to to byt...) Vsetci nasi zakaznici vedie ze mame tuto akciu, boli informovany. Ako pises ze "obycajny" zakaznik to nema odkial vediet... Ked si ides kupovat auto, zvacsa si obehas alebo obtelefonujes, alebo obmailujes viac predajni a podla toho co ti ponuknu, podla toho sa neskor rozhodnes (oprav ma ak sa mylim) Cize k tej info sa da dostat, staci zavolat, napisat, prist. Nechceli sme tuto akciu zverejnovat vo velkom meradle lebo len v ramci BA mame dalsich 2 konkurentov a nepotrebujeme aby po nas nieco opakovali...NR zverejnila svoju akciu,ale ked by si robil to co robim ja tak by si mal iny nazor na taku akciu. Inak to posobi na zakaznika, a inak to vnima ten co vidi co je za tym...

a o nikom netvrdim ze tu klame, iba pisem ze si vsetky fakty treba preverit a az potom pisat ze citujem: že iný obchod na slovensku v podstate žiadnu akciu nemá,ako má napr. NITRA... - to ze si sa lahsie dostal ako zakaznik k tej informacii ze maju akciu je len pre teba dobre, ale ze iny obchod v podstate inu akciu nema by som bez overenia si faktov netvdil! a este jeden priklad aby tu bol aj iny predajca: iny nemenovany predajca v BA ti k tej zakladnej cene ponukne sadu kolies tak ako to bolo do 31.3-miesto zlavy...a tiez to nemaju nikde vyvesene, zverejne atd. dozvies sa to iba u nich na salone :P

hawk :twisted:

ps: ked sa tu ohanas tym ze to nemas odkial vediet, tak staci len citat: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=18397
a to preco je tam napisane ze specialne ceny iba u nas som uz vysvetlil :P
pibopiki
Člen Týmu

Příspěvek od pibopiki »

Priatelia, aktualizujem akciu v Nitre. Od dnešného dňa kúpite Yaris MC08 Dream 1,0 VVTi za 8888,-€ a Yaris MC08 Dream 1,33 Dual VVTi za 9699,-€.
Pozor! Akcia je platná len v Nitre.
http://www.toyotanitra.sk/stranky/vitajte.php
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Nech sa páči!! To je už iná ponuka..
No teraz už len presvedčiť manželku ( to je tak 70:30 v prospech nesúhlasu,lebo som sa jej s tým zmienil akurát teraz - nevypadala však nadšene-ba naopak ) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Potom ešte predať moju 1.0 a skontaktovať sa s tebou... :lol: :lol: :P :P
Toyota Auris 1.8 hybtid
Čepo
Věčnej rejpal

Příspěvek od Čepo »

2 muco
Skoč do Nitry, daj svojho Yarisa protiúčtom, tak aby to pokrylo polovicu ceny novej 1,33 použi úver Genio 50/50. a zbytok zaplať za rok, alebo pokračuj v splátkach úveru a keď ešte zahráš na nejakých svadbách alebo karoch mimo pracovných akcií ... :lol: . A pokial je pibopiki dobrý obchodník...aj čiarka za predaj sa počíta... :D
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Jedno z riešení - myslel som na AAA(čo by mi za to dali) alebo protiúčet v TOYOTE (ak sa vôbec tak dá...)...inú možnosť nemám... :? :?
A nakoniec je tu moja manželka-tú neviem ,či by niekto zobral na protiúčet :lol: :lol: :lol:
(kua toto keby videla čo tu píšem... :? :? )
Toyota Auris 1.8 hybtid
pibopiki
Člen Týmu

Příspěvek od pibopiki »

Milý Muco. Yaris na protiúčet samozrejme vezmeme, manželku už 22 rokov vlastním, takže tú nie. Nakoniec čo by si bez nej robil :D :D
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

OK - tak jeden problém by som mohol mať vyriešený,no manželku musím nejako ja vyriešiť :?
Ja sa Ti potom ozvem ,ked sa manželka zlomí...NO ešte sa stále pevne drží na pôde :lol: :lol:
Jaj, aby som nezabudol - ešte:
Ďakujem !
Toyota Auris 1.8 hybtid
pibopiki
Člen Týmu

Příspěvek od pibopiki »

Vôbec nie je zač. Na našej stránke hľadaj v kontaktoch predajcu Štefana :D
ultra
Manager Týmu

re

Příspěvek od ultra »

Stefana mozem vrelo odporucat.

V den D ked sme obiehali predajne s vozidlami a rozhodovali sme sa ake auto kupime bol prave on tym impulzom ze som sa rozhodol pre Toyotu.

Vrelo ho odporucam. Presne takto si predstavujem predajcu vozidiel
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
Odpovědět

Zpět na „Yaris“