Rado SK píše:Muco: pridi k nam na predajnu a uvidis,na stranke to nemame aktualizovane...
ja tie auta predavam tak hadam nemusim nikomu dokazovat ze odkial mam tie ceny

Rado Sk - do riti aj s takými predávajúcimi... (prepáč,ale už vhodnejšie slovo som nenašiel vo svojom slovníku a tu dobre vedia ludia,že nie som z tých,ktorí vyvolávajú hádky - ba naopak ! Teraz mi z toho vrie adrenalín v krvy ako nikdy!!!!!)
1., ODKIAL MAM JA VEDIET, ZE TY TAM PREDÁVAS AUTÁ ????????
Nechcem sa tu s nikým hádať!
2.,Ani ja - alebo nikto iný obyčajný "zákazník" predsa o tom nemôže vedieť,že niekde v obchode na slovensku je akcia za 9.999€ !!!!
A ty si mi hned v predchádzajúcom tvojom príspevku napísal toto, citujem :
.
..u nas v PPC mame 1.33 za 9999 eciek a 1.0 za 9190 na a teraz hovor ze ziadny obchod nerobi akcie! Je to cisto nasa zalezitost bez ucast toyota sk
Takže ty, ako predávajúci týmto jasne poukazuješ na to ,že zákazník klame a zavádza ludí tým, o čom nevie a nie je informovaný ?????
A sme opäť asi v "totalite" ,pretože predávajúci je pán a nie zákazník.
Na margo toho,čo tu píšeš -že na vašich stánkach nie su aktualizované ceny...
No veď to !!!
A kto je na vine ?? Opäť ja ...???
V takýchto prípadoch by si mal informovať zákazníkov (teda ak chceš na niečo poukázať) ,že u vás je taká a taká akcia .
To aby sme vedeli ,lebo to nemáme ako zistiť a nie hneď vykričať druhému (konkrétne mne),prečo tvrdím,že iný obchod nemá inú akciu ako je na stránkach Toyoty ! No preto,lebo chýbajú INFORMACIE !!!!
Odkial to do rite potom mám vedieť !!!!!!!!!!!!
Keby som o tom vedel,tak ver tomu ,že idem auto predať hoci aj do AAA a cca do dvoch dní (ak by obchod mal na sklade a kdispozícii ihned k odberu) si prídem po to nové auto s 1.33 !!!!
a ver tomu,že by som bol prvý,ktorý by na takúto akciu upozornil tu kolegov -aj ked nemám okrem auta s Toyotou nič spoločného !
A súhlasím s Tomkom !!! je to zavádzajúce a hlavne smutné,ako to u vás s informovaním zákazníkov funguje...Ale sami ste tým proti sebe!
A môžete si brať príklad z nitrianskej toyoty a k
onkrétne teda z pibopikiho ,ktorý sem rovno dal info !!!
http://www.toyotanitra.sk/stranky/vitajte.php
A teraz sa idem trochu ukludniť a píšte si tu čo chcete - aj tak budem asi na vine ja,že som o tom nevedel - na takéto zavádzajúce informácie nebudem radšej reagovať.....