TOYOTA TEAM SLOVAKIA Meeting 2006
- fajry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
POPROSIM VSETKYCH, KTORI MAJU FOTKY ALEBO NEJAKE VIDEA ZO ZRAZU, ABY MI ICH POSLALI NA MAIL zraz@toyotateam.sk ALEBO NAHRALI NA FTP SERVER A POSLALI MI LINKU ALEBO NAPALILI NA CD A NEJAK DOPRAVILI KU MNE.
JA ICH POTOM NAHRAM DO NASEJ FOTOGALERIE NA WEB.
DAKUJEM!
JA ICH POTOM NAHRAM DO NASEJ FOTOGALERIE NA WEB.
DAKUJEM!
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
...
sraz na byl super.díky moc organizátorům......opravdu se mi to moc líbilo....jen škoda že nepřijelo ještě více aut.....
přiznám se, že na slalom jsem nešel, protože jsem měl strach o auto - kdyby byla trať udělaná z kuželů, tak do toho určitě jdu ale u těch pneumatik jsem měl strach
a jinak jsem moc rád, že sraz byl minulý týden, protože dneska mi jeden debil nedal přednost a já sem skončil na chodníku, naštěstí jsem zničil jen kolo ("jen" asi 10 000 Kč), ale mohlo to být horší.........
přiznám se, že na slalom jsem nešel, protože jsem měl strach o auto - kdyby byla trať udělaná z kuželů, tak do toho určitě jdu ale u těch pneumatik jsem měl strach
a jinak jsem moc rád, že sraz byl minulý týden, protože dneska mi jeden debil nedal přednost a já sem skončil na chodníku, naštěstí jsem zničil jen kolo ("jen" asi 10 000 Kč), ale mohlo to být horší.........
Re: ...
A tak krásná MR 2 to byladlik píše:sraz na byl super.díky moc organizátorům......opravdu se mi to moc líbilo....jen škoda že nepřijelo ještě více aut.....
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jojo připojuji se že sraz byl vydařený,..jen škoda že jsem přijel až tak pozdě a zůčastnil se "jen" hodu spojkou,...
jinak super,....organizačně dobře připraveno,... 
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Re: ...
co chceš říct tím, že bylaPepa píše:A tak krásná MR 2 to byladlik píše:sraz na byl super.díky moc organizátorům......opravdu se mi to moc líbilo....jen škoda že nepřijelo ještě více aut.....
Sraz
No , no ,byl to sraz Toyot a ne přehlídka pěkných moravských dívčinPetrD píše:Sraz byl super,počasí mohlo být lepší ale aspoň že nepršelo,jela dobrá banda z brna(aspoň si to myslím) a kromně hezkých aut tam byla pepova dcera...taky moc pěkná
Re: Sraz
tak tak, slovenske dievciny boli najkrajsiePepa píše:No , no ,byl to sraz Toyot a ne přehlídka pěkných moravských dívčinPetrD píše:Sraz byl super,počasí mohlo být lepší ale aspoň že nepršelo,jela dobrá banda z brna(aspoň si to myslím) a kromně hezkých aut tam byla pepova dcera...taky moc pěkná
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Re: Sraz
krásné holky tam byly z obou republik, al emyslím si že by jich tam příště mohlo být víc.........co na to bratia slováci????není to zajímavý podnět pro organizátory ?????drgi píše:tak tak, slovenske dievciny boli najkrajsiePepa píše:No , no ,byl to sraz Toyot a ne přehlídka pěkných moravských dívčinPetrD píše:Sraz byl super,počasí mohlo být lepší ale aspoň že nepršelo,jela dobrá banda z brna(aspoň si to myslím) a kromně hezkých aut tam byla pepova dcera...taky moc pěkná
- fajry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
kua, ze ja som tu Tvoju dceru nevidel. Hod nejaku foto 
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak