Racinhg jsem vzal jednou omylem a to co tady píšete je n potvrzuju,beze zvýšené komprese beze smyslu

//sorry tak to mi nestojí ani za to abych se na taký super nápad podíval n a jistě super web oleje - jak prosím pěkně se to zničí? - v tom případě jsem si ničil favorita s upraveným motorem tak že kvuli řidici jednotce jezdil jenom a pouze na N98, 95 bral ale už to nejelo- budu tedy muset s carinouE brát jenom N92?peta píše:Pokud na to motor neni staveny (vvti motory to zvladnou), tak si vyssimi oktanovymi cisly, nez jsou urceny pro vas motor, motor znicite. Viz jiz starsi diskuze na oleje.cz http://www.oleje.cz/forum/viewtopic.php?t=28
ok,ok, kteří tomu na rozdíl od nás rozumí, promin ty tomu taky jak vidno rozumíš, a diskuzi lidí, kteří rozumí olejů, benzínům, motorům a všemu co vrčí....z mailu ani příspěvku nepoznáš co kdo, kdy a kde četl a ted povídá za své moudro a většina odborníků je stejná jako zdejší přispívatelé.peta píše:Chlapci, lejte si tam benzin jaky chcete, ja vas jen upozornil na diskusi, kde se ucastnili i lide, kteri tomu na rozdil od vas mozna i rozumi.
No moje auto například neumí využít palivo s oktanovým číslem nad 98 pokud se dobře pamatuju. Upravit předstih na horší palivo by ještě zvládla. Čili Racing žádnej zázračnej efekt nepřinese.ALIEN píše:hmm tak jak na tokoukam...taxe v tom motate....![]()
Za novejsi auta se v tomto pripade berou auta , ktera maji alektronicky nastavovanej predsti (tzn. auta s ecu....pokud ji nemaj jen na sterace).Takze pokud mate auto s ECU ktera ridi vstriky a predstih..tankujte tam RACING uplne fpoho,o V-poweru nemluve....
S tim vykonem...narus Kw je zanedbatelnej,ale pokud natankujete poalivo s vizsim oktanovymi cislem,ECU to zjisti a prenastaví predstih na nizsi hodnotu...tim padem vam naroste kroutak (Nm)....
V-power opravdu cisti....autobild delal test na fabii....
Takze....nebojte se a bavte se............