yaris 1.3 alebo 1.33 bude mat taku istu spotrebu !

No a práve na takéto trasy je vhodnejší s motorom 1.0Miloš K píše:bude jezdit cca 30 km do práce tak 2x týdně, pak ježdění po okolí kolem 15km. Chtěl jsem právě 1,3 , aby to bylo trošku živější, ale ta spotřeba mě trošku zaráží, jestli se nemám dívat spíš po 1,0
podle zkušenosti s mojí manželkou si myslím, že tohlecto není pravda. Ve velkým autě, s vysokým posezem není tak na nervy a ani nebourá a je to lepší i pro děti. Kolik to auto žere neřeší.Henry33 píše:tak ak to je pre priatelku tak chod klidne do 1.0 to pre zenu a do mesta uplne staci..
no neviem ja ked vidim niekedy ako jazdia tie panicky po Bratislave s tych X5, ML, touareg atd tak sa uhybam az na travujosuk píše:podle zkušenosti s mojí manželkou si myslím, že tohlecto není pravda. Ve velkým autě, s vysokým posezem není tak na nervy a ani nebourá a je to lepší i pro děti. Kolik to auto žere neřeší.Henry33 píše:tak ak to je pre priatelku tak chod klidne do 1.0 to pre zenu a do mesta uplne staci..
Zato mě malý auto vyhovuje, že žere málo a holt tu menší pasivní bezpečnost musim nahnat někde jinde![]()
btw: ten spritmonitor taky používám a na srovnávání spotřeby různých aut myslím super. Je dobrý kouknout taky kolik má kdo záznamů, aby ta průměrka nebyla jen jednoho - dvou tankování.
No priznám sa ti - Colli- nebudem klamať a pretvarovať sa Ja som 1.3 chcel od začiatku,len financie mi to nedovolili sa tak rozhodnúť - tá totiž bola o nejakých 30tis Sk drahšia(inak - medzi nami-nemal som ani na tu 1.0,no kamoš mi však požičal nejaké chechtáky..)..Dnes ťaháme spolu s yarisom 4 rok a doteraz ma ten "chtíč" 1.3-jky drží...Colli píše:
Muco: Já bych stejně šel po tom silnějším motoru 1.33.