Přemýšlím, že bych to udělal komplet ve stupních šedi a vytiskl si takových 500 - 1000 ks tady u sebe na printru a rozřezal.

Půjde to dodělat ? bych se do toho pustil,ale jsem grafik na baterkyaczasa píše:Tak šíp dnes asi nestihnu udělat, ale zitra snad jo.No a ještě přihodím i nějakou jinou verzi toho samého dle asi mojí vlastní představy. Ale to až zítra.
Přemýšlím, že bych to udělal komplet ve stupních šedi a vytiskl si takových 500 - 1000 ks tady u sebe na printru a rozřezal.
To byla rychlost...aczasa píše:Jo, tak ho tam dáme.)))
Uploaded with ImageShack.us
Asi je to počasím, nebo "smysluplností návrhů", ale dnes mi to jde docela od ruky.
Já myslím,že je to v pohodě...možná bych zmenšil znak Toyoty,aby její okraj byl pod nápisem "pozvánka do klubu",stejně jak pod tím nápisem zároveň končí na pravo ta vlajka...aby to celé bylo pod tím nápisem...ale myslím,že to už je zbytečný hledání s*aček...aczasa píše:No jo, pokud je to přemístění objektů, tak to je raz dva...... Co mě teď trápí víc je fakt, že mi to logo nelícuje s nápisem, je to takové..... No, je to pěkné a asi o dost lepší, než ty první návrhy, ale není to prostě graficky čisté.)))))))) Každopádně největší díl práce a zásluh stejně patří původnímu autorovi návrhu!!!!!!! Nikoliv mě.