Vizitka - pozvánka na Forum Toyota Klubu
úpravy
Tak šíp dnes asi nestihnu udělat, ale zitra snad jo. No a ještě přihodím i nějakou jinou verzi toho samého dle asi mojí vlastní představy. Ale to až zítra.
Přemýšlím, že bych to udělal komplet ve stupních šedi a vytiskl si takových 500 - 1000 ks tady u sebe na printru a rozřezal.
Přemýšlím, že bych to udělal komplet ve stupních šedi a vytiskl si takových 500 - 1000 ks tady u sebe na printru a rozřezal.
Back in Czech.
Re: úpravy
Půjde to dodělat ? bych se do toho pustil,ale jsem grafik na baterkyaczasa píše:Tak šíp dnes asi nestihnu udělat, ale zitra snad jo. No a ještě přihodím i nějakou jinou verzi toho samého dle asi mojí vlastní představy. Ale to až zítra.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
pozvánka...
Jo, tak ho tam dáme. )))
Uploaded with ImageShack.us
Asi je to počasím, nebo "smysluplností návrhů", ale dnes mi to jde docela od ruky.
Asi je to počasím, nebo "smysluplností návrhů", ale dnes mi to jde docela od ruky.
Back in Czech.
Re: pozvánka...
To byla rychlost...aczasa píše:Jo, tak ho tam dáme. )))
pozvánka...
No jo, pokud je to přemístění objektů, tak to je raz dva...... Co mě teď trápí víc je fakt, že mi to logo nelícuje s nápisem, je to takové..... No, je to pěkné a asi o dost lepší, než ty první návrhy, ale není to prostě graficky čisté. )))))))) Každopádně největší díl práce a zásluh stejně patří původnímu autorovi návrhu!!!!!!! Nikoliv mě.
Back in Czech.
Re: pozvánka...
Já myslím,že je to v pohodě...možná bych zmenšil znak Toyoty,aby její okraj byl pod nápisem "pozvánka do klubu",stejně jak pod tím nápisem zároveň končí na pravo ta vlajka...aby to celé bylo pod tím nápisem...ale myslím,že to už je zbytečný hledání s*aček...aczasa píše:No jo, pokud je to přemístění objektů, tak to je raz dva...... Co mě teď trápí víc je fakt, že mi to logo nelícuje s nápisem, je to takové..... No, je to pěkné a asi o dost lepší, než ty první návrhy, ale není to prostě graficky čisté. )))))))) Každopádně největší díl práce a zásluh stejně patří původnímu autorovi návrhu!!!!!!! Nikoliv mě.
je to tak..
Tak jedna varianta (protože jsem neměl původní font), tak je to vše do Arialu Bold a vše pro grayscale tisk. A je to alespoň malinko graficky učesané, ale ještě bych tam něco dost našel. )))
Back in Czech.
tak.....
Tak ještě úprava toho loga do "grafiky" celku a srovnání těch stínů a tak. Teď už beru jen dobré (a svoje vlastní) návrhy. )))
Back in Czech.
hmmm..
No, do perfektního daleko, ale lepší než vůbec nic. Teď jsem to zkusil hodit na tiskárnu (starou laserovku 600x600dpi) a dá se čitelně vměstnat 9 kopií na stránku A4. Takže to prohlašuji dnes za hotové.
Zkusím připravit v podobném duchu i barevnou variantu, ale nějak nemám můzu, abych zvolil vhodně barvy (zřejmě to bude jen efektem inner glow s nějakou chromovou nebo zlatou barvičkou pro dosažení větší plastičnosti textu i loga) a pak ta vlajka.
Zkusím připravit v podobném duchu i barevnou variantu, ale nějak nemám můzu, abych zvolil vhodně barvy (zřejmě to bude jen efektem inner glow s nějakou chromovou nebo zlatou barvičkou pro dosažení větší plastičnosti textu i loga) a pak ta vlajka.
Back in Czech.
Tak tu poslední vizitku od aczasy, tu větší, jsem naházel 12 x na A4. Je potřeba nastavit si okraje tisku co nejvíce k okraji listu, aby byl obrázek co největší. Záleží na tisknutelné oblasti vaší tiskárny. Mě to vyšlo, že jsem původní obrázek oříznul na 41% při zachování poměru stran. Akorát že mě vyšla potom trochu širší a trochu nižší, než je klasicý rozměr vizitky(8,6 x 5,4 cm). Ale ty malinký písmenka jsou aspoň čitelný a nerozmazaný.
Tímto děkuji aczasovi za jeho počin a trpělivost s našema připomínkama.
Tímto děkuji aczasovi za jeho počin a trpělivost s našema připomínkama.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
vizitka..
Díky tedy Všem za spolupráci... a kdyby mi třeba mobbius dodal ten svůj MR2 fontík, tak bych to pro něj udělal i s tím fontem. Popřípadě pošli mejla a hodím ti poslední verzi v psd k úpravě...
Back in Czech.