D4-D - únik vody foto
njn jenže někdy je ta prevence lepší nežli poničených X jiných věcí...rozvody taky fungujou a přeci se mění.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
kontrolka se rozsvítí - ve chvíli kdy se motor začne přehřívat a stejen tak to podle mne bude i u octavie - pochybuji že má hladinoměr.danr píše:Ja se jenom zeptam, neb jsem laik. Tam neni zadna kontrola, jestli je chladici kapaliny dostatek? Zrovna toto se totiz stalo kolegovi na oktavce (porucha cerpadla, vsechna chladici kapalina vytekla), kde se hned rozsvitila kontrolka. Takze neznicil nic.
potom záleží na konstrukci motoru, ale ve chvíli kdy svítí kontrolka teploty ( nebo check engine v dusledku vyšší teploty ) je to již ve hvezdách jak to dopane, muže to podchytit včas ale stačí vetší vzduchová bublina a teplota v okolí čidla je v tu chvíli uplne jiná než ve zbytku motoru...
octavia má čidlo v expanzce na hladinu,avík nevím....
Re: D4-D - únik vody foto
Zdravím Toyoťáci ,krosmen píše:Nedávno jem dělal rozvody na Avíkovi D4-D a byl zde nádherně vidět únik chladící kapaliny přes čerpadlo,motor měl málo najeto-kolem 100 000km rozvody se dělali první.Tento únik se nikde neobjevoval-louže protože se chladivo stačilo vypařit....Tady foto
http://img40.imageshack.us/g/p1050045x.jpg/
chtě bych se s Vámi podělit se zkušeností se servisem v Příbrami p.Kříže , který nás tady láká do své opravny, bohužel jsem podlehl a svěřil mu svůj vůz. Po zjištění vadného těsnění pod hl. jsem s tímto pánem dohodl na opravě. Cena 15t. pokud bude hlava v pořádku a max. 10 dní na opravu , což bylo dost , ale souhlasil jsem s tím že pán se do opravy ihned pustí.Po 14 dnech volám kdy si mohu přijet....sděleno že zrovna jede pro hlavu, za 3 dny opět sděleno že zrovna jedou pro hl., po 21 dnech se 100km vydávám na kontrolu osobně , po příjezdu sice vůz stál na dvoře , ale s motoru obrovská hromada na ponku. Na dotaz proč stále vůz není opraven, když se jednalo jen o těsnění mě mechanik odkázal k svému tisk. mluvčímu důchodového věku s katastrofálním jednáním a hlavu prý stále nemají.Po 23 dnech jsem se dočkal cena navýšena na 21,5 , zaplatil jsem.Po naložní manželky doma jsem v prvním kopci zjistil že spojka s kterou jsem byl 3x v alpách začla prokluzovat(dle mechanika ještě ujede 150t) , první jízda v noci zjištuji že světla svítí do stromu(dle mechanika s nima nic nedělal) senzor na nápravě v kýblu mechanik je měl svěšené. , klimu kterou slíbil opravit uchází dál(gumička na chl.), za týden jsem servis kontaktoval ...samozřejmě se mě vysmáli a tak i při osobní návštěvě s vozem ani mechanik nevylezl z garáže. Nechci ani domyslet u koho z vás přistane spojka z mého vozu ,která stojí 30 t. .Konečný účet za výměnu těsnění 21,5 t.servis , nová spojka 35 t. , oprava senzoru 5 , suma sumárum 60 tis. a to jsem ještě zvědav co zjistím během dalších dní. Divím se že takové servisi ještě fungují , ale Příbrami se budu již vyhýbat obloukem!!!!! Mad
Toyota Avensis D4D 2007
- extremehany
- Věčnej rejpal
asi sem dám kopii zakázkového listu a předávací protokolu a nahrávku jak brečíte že nemáte peníze a ať hlavně nic krom toho co je v zakázce neřešily..... 

Ještě ste pane Hejhal zapomněl uvéct že vaše auto má najeto 170 000 km a že jak jsem vás upozorňoval to není reálný stav km neb motor už někdo rozebíral a vrtal se v něm,na to ste byl jasně upozorněn,za to že ste si před půl rokem koupil dobře bazarem nachystanou ojetinu s najétýma mnohem více kilometram já nemohu a pokud nepřestanete psát tyhle ničím nepodložené polopravdy na veřejné forum tak se uvidíme u soudu.
- extremehany
- Věčnej rejpal
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
To by mě zajímalo, jak by sis to představoval =) Že sem nahrají video, jak spolu pokaždé jednali?! Že sem nahrají video, jak Krosman všechno dělal, všechny nahrávky telefonů, jejich (případnou) mailovou korespondenci, atp...? Ať sem dají jakékoliv "důkazy", tak to nikdy nebude opravdu objektivní...extremehany píše:tak sem hoďte ty důkazy, ať my ostatní kteří nad tvými službami uvažujem, máme jasny, bude to tak určitě nejlepší pro všechny...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- extremehany
- Věčnej rejpal
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Tohle není moje záležitost. Nicméně ještě jednou zareaguju, protože mi to prostě nedá.extremehany píše:já bych si to představoval tak aby sem dal to co psal:
asi sem dám kopii zakázkového listu a předávací protokolu a nahrávku jak brečíte že nemáte peníze a ať hlavně nic krom toho co je v zakázce neřešily.....
Nic z tohohle se tu vůbec řešit nemělo. Pánové si to měli mezi sebou vyfackovat a neprat nějaký pseudošpinavý prádlo na veřejnosti. Ale samozřejmě chápu nutnou obranu, je více než pochopitelná. Nicméně si myslím, že do těch zakázkových listů atp. nic nikomu "cizímu" není (stejně jako případné udávané nahrávky z druhé strany a kdesi cosi).
Co se týče referencí na Krosmena, tak je tu jeden nespokojenej křikloun a hafo spokojených lidiček - projdi thready, v nejednom ho někdo někomu doporučuje

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- extremehany
- Věčnej rejpal
Já mohu za servis říct že komunikace nebyla stoprocentní,to ano,ale zákazník byl předem upozorněn na možnosti časových a finančních komplikací vzhledem k nájezdu kilometrů a i vzhledem k tomu že auto s tímto problémem již koupil a i o tom že počet km nesouhlasí s opotřebením a že motor měl již někdo přede mnou rozebraný.Pokusím se dnes doložit zakázkový list a foto motoru při rozebírání......