No jelikož dělá kamoš v servisu scanií mají speciální mastičky který když drží tak drží takže jsem to dělal s ní asi už před měsícem ocenuji radu ale občas není naškodu se podívat jestli je vůbec ještě aktuálníČičola Petr píše:sezen si loctite (čte se loktait) a nepovoli je ani krystus utěsnuje až do vule 5desetin používam to v praci a je to bomba.
T-vis
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jen takovy dotaz, v kolika se vam "spina" T-VIS? Nebo-li, kdy zacne pistet a zarazet do sedaku?
Pac me se zda, ze me az nekde okolo 5300-5500ot, coz je hodne vysoko, nemelo by to uz kolem 4000? Kdyztak jesli se to da nejak nastavit... 

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
u 7A-FE to je 3800 ot./min.ja_ma píše:Jen takovy dotaz, v kolika se vam "spina" T-VIS? Nebo-li, kdy zacne pistet a zarazet do sedaku?Pac me se zda, ze me az nekde okolo 5300-5500ot, coz je hodne vysoko, nemelo by to uz kolem 4000? Kdyztak jesli se to da nejak nastavit...
nastavit se to myslim nedá...
Ja ked mám pravdu povedať tak ani neviem kedy zapína a či vôbec aj zapína nič nepocitujem žiadne zmeny pri žiadných otáčkach žiadny kopanec akoto tu opisujete tak asi budem musieť na to mrknúť a nevieťe čo to ovláda ? konkretne čo to má na starosť ktoré čidlo alebo čo presne aby to fungoalo.
Výroba kompletných výfukových systémov
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
nieviem čo s tebou
ale vyzera to asi takto... opitaj sa tvoji stare at ti ukaze ako vyzera řiadny kopaniec
potom sedni do celdy a budes čučiet ako to pofrčie 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: nieviem čo s tebou
proc tady pises vsude samy OT?micron píše:ale vyzera to asi takto... opitaj sa tvoji stare at ti ukaze ako vyzera řiadny kopaniecpotom sedni do celdy a budes čučiet ako to pofrčie

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
OFF TOP
alebo inač.... daj ten pedal kurňa az na dno a dostanes ten kopaniec na tuty 1 2 3 4...3...2
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Re: OFF TOP
Aj to som skúšal podlaha otáčky išly v poho aj po 6000 ale bez kopancov žiadne prudké zrýchlenie alebo tak neak len plynule stúpaly .micron píše:alebo inač.... daj ten pedal kurňa az na dno a dostanes ten kopaniec na tuty 1 2 3 4...3...2
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
zrovna sem chtěl dopsat
mkay tak pokavaď to nejde ani když se naš-tveš-tvis (jako já 1* když mě následovali polishi v octavce...) tak bych vyhodil ten hranatej krám-filtr box a přimontoval sportovní konickej do 900kč... asi to málo saje...potřebuje to sosat moooc takže v tom to může bejt... po slovensky Upchaný filter- krásný slovo 
(supr že ses neurazil... já vás mam rád)

Re: zrovna sem chtěl dopsat
Tak to nie je možné nakolko je nový zn. champions a na 100% je čistý.micron píše:mkay tak pokavaď to nejde ani když se naš-tveš-tvis (jako já 1* když mě následovali polishi v octavce...) tak bych vyhodil ten hranatej krám-filtr box a přimontoval sportovní konickej do 900kč... asi to málo saje...potřebuje to sosat moooc takže v tom to může bejt... po slovensky Upchaný filter- krásný slovo