Zejdy já myslel že děláš kompletní klasickou GO motoru právě o tohle mi jde aby obyč GO dopadla dobře a když jsme koukal že už jsou nějaké díly opět nakupované, tady ,lepčejší" tak jsem si řekl no ať to nedopadne zle

. Borců na fóru který skládají motory je tady habaděj. Kdo ti vlastně skládá motor nějak jsem se v tom ztratil.
Dostal jsi na to záruku když je to klasická oprava předpokládám jak minule v tý Plzni tak i nyní nebo ne?
P.S.Znám tady lidi kteří nejenom jako utahovák mají metrovou tyč ale i lidi kteří na utažení kliky použijí Lidl hobby market sadu

.A vzájemně se jdou sežrat zákulisně.
Mně by ale už fakt zajímalo zdali bez problémů jezdí lidem motory po opravách jak 3SGE, 3SGTE, 1FE, 1ZZ, 2ZZ prostě takový zpětný feeedback.
Něco v smyslu například mně skládal motor ten a ten člověk a najezdil jsem na něm spokojeně tolik a tolik tisíc km.Hledám na fóru tyhle odkazy a chci si udělat statistiku

tím mě trápí v současnoti pojišťovna začínám v tom být profík i dnes v noci ji dělám.
A co se týče stáje tak já již inou mám

ale v mém soukromém ,,chlívě "mám ještě nějaké ,,uloženky" a budou tam podle všeho vyleštěné po novém laku jen ležet.
Nějaké ty auta doma jsou.