Yaris TS
Nerozumím tomu proč si někdo potřebuje nalepit na auto toto. Přece jsem si koupil nějaké auto a pokud to nebylo TS, tak proč si to tam lepit.
Jako kdybych si na Celicu 1,8 nalepil GT a nebo GT Four. No to bych se musel stydět a hanbou propadnout. Prostě nesnáším přetvářku a hanba tomu, kdo to dělá.
Jako kdybych si na Celicu 1,8 nalepil GT a nebo GT Four. No to bych se musel stydět a hanbou propadnout. Prostě nesnáším přetvářku a hanba tomu, kdo to dělá.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ja som volakedy chcel kupiť písmená,že by som nalepil "VVTi" -to mi len tak preblislo hlavou.Ale ked som videl tu cenu za jedno písmeno,tak ma to rýchlo prešlo do toho takto investovať...
Inak kolega si chce kupiť motorku za 8-10tis.€
Začal mi vysvetlovať,že to má aj vvti
A ja na to: ..No a čo...??
On že: ..vieš ako to funguje a čo to má za výhodu?...No ked som mu povedal,že to mám na yarise aj ja,tak tomu nechcel veriť ,že to nemám nikde označené... tak som mu ukázal múdre papieriky o našom yarisovi ,lebo litráky nemaju ani v motore na hlave označenie(teda na kryte filtra)...

Inak je zaujímavé,že na yarisoch nie su označené typy "napr. 1.0vvti", "1.3vvti" alebo ja už neviem nejako to rozlíšiť.
Inak kolega si chce kupiť motorku za 8-10tis.€
Začal mi vysvetlovať,že to má aj vvti
A ja na to: ..No a čo...??
On že: ..vieš ako to funguje a čo to má za výhodu?...No ked som mu povedal,že to mám na yarise aj ja,tak tomu nechcel veriť ,že to nemám nikde označené... tak som mu ukázal múdre papieriky o našom yarisovi ,lebo litráky nemaju ani v motore na hlave označenie(teda na kryte filtra)...
Inak je zaujímavé,že na yarisoch nie su označené typy "napr. 1.0vvti", "1.3vvti" alebo ja už neviem nejako to rozlíšiť.
Myfune píše:No to bych se musel stydět a hanbou propadnout. Prostě nesnáším přetvářku a hanba tomu, kdo to dělá.
(osobně dávám přednost maskování spíš v opačném gardu... kdybych měl TS, GT a já nevím co, tak udělám všechno, aby to nebylo na první pohled vůbec poznat
Rozlisit Yaris 1.0 a 1.33
Rozlisit ci sa jedna o yaris 1.0 alebo yaris 1.33 sa da vlastne iba podla vyfuku..yaris 1.3 alebo 1.33 .1.3 ma hrubsi vyfuk a 1.33 ma vyfuk uplne inak robeny,rurka ide akoby z boku vyfuku.Inu sancu nemate,lebo bola ja edicia yarisov 1.0 s 15" pneumatikami,takze podla kolies by to tiez klamalo,,ale vyfuk maju vsetky 1.0 od roku 2006 rovnaky..malu tenku rurku,,,
Re: Rozlisit Yaris 1.0 a 1.33
Ha-haaaa
Koho by napadlo porovnavať výfuky..
inak- ten kto nie je "yarisomaniak",aj tak to nerozpozná-jedine,žeby dal 1.0 a 1.3 vedla seba.
Apropoo-ja som dosť dlho nevedel rozpoznať yaris NG II od yarisa nového NGII z pred 2 rokov
Len tak jedného pekného dňa som zaparkoval vedla nového a porovnával ako cicimbrus..No,okrem nárazníkov a zadných svetiel som dovtedy o ničom nevedel - hladal som teda ako "detektív oriešok" rozdiely a až potom som našiel tie drobnosti s prednými svetlami,mriežkou,vypuklejšou maskou,atd...

Sorry za OT

inak- ten kto nie je "yarisomaniak",aj tak to nerozpozná-jedine,žeby dal 1.0 a 1.3 vedla seba.
Apropoo-ja som dosť dlho nevedel rozpoznať yaris NG II od yarisa nového NGII z pred 2 rokov
Sorry za OT
Re: Rozlisit Yaris 1.0 a 1.33
no vlastne ich vies este rozlisit podla puklic.1.0 ma ine puklice ako 1.3 ci 1.33... A to bud 2006 alebo tie s faceliftom...paloo píše:Rozlisit ci sa jedna o yaris 1.0 alebo yaris 1.33 sa da vlastne iba podla vyfuku..,,,
Samozrejme ze TS original ma na rozpoznanie omnoho viac prvkov....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Tohle co píšeš je příklad totálně mimo mísu. Tady je řeč o nalepování písmenek jako TS, GT atd. Tak sem laskavě nepleť pakety a už vůbec nějaké medvědy. Jestli sis nevšiml, tak tohle je Toyota fórum a konkrétně sekce Yaris.Colli píše:Myfune: Takže když mam mercedes s AMG kitem tak se přetvařuji,když jsem si k tomu přidal AMG paket?pritom 63AMG nemamNevim ten yaris stím sportem na grillu vypadá lépe
Ale řeknu ti to takhle. Mám Celicu 6.g 1,8. Nikdy by mě nenapadlo na ni nalepit GT nebo GT Four a to ani kdybych měl nějaký poprděný paket. A kdybych vylepšil motor, takže by měl větší výkon než sériová 6.g 2,0 tak i přesto bych to auto neprznil nějakým nápisem GT, ale prostě bych si to pojmenoval po svém, pokud bych vůbec něco chtěl pojmenovávat.
Prostě a jednoduše jestli je pro tebe nápis na autě víc než skutečný výkon auta, tak si tam pro mě za mě nalep třeba Boing 747. Ale pak nebreč až ti to nandá Smart.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Myfune píše:
Prostě a jednoduše jestli je pro tebe nápis na autě víc než skutečný výkon auta, tak si tam pro mě za mě nalep třeba Boing 747....
To je nápad... Kua chlapi-viete si predstaviť,že by som si nalepil fakt " boeing 747." ??? ja neviem,ale pri pomyslení na to,sa idem ušúlať od smiechu..a čo by nie...
Otázka by znela:...ako by reagoval na to svet okolo mňa...
Pamätáte sa poniektorí,ako si niekedy nalepovali na zadné sklo nálepky na škodovky s nápisom "V ZÁBEHU" ale niektorí si to rozstrihli a urobili z toho nápis " V ZÁHUBE " ?? alebo "Netrúb ! Robím čo môžem..."
To právě vůbec neni mimo mísu.Je to designový doplněk.A dal jsem jen příklad s AMG protože je to ůplně to samé.Kdybych měl letadlo tak si tam klidně boeing 747 dám.Já stoho auta nedělám žádnou 1.8 ku jen jsem mu dal na mřížku originalní znak od toyota sport.Jestli ti to příjde ubohé tak at.

Toyota Yaris 1.0 2007 TS Face
Kto má auto a berie ho ako "rodinného príslušníka", tak sa o neho stará ako o svoje dieťa...
Napríklad:
Rodič si svoje dieťa "oblieka" tak,ako to uzná za vhodné. Ak sa rozhodne chlapčekovi dať čiapočku od "Červenej Karkulky" ,tak mu ju dá.
V tomto danom prípade je spokojný rodič -čo je hlavným zámerom a teda má evidente u pr..le,kto má aký názor na to.
To bol pokus o vysvetlenie, na margo toho,že ak ti urobí radosť nalepiť si na auto čo sa tebe páči,daj si ho tam.Veď nepotrebuješ žiadne "povolenie" od členov fora alebo od výrobcu Toyoty,či tam môžeš nalepiť znak,ktorý sa ti páči,či už to bude "TS" alebo iný hoci aj "WC" znak.
Inak ja by som zmenil tému "Yaris TS" na "Znak TS"

Napríklad:
Rodič si svoje dieťa "oblieka" tak,ako to uzná za vhodné. Ak sa rozhodne chlapčekovi dať čiapočku od "Červenej Karkulky" ,tak mu ju dá.
V tomto danom prípade je spokojný rodič -čo je hlavným zámerom a teda má evidente u pr..le,kto má aký názor na to.
To bol pokus o vysvetlenie, na margo toho,že ak ti urobí radosť nalepiť si na auto čo sa tebe páči,daj si ho tam.Veď nepotrebuješ žiadne "povolenie" od členov fora alebo od výrobcu Toyoty,či tam môžeš nalepiť znak,ktorý sa ti páči,či už to bude "TS" alebo iný hoci aj "WC" znak.
Inak ja by som zmenil tému "Yaris TS" na "Znak TS"