E9 - stěrače
Jen bych chtěl využít otazky a zeptat se zda máte nejaky fajn eshop, kde kupujete dily na Toyotu. Nevim např. jaké přesné stěrače mi třeba pasujou na mojí Corollu E12, tak bych si to rád objednal přes net, kde bych si zadal typ auta, a jen objednal co potřebuju bez strachu, že si někde něco koupim blbě třeba v mototechně, kde by mi to vnutili a ono to nepasovalo.
- radys03
- Věčnej rejpal
To je jednoduchý... vem metr změř si délku kadého stěrače a zaběhni třeba do baumaxu neb mototechny a podle délky kupstoid píše:Jen bych chtěl využít otazky a zeptat se zda máte nejaky fajn eshop, kde kupujete dily na Toyotu. Nevim např. jaké přesné stěrače mi třeba pasujou na mojí Corollu E12, tak bych si to rád objednal přes net, kde bych si zadal typ auta, a jen objednal co potřebuju bez strachu, že si někde něco koupim blbě třeba v mototechně, kde by mi to vnutili a ono to nepasovalo.
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
- radys03
- Věčnej rejpal
stoid píše:Jj díky, ale spis me zajimal nějakej proverenej eshop, protoze casem budu potrebovat vic veci nez sterace a konkretne u steracu si nejsem jistej uchycenim, takze vzdy je pro mej lepsi naklikat si model auta na netu a vybírat jen díly, kde vim že 100% sedí...
Myslím že skoro všechny auta už mají jednotné uchycení ( když pominu délku tak jde i z favorita stěrač na moji corollu
aktuálně
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Mám teda na E9 trochu jiné uchycení, než posílal Martino (neco podobného jsem měl na zadním stěrači a ten nešel ani vycvaknout, gumička se skoro rozpadla, takže nakonec hrubá síla zvítězila a už tam mám taky stejný patent jako vpředu:

Vycvaknuté to vypadá takto:

Ale bezramínkové stěrače, co jsem viděl v obchodě, vypadaly že na tohle stejně nepasují.

Vycvaknuté to vypadá takto:

Ale bezramínkové stěrače, co jsem viděl v obchodě, vypadaly že na tohle stejně nepasují.
Tohle by tam ale pasovat mělo:
http://tuning.autodoplnky.cz/sterace-fl ... s120507968
http://tuning.autodoplnky.cz/sterace-fl ... s120507968
gramo: Tohle dost zvláštní "patent" připadá mi to jako nějaká dodělávka. Když říkáš, žeš měl ten stejný typ na zadním okně jako já, tak to o něčem svědčí.
Navíc, jak jsem to tak pochopil, tak ti asi ten stěrač teďkom leží až na hraně předního skla, což já ho mám více odsazený vlivem tvarování, ale to je celkem jedno. 
Jimmi: Seděl by jeden z nich, ale problém je v tom, že to je nacvakovací. Je super, že dodávaj 8 adaptéru, ale já to nenasunu. Mám tam dva šroubky a asi to předemnou nikdo nepředělával, protože to tak je na všech 3 stěračích. Přibližnou polohu děr jsem naznačil na obrázku.
Kdyžtak viz. předchozí foto.

Jimmi: Seděl by jeden z nich, ale problém je v tom, že to je nacvakovací. Je super, že dodávaj 8 adaptéru, ale já to nenasunu. Mám tam dva šroubky a asi to předemnou nikdo nepředělával, protože to tak je na všech 3 stěračích. Přibližnou polohu děr jsem naznačil na obrázku.

Zas taková exotika to není -- myslím, že podle kresby tomu odpovídá ta druhá zleva a druhá shora, z fotek těch adaptérů asi ten čtvrtý -- jednoduchá rovná "packa" a na ní přišroubovaná koncovka na nacvaknutí stěrače. Ke stěračům, které jsem kdysi koupil na beznice, byla přibalená úplně stejná koncovka, ani jsem ji nepoužil, jen jsem vycvakl staré a nacvakl nové.
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jak jsem psal nahore - na celice je taky "faceliftovali" , vymenily tvuj a muj system za ty "haky"Martino píše:Jsem z toho už debilAsi by to chtělo více E9tkářů, co kdo na autě má. Teď nevím, jestli Toyota v té době faceliftovala i stěrače nebo co
![]()
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
konecne jsem se dostal k tomu a objednal sterace Denso , ten starsi typ s tim uchycenim pomoci plisku a dvou sroubku - kdo by si nebyl jisty pridam foto , takze za 500,- mam oba predni sterace origo japan na celice a parada ( jediny nedostatek je kvuli vice modelum nepritomnost uchytu na pritlacne "kridlo" coz me prosku zklamalo) ale v baleni jsou i nove sroubky , takze jinak parada
v katalogu je oznacen Twin screw
http://files.autohulda.cz/200000136-59b ... 0DENSO.pdf
objednaval jsem je na www.haspa.cz ale musite do vyhledavani zadat prislusny typ , pro me napr. DR-245 a ono vam to vyhodi
v katalogu je oznacen Twin screw
http://files.autohulda.cz/200000136-59b ... 0DENSO.pdf
objednaval jsem je na www.haspa.cz ale musite do vyhledavani zadat prislusny typ , pro me napr. DR-245 a ono vam to vyhodi
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)