!!!!naco netreba zabudnut pred koncom zaruky !!!!
Mám toyotu yaris nové generace pro všechny případné zájemce Vás musím upozornit ,že v tomto voze sedáky ve předu i v vzadu vykazují jisté poškození a deformaci propadají se boční strany sedáků a tím jsou jako by pomačkané toto je závada, kterou má každý yaris viděl jsem to asi u 20 vozů. dle záručního technika jsme si sedáky poškodili sami. když napíšu stížnost na toyotu ani mi neodpoví.
Výměna předního sedáku s prací 13000Kč.
Výměna předního sedáku s prací 13000Kč.
Jeorge
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Promiň, ale vůbec jsem si tvého příspěvku nevšiml. Nejsem autoelektrikář. Mám vystudovanou sdělovací techniku a živím se jako projektant měření a regulace. Autoelektriku dělám párkrát do roka, spíš jako koníčka a tak trochu pro zábavu.213 píše:Telleke: jako ze auto elektrotechnik? Pokud ano mel bych na tebe soukromy dotaz, pokud by bylo mozne. Diky
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Kto si myslí a vôbec aký má názor na 3 prev.prehliadku...
Má to vôbec cenu ísť na ňu,ked ide len o výmenu oleja???
Viem ,že potom padne záruka na karoseriu,ale vyhodiť taký peniaz za pehliadku,ktorá je si myslím aj tak skôr "papierová"???
Pochybujem totiž,že budú takí pedanti,žeby sa pozreli a skontrolovali všetko a poprípade navrhli bezplatnú výmenu niečoho..
Viem ,že potom padne záruka na karoseriu,ale vyhodiť taký peniaz za pehliadku,ktorá je si myslím aj tak skôr "papierová"???
Pochybujem totiž,že budú takí pedanti,žeby sa pozreli a skontrolovali všetko a poprípade navrhli bezplatnú výmenu niečoho..

kolik stojí malá prohlídka? 100 E? Za ty tři litry oleje a filtr stejně dáš aspon 50. Máš auto co má málo najeto a kdyby něco můžeš zkusit nějakou reklamaci. Já byl na poslední v 90tis. s výměnou chladicí kapaliny. A stejně jsem ji musel ještě dolívat..muco píše:Kto si myslí a vôbec aký má názor na 3 prev.prehliadku...

Ale na třetí to ještě dej.

Ok -dík !
Inak niekto je toho názoru ,že vraj 1.0 je najlacnejšia v údržbe...no,ja neviem,ale v niektorých prípadoch je to naopak (zrovna u prvej prehliadke)
1.0 :
http://www.toyotabb.sk/images/stories/c ... s%2010.pdf
1.33
http://www.toyotabb.sk/images/stories/c ... s%2013.pdf
Inak niekto je toho názoru ,že vraj 1.0 je najlacnejšia v údržbe...no,ja neviem,ale v niektorých prípadoch je to naopak (zrovna u prvej prehliadke)
1.0 :
http://www.toyotabb.sk/images/stories/c ... s%2010.pdf
1.33
http://www.toyotabb.sk/images/stories/c ... s%2013.pdf
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dalsie dve veci co tu nie su popisane a mam ich dnes uspesne vyreklamovane:
- Krytky srobov na ramenach stieracov, jedna mi odpadla v umyvarke a druha tiez nedrzala dobre. Uchopenim do prstov a relativne jemnym potahnutim isla dole. Vymenene spolu so srobmi.
- Horne plastove listy z vnutorenej strany kufra, tie co su v rohoch. Jedna sa mi odlepovala, vymenene za novy kus.
O tých stieračoch som vedel...Kedže som ich nestratil,nereklamoval som ich...Myslel som si,že je to napodarený a nedoriešený prípad.
No pravdou je,že máš pravdu
len sa ich dotkneš a odpadnú...
A čo sa týka toho kufra - myslíš tie rohy celého velkého krytu na 5 dverách zvnútra, ? No,všimol som si,že odstávaju rohy na vrchných stranách.To tak nemá byť????
No čo už..už mám po záruke. 
No pravdou je,že máš pravdu

A čo sa týka toho kufra - myslíš tie rohy celého velkého krytu na 5 dverách zvnútra, ? No,všimol som si,že odstávaju rohy na vrchných stranách.To tak nemá byť????

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid