fotogaleria nehod ;)
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No možné to je ale stejně je to na elektron nějaké protáhlémuco píše:Nee-nee- na to som pozeral aj ja a schvalne som to pustil od začiatku,či ten trilobit tam je aj pred leštením..Je tam-a vieš prečo?Bobešek píše:No pán je asi kouzelník....ovšem toho trilobita v pravém horním rohu stejně nevyřešil!!!
Lebo je to odraz elektronov,čo má asi auto za sebou.![]()
![]()
Inak je to kuzelnik dobrý![]()
ked je karoseria zahnuta tak aj odraz v nej bude deformovanyBobešek píše:No možné to je ale stejně je to na elektron nějaké protáhlémuco píše:Nee-nee- na to som pozeral aj ja a schvalne som to pustil od začiatku,či ten trilobit tam je aj pred leštením..Je tam-a vieš prečo?Bobešek píše: No pán je asi kouzelník....ovšem toho trilobita v pravém horním rohu stejně nevyřešil!!!
Lebo je to odraz elektronov,čo má asi auto za sebou.![]()
![]()
Inak je to kuzelnik dobrý![]()
http://www.youtube.com/watch?v=WGrNBxfpXVg
"Toyota Yaris II získala 5 hvězdiček v hodnocení bezpečnosti a 35 bodů za bezpečnost dospělých cestujících v nejnovějším kole bezpečnostních testů EuroNCAP."
"Toyota Yaris II získala 5 hvězdiček v hodnocení bezpečnosti a 35 bodů za bezpečnost dospělých cestujících v nejnovějším kole bezpečnostních testů EuroNCAP."
Yaris 1.3 VVT-i 2006 Orange
Henry33 píše:tak to uz by si moc chcel za 10 tisic Eur
No,pekné--- !!
To potom čo musí byť za šmejd auto v hodnote 230ti.Sk(ešte v r.2008)
Inak yaris ma vyšiel vtedy aj so zlavou na 339tis.Sk.
Takže ja neviem,ale je to kua pekne velký balík a nedajbože ked to ešte človek spláca.-ako ja a ešte pár ludí tu na fore..
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Naštěstí yaris zraje jako vínomuco píše: Inak yaris ma vyšiel vtedy aj so zlavou na 339tis.Sk.
Takže ja neviem,ale je to kua pekne velký balík a nedajbože ked to ešte človek spláca.-ako ja a ešte pár ludí tu na fore..