2 čepo
Ano taky mám rozdíl 0,3 - 0,4 litru. Podle výpočtu by to mělo být asi + 5,5%, já nastavil 4%. I když už se nebudu kochat pohledem na počítačem udávanou spotřebu 5,3 - 5,4
MrafceK píše:iba otazka: nulujete na PP po kazdom tankovani spotrebu?
no já jsem to nuloval jen ze začátku asi 3 nebo 4 tankování a to spíše ze zajímavosti jak se ta spotřeba upravuje,ale pak už jsem to přestal řešit a sem tam kouknu jestli se spotřeba nějak nepohne.
já stejně jako Hároš -- prvních 5 tankování jsem nuloval, abych zjistil rozdíly. Po nastavení PP už není třeba -- ukazuje skoro přesně průměrnou spotřebu
Včera som si to na druhy pokus nastavil, takže ďakujem!!! Uvidím aký to bude mať vplyv na priemernú spotrebu. Mne to robilo cca 0,5 l. Podľa inštrukcii som si to dal na 103%.
Poznáte ešte nejaké vychytávky na toho našeho aurisa?
Kluci , poradte mi. S autem jedu poprve na vymenu oleje mimo autor. servis Toyota. Olej budu menit aniz by se mi rozsvitilo upozorneni mna nuitnou vymenu. Musim tam neco resetovat nebo auto rozpozna vymenu oleje a nastavi interval? Nebo jak mam postupovat... Nejde mi ani o to aby me upozornilo na dalsi vymenu - tu si ohlidam. Spis mam strach aby mi tam porad nesvitilo to upozorneni pres ketere nejddou videt udaje PP.
Toyota Corolla XLi E10 65kW Toyota Auris I 1,4 D4-D Toyota Auris I 1,4 D4-D Toyota Auris II TS 1,4 D4-D Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Dobry dotaz, to by mne taky zajimalo, nic takoveho v aute nemam, na servisku jsem byl 3x a nikdy nic nesvitilo, neblikalo, byl jsem tam ze sve vlastni vule