Přijde mi to nesmyslný se dohadovat o barvě,ale trošku to přikrmím

. Je přeci jesný,že u každýho auta hraje roli barva, tak třeba octravia 2002, bude mít větší cenu modra? žlutá? nebo stříbrná metla?

. Co třeba superb? Bude mít větší cenu bílej a nebo černá metalíza?
I když je to asi nekonečná debata, protože MR2 není octavia ani superb že? Nejsou v bazarech na každým rohu a už jsou sto starší kousky,tak hlavní je ten stav a barva je druhořadá,ale také je to kritérium při výběru auta.
Samozřejmě,že s černou je největší voser, je na ní vidět každej škrábanec, smítko, šmouha, prach

. Ale když se umeje a vyleští,tak to stojí za to
Ale je to samozřejmě úplně jedno, ať si každej vybere podle svýho gusta a podle stavu

. Ale když jsem kupoval Toyotu, tak jsem měl možnost koupit tu mojí od Jakuzy za 150000 a nebo od only one revizi 1, zelená metla za 100000 a stejně jsem raději koupil tu Jakuzovo, prostě černá je černá

. Ale červenou bych ještě taky zkousnul

. Pro někoho je zas nej červená, žlutá....
A když už je tu debata o tich revizích. Nepřijde mi,že auto z roku 92 a 94 se bude nějak diametrálně lišit co se týče stavu. Hlavně záleží na tom jak se o auto pečovalo, mám ještě Peugeot 405 rv93, najeto 450tkm, bez rzi, interiér jako novej, exteriér taky

, šéf má zase octavku rv 2003, najeto 140tkm, kupoval to jako nový a oproti peugeotu to vypadá jak kdyby to mělo najeto 2 000 000km

.
Sice 115kW a 129kW je docela podstatnej rozdíl na papíře,ale ve skutečnosti to tak není. Ta 129kW verze musí splńovat přísnější ekologické normy a to se podepsalo na výkonu. Jakuza si jednou dával sprint s mojí a s 129kW verzí a prý silnější vyhrála o zrcátka, což by pro mě nehrálo žádnou roli, navíc silnější si pápne o něco víc

.
Třeba se revize 2-3-4 líší ještě něčím dalším kromě motoru,světel a křídla, nechám se rád poučit

.
Ale samozřejmě jsem zaujatej tím,že mám revizi 2
A ještě jak si tu někdo popíchnul,že se ta moje ještě neprodala

. Už mi za ní bylo nabízeno 100 000, což je pro mě opravdu žalostně málo, pak výměnou Ford Focus 2.0 16v Kombi rv 2002 a Kia schuma LPG rv2000, pak BMW E46 323i rv 99, dále Ford focus 2.0 16v 3dv rv 2002, VW Passat 2.5Tdi 4x4 rv 2002, teď je v jednání Ford Mondeo Kombi rv 2001 tddi + doplatek a další na který si nevzpomenu...
Auto za každou cenu prodat nechci, stojím si za tím,že auto na ceně klesat nebude a když půjde do tuhýho, tak prodám muziku, gumy, kryty targy,což mi vydělá 30-35000 a za 90-100 si myslím,že MRko bude fuč

.