7 sekúnd na každý deň
pri takýchto auticka sa na spotrebu spytovat nemá..oni sa robia pre niečo ine..hhe..
ale teraz vazne...pohodicka, upne som bol prekvapený - pozitývne...co som mal 4afe tak rozdiel nejaký velky nevidím
...raz som si to aj meral bolo to davnejsie bo mna to velmi nezaujima lebo som to kupoval pre nieco ine ako spotrebu..
ak si dobre pamätať..tak mesto kolo 10 , mimo kolo 6 ..
a k tým brzdám...snazim sa to riesit....chcem sa opýtať či má niekto nejaké skúsenosti s týmito kotúčmi..
tu je link :http://www.fensport.co.uk/Parts/Model_6/Category_11/845
alebo poradiť nieco lepšie/kvalitnejšie..
strmene som chcel riešiť od wilwood ale v ich ponuke nemajú také ako by sadli...
rozchod dier by aj sedel 133mm keď by som ich nasadil tak kotúč nie je v strede lebo su inych rozmerov (kotuc by musel byt viac vonku)
a dalšia otázka je sadli by mi strmene z gt4-ky?? aký majú rozchod dier na uchytenie? kolko piestikov (tuším dva??)
a zadok budem musieť s najvacsou pravdepodobnostou vyriesit ze zoženiem celu nápravu kotúčovu...

ale teraz vazne...pohodicka, upne som bol prekvapený - pozitývne...co som mal 4afe tak rozdiel nejaký velky nevidím
...raz som si to aj meral bolo to davnejsie bo mna to velmi nezaujima lebo som to kupoval pre nieco ine ako spotrebu..
ak si dobre pamätať..tak mesto kolo 10 , mimo kolo 6 ..
a k tým brzdám...snazim sa to riesit....chcem sa opýtať či má niekto nejaké skúsenosti s týmito kotúčmi..
tu je link :http://www.fensport.co.uk/Parts/Model_6/Category_11/845
alebo poradiť nieco lepšie/kvalitnejšie..
strmene som chcel riešiť od wilwood ale v ich ponuke nemajú také ako by sadli...
rozchod dier by aj sedel 133mm keď by som ich nasadil tak kotúč nie je v strede lebo su inych rozmerov (kotuc by musel byt viac vonku)
a dalšia otázka je sadli by mi strmene z gt4-ky?? aký majú rozchod dier na uchytenie? kolko piestikov (tuším dva??)
a zadok budem musieť s najvacsou pravdepodobnostou vyriesit ze zoženiem celu nápravu kotúčovu...
AE111 1.6 20V Black Top 6speed
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca

No ono z té celicy by měly sedět těhlice, nápravnice a ramena jsou zaměnitelný (nemám vlastní zkušenost, jenom co jsem slyšel) - spolu s carinama, a před časem tu byla na prodej celá zadní i přední náprava z celicy GT s kotoučema, mě hlavně odradilo, že má 5 šroubů, takže bych měl problém s kolama. Třeba by to někdo naměřil, rozteče. Nebo řešit to přes nějakej mezikus?
Spotřeba teda slušná.

Spotřeba teda slušná.
Holomek!

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

ja už dlouho přemýšlím nad timto http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-RACE ... ccessories a jinak misto oct raději použij tohle než OCT http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mr-Gaske ... ccessories

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

vie to poslat len do usa :
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mr-Gaske ... ccessories
popis mi prosimta tento produkt...nevidel nepocul..ako pracuje..preco je lepsi ako oct a tak....

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mr-Gaske ... ccessories
popis mi prosimta tento produkt...nevidel nepocul..ako pracuje..preco je lepsi ako oct a tak....

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Princip toho zařízení je velice jednoduchý. To stříbrné elviiis tomu říká sifonek 
 připojis tam kde je vývod ty tam teď máš filtr a to druhé mosazne je jednosměrný ventil,který přivaris na vyfuk. Proudící plyny vytvoří podtlak a tak napomáhají daleko efektivněji než pouhým vyústěním do atmosféry odvádět plyny z klikove skříně a hlavy. Link je namátkový,je tam spousta prodejců co ti to pošlou.

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

V usa to samozřejmě emisní normy zakazují,ony nakonec i v evropě,proto je to vždy zpět vedeno do sani. Tohle je pro drag race a tam je to povolené. Většinou jsou to v8 proto 2 nebo muzes hlavu a blok každý jedním. Ty krátké trubky se závitem jsou právě pro navaření na vyfuk. Dej do google crankcase evacuation a ono Ti pár příkladu použití vyleze.

hej asi tak ako pises...nasrobuje sa to tam...asi idem dotoho...len by ma zaujimalo ci ten olej nejak nezadrbe vyfukove tlmice...lebo okrem vzduchu ide aj olej trochu....

Naposledy upravil(a) jaroo021 dne úte 05.10.2010, 22:49, celkem upraveno 1 x.

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Tak v každém případě vytvořením podtlaku eliminujes další parazitní ztráty motoru kterých má pistovy víc než dost. Žádný pistovy motor dokonale netěsni a výraz pro to je "blow by" česky bych řekl profuk 
 vytvořením podtlaku snížiš sílu která působí proti pohybu pistu. U atmo ani tak moc ne jako u přeplňovaných motoru při nefunkčním odvětraní vzniká přetlak několika desítek psi a to nedělá dobře ani všem těsněním v motoru. Další efekt je i rychlejší oběh oleje a jeho stekaní dolů.