Corolla 4x4

vše ohledně modelové řady Corolla
konik
Řidič

Příspěvek od konik »

Jolly píše:Ale podovozek Octavie 4x4 je dost mohutný na tyto cesty a to mně láká. Ale zase nevím, jak je to s podvozkem Corolly 4x4 :?:
O podvozek na corolle vůbec nemějte strach to spíš si nejsem jistý o podvozku oktávky.Když vemu po jakých cestách s ní jezdím tak se divím že mi ještě drží pohromadě a co mě překvapuje je to že vždy na jaře a na podzim s ní chodím na kontrolu geometrie a pouze jednou mi ji seřizovali a to bylo po nehodě a tlumiče jsou taky ještě ok.a mám najeto 140tis.km
Corolla E11 1.8 16V 81kw 4WD
NiCKSON
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiCKSON »

Jakou to ma zadni napravu? Ja mam ted AE95, tam je klasicka tuha (banjo) tady je taky nebo je to nezavisle? Uvazuju o upgrade auta ;-)
Supra'85 + Corolla 4wd'88 + MR2 Racing'85 + Corolla AE86 fun project'84
konik
Řidič

Příspěvek od konik »

Tady je nezávisle zavěšení
Corolla E11 1.8 16V 81kw 4WD
NiCKSON
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiCKSON »

Diky za odpoved. Nevite o nejake na prodej?
Jolly
Řidič

Zase 4x4

Příspěvek od Jolly »

Tak se blíží zima a já hledám zase něco 4x4 na snížek. Loni jsem koupil Octavii 4x4 Combi 1.8T a celkem ujde.Ale ve firmě potřebuji ještě jednu 4x4 tak teď přemýšlím co by to mělo být. V plánu mám Subaru Forestra nebo Outbacka,ale ještě musím chvíli šetřit penízky na novější.
Takže jedna z možností je Toyota Corolla 4x4.
Je na Tipcarsu,je z Rakouska,je to model 4x4 combi 1.8 r.v. 2000 za 145tisíc,což je E11 po faceliftu... ale mám pocit,že tam stojí nějak dlouho.
Mám ji vzít,nebo ne?? Asi tam budu muset zajet,abych věděl co a jak...
Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
NiCKSON
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zase 4x4

Příspěvek od NiCKSON »

Jolly píše:Je na Tipcarsu,je z Rakouska,je to model 4x4 combi 1.8 r.v. 2000 za 145tisíc,což je E11 po faceliftu... ale mám pocit,že tam stojí nějak dlouho.
Mám ji vzít,nebo ne?? Asi tam budu muset zajet,abych věděl co a jak...
Jestli je tmavě zelená tak jsem se na ni byl dívat někdy v květnu. To auto měla rakouská celní správa. V interiéru jsou stopy po montáži vysílačky. Mělo to poměrně málo najeto, kolik přesně nevím. Ale interiér byl značně opotřebovaný, sedačky prosezené, lecjaké odřeninky a tak. I na karoserii byly stopy malých drobných poškození, počínající koroze, odřeninky. Nic vážného jsem nenašel. Byl jsem se s ní projet, přišla mi trochu líná a má vytlučené stabilizátory, ale opět nic vážného.

Já jsem hledal pěkné auto, takže tohle pro mě volba nebyla. Ale pokud ti nevadí kosmetické vady, tak zkus zatlačit na cenu a možná to pro tebe bude řešení. To auto není vyloženě špatné, ale pokud chceš hezkou, poohlídni se jinde. V evropě jich je ale strašně málo, a lidi je drží dlouho. Nejvíc jich je ve švýcarsku, a jsou tam i vysloveně krásné, ale cena tomu odpovídá a navíc ze švýcarska se blbě dováží...
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

Toyota Auris TS Hybrid 2016
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Trošku OT, ale ta zelená, tomu se řikám pečlivě nafocený auto :mrgreen:
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

taky bych šel do čtyřkolky zvažoval sem patrola, rawku nebo fronterku ale dyš mi nikdo nezaručí že budee v zimě metr sněhu tak na to zatim asi kašlu ... a dyš už se tu řeší corolla 4x4 tak by mě zajímalo jesi máte někdo zkušenosi s corolkou E9 1.6 16V 4x4 možná že to je i v gti ale to nevim určitě je na tom něco hodně poruchovýho nebo je skvělá jako ostatní rolky?
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Jolly
Řidič

Příspěvek od Jolly »

To NiCKSON:
Moc díky za to info.Přesně o tuhle mi šlo a přesně i o tvoje informace :lol:
No moc udřenou Corollku bych nechěl,udřu jí až já.... :wink:
Z toho bazaru mi napsal,že je po celní správě z Rakouska a z toho usuzuju,že dřela i v terénu :cry:
Pak ještě ta stříbrná v Luhačkách.V pátek jedu do Zlína tak na ní asi mrknu....uvidím.
Zatím díkec....
tuning originál TTE
NiCKSON
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiCKSON »

Jolly píše:To NiCKSON:
Moc díky za to info......
Neni zac, od toho tu klub je :)
Jolly píše:Pak ještě ta stříbrná v Luhačkách.V pátek jedu do Zlína tak na ní asi mrknu....uvidím.
Zatím díkec....

Tak ta jetam taky minimalne od kvetna. A taky jsem na ni jel. Jestli si to teda dobre pamatuju, tak byla dvakrat bourana, jednou ze predu a jednou LZ bok. A je to blbe opraveny. Kapota je kriva a zacina reznout. A kdyz otevres levy zadni dvere, tak uvidis socharskou praci :?
Teda, to jsou informace bez zaruky, je to skoro pulroku co jsem tam byl...
Ale jestli mas cestu kolem, tak se tam stav. Ja tam jel z Prahy jen quli tomu...
NiCKSON
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiCKSON »

lizzard píše:tak by mě zajímalo jesi máte někdo zkušenosi s corolkou E9 1.6 16V 4x4 možná že to je i v gti ale to nevim určitě je na tom něco hodně poruchovýho nebo je skvělá jako ostatní rolky?
Mel jsem ji a je dokonala. Vadily mi jen dve veci - koroze spodnich lemu dveri (vsech 5) a chybejici klima. Jinak spolehlivost absolutni. Zadne nove auto uz nebude nikdy tak spolehlive. :(
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

mám možnost ji koupit v třídvéři takže starost o dvoje dveře míň :-D zajedu se na ni kouknout a vypadá to že v ní odjedu :-)
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Jolly
Řidič

Příspěvek od Jolly »

NiCKSON píše:
Jolly píše:To NiCKSON:
Moc díky za to info......
Neni zac, od toho tu klub je :)
Jolly píše:Pak ještě ta stříbrná v Luhačkách.V pátek jedu do Zlína tak na ní asi mrknu....uvidím.
Zatím díkec....

Tak ta jetam taky minimalne od kvetna. A taky jsem na ni jel. Jestli si to teda dobre pamatuju, tak byla dvakrat bourana, jednou ze predu a jednou LZ bok. A je to blbe opraveny. Kapota je kriva a zacina reznout. A kdyz otevres levy zadni dvere, tak uvidis socharskou praci :?
Teda, to jsou informace bez zaruky, je to skoro pulroku co jsem tam byl...
Ale jestli mas cestu kolem, tak se tam stav. Ja tam jel z Prahy jen quli tomu...
Hmmm,tak tomu říkám ušetřený čas a prachy ty tvoje info.No bouračku určitě nechci. :evil:
Takže moc díky ........... !!
........zkusím se soustředit na ty Subaru,třeba to ještě letos vyjde....jen ty prachy :roll:
tuning originál TTE
NiCKSON
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiCKSON »

lizzard píše:mám možnost ji koupit v třídvéři takže starost o dvoje dveře míň :-D zajedu se na ni kouknout a vypadá to že v ní odjedu :-)
Tridvirko 4x4??? To jsem nikdy nevidel... Ja mluvil o 4x4 combi. Videl jsem jednou na fotkach i sedan, ale o tom nic nevim, to je uplna rarita.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“