O podvozek na corolle vůbec nemějte strach to spíš si nejsem jistý o podvozku oktávky.Když vemu po jakých cestách s ní jezdím tak se divím že mi ještě drží pohromadě a co mě překvapuje je to že vždy na jaře a na podzim s ní chodím na kontrolu geometrie a pouze jednou mi ji seřizovali a to bylo po nehodě a tlumiče jsou taky ještě ok.a mám najeto 140tis.kmJolly píše:Ale podovozek Octavie 4x4 je dost mohutný na tyto cesty a to mně láká. Ale zase nevím, jak je to s podvozkem Corolly 4x4
Corolla 4x4
Corolla E11 1.8 16V 81kw 4WD
Zase 4x4
Tak se blíží zima a já hledám zase něco 4x4 na snížek. Loni jsem koupil Octavii 4x4 Combi 1.8T a celkem ujde.Ale ve firmě potřebuji ještě jednu 4x4 tak teď přemýšlím co by to mělo být. V plánu mám Subaru Forestra nebo Outbacka,ale ještě musím chvíli šetřit penízky na novější.
Takže jedna z možností je Toyota Corolla 4x4.
Je na Tipcarsu,je z Rakouska,je to model 4x4 combi 1.8 r.v. 2000 za 145tisíc,což je E11 po faceliftu... ale mám pocit,že tam stojí nějak dlouho.
Mám ji vzít,nebo ne?? Asi tam budu muset zajet,abych věděl co a jak...
Takže jedna z možností je Toyota Corolla 4x4.
Je na Tipcarsu,je z Rakouska,je to model 4x4 combi 1.8 r.v. 2000 za 145tisíc,což je E11 po faceliftu... ale mám pocit,že tam stojí nějak dlouho.
Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
tuning originál TTE
- NiCKSON
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zase 4x4
Jestli je tmavě zelená tak jsem se na ni byl dívat někdy v květnu. To auto měla rakouská celní správa. V interiéru jsou stopy po montáži vysílačky. Mělo to poměrně málo najeto, kolik přesně nevím. Ale interiér byl značně opotřebovaný, sedačky prosezené, lecjaké odřeninky a tak. I na karoserii byly stopy malých drobných poškození, počínající koroze, odřeninky. Nic vážného jsem nenašel. Byl jsem se s ní projet, přišla mi trochu líná a má vytlučené stabilizátory, ale opět nic vážného.Jolly píše:Je na Tipcarsu,je z Rakouska,je to model 4x4 combi 1.8 r.v. 2000 za 145tisíc,což je E11 po faceliftu... ale mám pocit,že tam stojí nějak dlouho.
Já jsem hledal pěkné auto, takže tohle pro mě volba nebyla. Ale pokud ti nevadí kosmetické vady, tak zkus zatlačit na cenu a možná to pro tebe bude řešení. To auto není vyloženě špatné, ale pokud chceš hezkou, poohlídni se jinde. V evropě jich je ale strašně málo, a lidi je drží dlouho. Nejvíc jich je ve švýcarsku, a jsou tam i vysloveně krásné, ale cena tomu odpovídá a navíc ze švýcarska se blbě dováží...
Supra'85 + Corolla 4wd'88 + MR2 Racing'85 + Corolla AE86 fun project'84
Je tam aj jedna z roku 1997 za 89tis...
http://www.tipcar.cz/toyota/toyotatoyot ... 44520.html
dalsia:
http://www.tipcar.cz/toyota/toyota-coro ... 82517.html
http://www.tipcar.cz/toyota/toyotatoyot ... 44520.html
dalsia:
http://www.tipcar.cz/toyota/toyota-coro ... 82517.html
Toyota Auris TS Hybrid 2016
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
taky bych šel do čtyřkolky zvažoval sem patrola, rawku nebo fronterku ale dyš mi nikdo nezaručí že budee v zimě metr sněhu tak na to zatim asi kašlu ... a dyš už se tu řeší corolla 4x4 tak by mě zajímalo jesi máte někdo zkušenosi s corolkou E9 1.6 16V 4x4 možná že to je i v gti ale to nevim určitě je na tom něco hodně poruchovýho nebo je skvělá jako ostatní rolky?
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
To NiCKSON:
Moc díky za to info.Přesně o tuhle mi šlo a přesně i o tvoje informace
No moc udřenou Corollku bych nechěl,udřu jí až já....
Z toho bazaru mi napsal,že je po celní správě z Rakouska a z toho usuzuju,že dřela i v terénu
Pak ještě ta stříbrná v Luhačkách.V pátek jedu do Zlína tak na ní asi mrknu....uvidím.
Zatím díkec....
Moc díky za to info.Přesně o tuhle mi šlo a přesně i o tvoje informace

No moc udřenou Corollku bych nechěl,udřu jí až já....

Z toho bazaru mi napsal,že je po celní správě z Rakouska a z toho usuzuju,že dřela i v terénu

Pak ještě ta stříbrná v Luhačkách.V pátek jedu do Zlína tak na ní asi mrknu....uvidím.
Zatím díkec....
tuning originál TTE
tuning originál TTE
- NiCKSON
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Neni zac, od toho tu klub jeJolly píše:To NiCKSON:
Moc díky za to info......

Jolly píše:Pak ještě ta stříbrná v Luhačkách.V pátek jedu do Zlína tak na ní asi mrknu....uvidím.
Zatím díkec....
Tak ta jetam taky minimalne od kvetna. A taky jsem na ni jel. Jestli si to teda dobre pamatuju, tak byla dvakrat bourana, jednou ze predu a jednou LZ bok. A je to blbe opraveny. Kapota je kriva a zacina reznout. A kdyz otevres levy zadni dvere, tak uvidis socharskou praci

Teda, to jsou informace bez zaruky, je to skoro pulroku co jsem tam byl...
Ale jestli mas cestu kolem, tak se tam stav. Ja tam jel z Prahy jen quli tomu...
- NiCKSON
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem ji a je dokonala. Vadily mi jen dve veci - koroze spodnich lemu dveri (vsech 5) a chybejici klima. Jinak spolehlivost absolutni. Zadne nove auto uz nebude nikdy tak spolehlive.lizzard píše:tak by mě zajímalo jesi máte někdo zkušenosi s corolkou E9 1.6 16V 4x4 možná že to je i v gti ale to nevim určitě je na tom něco hodně poruchovýho nebo je skvělá jako ostatní rolky?

- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mám možnost ji koupit v třídvéři takže starost o dvoje dveře míň
zajedu se na ni kouknout a vypadá to že v ní odjedu 

http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Hmmm,tak tomu říkám ušetřený čas a prachy ty tvoje info.No bouračku určitě nechci.NiCKSON píše:Neni zac, od toho tu klub jeJolly píše:To NiCKSON:
Moc díky za to info......![]()
Jolly píše:Pak ještě ta stříbrná v Luhačkách.V pátek jedu do Zlína tak na ní asi mrknu....uvidím.
Zatím díkec....
Tak ta jetam taky minimalne od kvetna. A taky jsem na ni jel. Jestli si to teda dobre pamatuju, tak byla dvakrat bourana, jednou ze predu a jednou LZ bok. A je to blbe opraveny. Kapota je kriva a zacina reznout. A kdyz otevres levy zadni dvere, tak uvidis socharskou praci![]()
Teda, to jsou informace bez zaruky, je to skoro pulroku co jsem tam byl...
Ale jestli mas cestu kolem, tak se tam stav. Ja tam jel z Prahy jen quli tomu...

Takže moc díky ........... !!
........zkusím se soustředit na ty Subaru,třeba to ještě letos vyjde....jen ty prachy

tuning originál TTE
tuning originál TTE
- NiCKSON
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tridvirko 4x4??? To jsem nikdy nevidel... Ja mluvil o 4x4 combi. Videl jsem jednou na fotkach i sedan, ale o tom nic nevim, to je uplna rarita.lizzard píše:mám možnost ji koupit v třídvéři takže starost o dvoje dveře míňzajedu se na ni kouknout a vypadá to že v ní odjedu