Nastrek dutin, podvozku T27
- extremehany
- Věčnej rejpal
no uvidíme, do podzimu času dost, musím prohlídnout avíka, jestli není ze spoda celej zaplastován. já bych se víc avíkům nebránil, ale blbé je že tři domy maj společnej vjezd, a máme ve dvou domech kok**y sousedy, tak nevím jak by to zkously, ale do podzimka už bude snad nová příjezdovka a bude to zase lepší
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
- extremehany
- Věčnej rejpal
Klasika, zajdu do drogérie a koupím normální sprej (takový ten větší) jeden na nástřik z venku a jeden s hadičkou na dutiny. Pak vemu drátěný kartáč (měkčí drátky,myslím že jsou z mosazi) a hodně zatentované a zarezlé části očistím a pak jen stříkám a stříkám
Kdysi jsme měli Š1000 a tam jsme aplikovali napřed nástřik ferměží,ale totální do všech možných míst a do dvojité podlahy nalili pár litrů
měli jsme teorii že fermež hodně pomalu schne a tudíž než zaschne(zatuhne) stačí vzlínat do všech kapilárních trhlinek a vytlačí maximálně vzduch a tím zminimalizuje oxidaci, pak už jen následovalo několik nástřiků základovkou,tlumexem apod-prostě ochranné vrstvy proti kamínkům a otlučení. V té podlaze to čvachtalo ještě několik roků,ale vyplatilo se,kdo měl tisícovku ví o čem mluvím. Teď je karosérie z větší části pozink tak provádím jen každoroční nástřik na nejvíce ožehavá místa.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html

- Ne2d
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
to muselo být snad pak odolný i vůči minámm5t píše: Kdysi jsme měli Š1000 a tam jsme aplikovali napřed nástřik ferměží,ale totální do všech možných míst a do dvojité podlahy nalili pár litrůměli jsme teorii že fermež hodně pomalu schne a tudíž než zaschne(zatuhne) stačí vzlínat do všech kapilárních trhlinek a vytlačí maximálně vzduch a tím zminimalizuje oxidaci, pak už jen následovalo několik nástřiků základovkou,tlumexem apod-prostě ochranné vrstvy proti kamínkům a otlučení.

- extremehany
- Věčnej rejpal
na výfuk si kup ve sprayi tekutý zinek, stojí to kolem 250Kč, ale ostatní spreje by se ti vypálili a smrděliNe2d píše:to muselo být snad pak odolný i vůči minámm5t píše: Kdysi jsme měli Š1000 a tam jsme aplikovali napřed nástřik ferměží,ale totální do všech možných míst a do dvojité podlahy nalili pár litrůměli jsme teorii že fermež hodně pomalu schne a tudíž než zaschne(zatuhne) stačí vzlínat do všech kapilárních trhlinek a vytlačí maximálně vzduch a tím zminimalizuje oxidaci, pak už jen následovalo několik nástřiků základovkou,tlumexem apod-prostě ochranné vrstvy proti kamínkům a otlučení.
já koupil akorát sprej, tak si to vyzkoušim (i když e11 r 2000 pořád ne a ne reznout ) předpokládám , že ta hmota(tmel) jak je všude vespod je už od výroby.. Teď už jí tam toyota nedává?? asi už dneska auta nemaji vydržet víc jak 200tkm...
kdo používá spreje, kolik jich je asi potřeba? mám totiž jen jeden . a dá se to použít i na výfuk? díky
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
- CommonUser
- Věčnej rejpal
m5t:
Prosim ta, co si nastriekal ? Nakupil som ten blivajz a zistil, ze vsade je plast alebo plst. Vyfuk nerez (aspon vyzera - ciastocne vypaleny - no jo no 7000).
Ja som sa na to vykadil. Aspon jedna doza sla na strednu cast spodku, aj ked bez viditelnej hrdze.(Mam striebornu farbu, mozno teda si v tej ciernej farbe nevidel tie plasty
)
PS skoro 2 roky, cez 30 tkm na pocitadle a jazdene aj v zime, garazovane nepravidelne ...
Prosim ta, co si nastriekal ? Nakupil som ten blivajz a zistil, ze vsade je plast alebo plst. Vyfuk nerez (aspon vyzera - ciastocne vypaleny - no jo no 7000).
Ja som sa na to vykadil. Aspon jedna doza sla na strednu cast spodku, aj ked bez viditelnej hrdze.(Mam striebornu farbu, mozno teda si v tej ciernej farbe nevidel tie plasty

PS skoro 2 roky, cez 30 tkm na pocitadle a jazdene aj v zime, garazovane nepravidelne ...
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
No moc toho není kam to napálit
stříkal jsem vše co se kovově lesklo a kam jsem se rukou proplet do nitra podvozku plus něco preventivně co by mohlo trpět od odlétavajících kaménků od kol.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/

- krchovman
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
no kluci mě to rezne(a fest) kolem ,,špuntu,, co je pod rezervou! vyfotím a dodám, ale fakt mě to dostalo, jak jsem byl měnit gumy a bylo to zvednuté, tak jsem si toho všimnul 

Avensis T27 2.0 D4D 93kw 2009 sol sedan,
EX Avensis 2.0 D4D 2001, Mazda 323 1999 ,Opel astra 1996, Š.Favorit 1991,Š120,Fiat 125p 1,5, Š 100
EX Avensis 2.0 D4D 2001, Mazda 323 1999 ,Opel astra 1996, Š.Favorit 1991,Š120,Fiat 125p 1,5, Š 100
Re: Nastrek dutin, podvozku T27
Hezký den Všem,
před nedávnem jsem si pořídil Avensis T25 93 kw a snažím se nějak podchytit zanedbanou údržbu a tak se chci zeptat ohledně nástřiku podvozku a dutin, jestli máte nějaké doporučení ke komu to dát? jsem z Prahy, ale pokud víte o nějakým kvalitním servise i v okolí, tak prosím sdělte Vaše zkušenosti.
Děkuji mockrát
před nedávnem jsem si pořídil Avensis T25 93 kw a snažím se nějak podchytit zanedbanou údržbu a tak se chci zeptat ohledně nástřiku podvozku a dutin, jestli máte nějaké doporučení ke komu to dát? jsem z Prahy, ale pokud víte o nějakým kvalitním servise i v okolí, tak prosím sdělte Vaše zkušenosti.
Děkuji mockrát
Avensis T25 Combi, 2007 D4-D 93 Kw