hugo> 6 hodin? noooo to si se tomu teda moc nevěnoval... to já sem pečlivej, vychutnávám si i detaily vloček na hromadách sněhu... jak se to úžasně reálně třpytí, no úplně megaaa! ... to sem fakt ještě neviděl ani u snowboardů na pc...takovej snížek... lepší i než v segarally, prostě nejlepší

kolik si vypil chlastu a pak řídil? dobrej simulátor

já se prostě vždycky najednou zastavim, a "jen tak se kochám"... jako z tý komedie... třeba takhle k večeru sněžilo úplně zase realisticky, to noční osvětlení perfektní, stíny... tak sem si tam dal od shora až dolu... a ještě zpátky... a jen sem koukal, jak přes tu výlohu kráááásně sněží... dal sem si doutníček, pivko, vita sem úplně vožral a pak se jelo na výlet... pořádně rozmazaná jízda, a i jak to reálně klouže... wow, fakt to na nastavení "simulator" celkem odpovídá řízení reálnýho auta na sněhu... perfektní, jak se s tim musí člověk "prát" a snaží se tě to rozhodit a ustřelit
nebo např. sem se asi 15minut kochal jen tim, že sem zákeřně strkal do rybářů na molu v docích a oni padaj do moře

tam tak zahučej i s tou udicí

a pozoroval sem ty kocábky a krásnou vodu... střílel po albatrosech... atd...
Např u GTA IV mě zase najednou napadlo, že bych si moh na jídlo zaject autem až přímo k pultu do toho fastfoodu... a jde to

sem tam napresoval dodge challengera, vystoupil, dvřma sem praštil sedící žrouty, nakoupil a zase vycouval ven

dá se