Tak jsem zkusil zrychlení :)

vše ohledně modelové řady MR2
genuine_toyo
Člen Týmu

Tohle tema uz je daaaleko v vzadu....

Příspěvek od genuine_toyo »

marcelus píše:
M.a.R.i píše:tady má za 7,4s http://www.carspecsdirectory.com/Toyota.htm a myslím,že na wikipedii píšou za 7,3s , ale nechce se mi to hledat.

Jinak nevím jak to měříte,ale mně to vždy z 0-100 vychází pod 7s. Ale jak už jsem psal na začátku, o ničem to nevypovídá, minimálně by to chtělo změřit podle GPS. Zkoušel jsem to měřit mobilem, ale pro samsung se symbinanem není žádná aplikace, pouze pro Nokie.
a není ti divný, že dle týhle tabulky má toyota mr2 z roku 91 za 8,5s a toyota mr2GT z roku 92 za 7.4, přesto že to je to samý auto s tím samým motorem?týhle tabulky bych se rozhodně nedržel-toyota supra turbo z roku 93 to dle týhle tabulky má za 4.9, což rozhodně není pravda-bylo to 5,1, nebo 5,5s-dle toho jestli automat nebo manuál-hoši není to náhodou tím, že z 0-60MPH neodpovídá ekvivalentu z 0-100KM/h?

a/ bezpochyby jedna z pricin rozdilu : (s dovolenim zacituji) není to náhodou tím, že z 0-60MPH neodpovídá ekvivalentu z 0-100KM/h?
b/ nepresnost tacho je uplne bez diskuze
c/ nejruznejsi hodne rozsirene zameny kol jiste maji vliv take....ale :

Jak to je s presnosti otackomeru? Ten by na tom mel byl +/- lip jak tacho, ne? No a tady se nabizi otazka : uz jste si nekdo dal praci spocitat (...nebo vycetl v materialech) kolik se motor toci prave pri 100km/h resp 160?
Nyni : *)
RAV4 2003 5dv 2.0 VVTi
MR2 N/A 1994
MR2 N/A 1994 donor
Drive: *)
Corolla E101 4-door sedan 1997
Corolla Tercel 2-door coupe 1982
Corolla E-38 — Wagon, 5-door 2T-C 1978

*) uvedeny jen toyota, kdyz jsme tady u toyota...
Odpovědět

Zpět na „MR2“