Nesmysl, vše závisí na tom, jak je řidič zvyklý auto honit. Osobně mám v origo boxu sportovní filtr, jeho výhody/nevýhody bohužel nemohu posoudit, protože nic jiného neznám, nicméně spotřeba... jsem schopen dlouhodobě jezdit do 6,5/100 a míň, na druhou stranu ale i mnohem víc...a to auto nepodtáčím pod 2000 otáček, ale zase ho neženu, prostě jízda s citem...ale zase není zábavná...Rampa89 píše:Spíš než výkon to přidává dobrej pocit dobře zaplacenej vyšší spotřebou![]()
Pak to postav vedle sériovýho auta a nechci tě strašit, ale možná se moc smát nebudeš
Potřebuju poradit ohledně chladiče
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
No tak jasný, ale já ani nemyslel ty vložky do origo boxu, který mají aspoň výhodu v tom, že se dají prát oproti normálním filtrům, ale ty otevřený sání.CharlieCh píše:Nesmysl, vše závisí na tom, jak je řidič zvyklý auto honit. Osobně mám v origo boxu sportovní filtr, jeho výhody/nevýhody bohužel nemohu posoudit, protože nic jiného neznám, nicméně spotřeba... jsem schopen dlouhodobě jezdit do 6,5/100 a míň, na druhou stranu ale i mnohem víc...a to auto nepodtáčím pod 2000 otáček, ale zase ho neženu, prostě jízda s citem...ale zase není zábavná...Rampa89 píše:Spíš než výkon to přidává dobrej pocit dobře zaplacenej vyšší spotřebou![]()
Pak to postav vedle sériovýho auta a nechci tě strašit, ale možná se moc smát nebudeš
Holomek!