Hřeje se levné zadní kolo po výměně zadních brzd
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Fakticky vzato je to ale tak, ze pokud tam prijedes s tim, ze se hreje kolo a oni vymeni pul napravy a problem pretrva, tak by meli uctovat jen dily ktere ti na auto dali a to jen za predpokladu, ze nebudes chtit vratit puvodni, protoze malo platny, ale je to jejich blbost. Sice diagnostikovat nekakej problem neni zrovna sranda, ale na druhou stranu jako zakaznik tam jedes odstranit pouze zavadu zpusobenou nejakym jednim vadnym komponentem, nikoliv na GO brzd.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
dneska mi volali, ze auto je hotový, že to byl ten lanovod a že je vyměněný. Jen bych se chtěl zeptat, jestli je možný, že jsem jezdil s lanovodem, který byl nějak zaseklý a hřálo se mi kolo, až se zničily brzdy a vyhřál buben a ložisko. Je teda fakt,že někdy během února mi nějak párkrát písko v zadním kole, po tom, co jsem odbrzdil ruční brzdu.
mohl na druhou stranu by si pociťoval že se kolo přibržďuje a oni pokud nejsou tupci si toho musejí všimnout hned napoprvé....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
vyzvedl jsem si auto a kolo se porad hreje, je novej levej lanovod.
uz jich tam mam plny zuby, protoze to neumi odstranit za 2 tydny a cca 12500,
jestli to do zitra neopravi, tak to odvezu jinam, (ke znamemu, ktery se mi normalne o auto stara)
fakt nevim, co ted delat, oni zase budou chtit vymenit nejaky dil, ale na to uz fak s....
uz jich tam mam plny zuby, protoze to neumi odstranit za 2 tydny a cca 12500,
jestli to do zitra neopravi, tak to odvezu jinam, (ke znamemu, ktery se mi normalne o auto stara)
fakt nevim, co ted delat, oni zase budou chtit vymenit nejaky dil, ale na to uz fak s....
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Takže si to zrekapitulujeme - vytáhli z tebe cca 12 tisíc a máš stejnej problém jako na začátku.Nebylo by třeba od věci to konečně reklamovat ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
já teda nevím, nejspíš to bude úplně mimo, ale přidám svůj zážitek. na mitsubishi galant se mi hřálo taky levé zadní kolo. nejprve bylo řečeno, brzdy - takže výměna a důkladné promazání. furt se přehřívalo, tak znova do servisu. nakonec to byl zrezivělý váleček. jsem laik, tak se mi nesmějte jak to popisuju:) byl tam váleček v takovém pouzdře. když jsem zmáčkl brzdový pedál, váleček se vysune a zatlačí na destičky, ty začnou brzdit. problém byl v tom, že váleček byl zrezivělý a jak jsem zabrzdil, tak se už nevracel do původní polohy. brzdil a brzdil a žhavil kolo.
EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
jojo uz se to resi jako reklamace, tvrdi, ze nemuzou seridit rucni brzdu, protoze ten novy lanovod nejak nesedi s tim starym. Je teda pravda, ze pokazdy, kdyz si to auto beru od nich, je prej v pohode, ja ho odbrzdim ruckou a pak se to zacne hrat.
ale musim rict, ze uz toho mam dost. V pondeli to ma byt hotovy.
ale musim rict, ze uz toho mam dost. V pondeli to ma byt hotovy.
jojo váleček vzadu roztahuje pakny,většinou vyrezne z důvodu zanedbání údržby tzn výměny brzdové kapaliny ať už její nevýměnou a nebo oblíbeným fíglem odsátím nádobky a dolitím nové be odvzdušnění brzd 

specializovaný servis Toyot tel 777193983