Počet TSek na forku?
- Ahold
- Věčnej rejpal
Zachvili nás tu je víc jak celikaru 
Jaky mate zkušenosti s vlastním "udělej si sám"? Už vyklizim garáž a přes zimu plánuji velké věci
tak shanim nějakou technickou pomoc. Chystám se rozebrat palubovku (mám tam po bývalém majiteli nefunkční handsfree a něco mi tam jiskri
) a pak nějak poradne vyčistit motor.mate někdo zkušenosti?
Mě ICQ je 255046569
snad se taky podelite o kontakt a rady. Mohl by se mi prosím někdo mróknout na ten rozměr pneu do velkého TP? Jake tam mate zapsané.

Jaky mate zkušenosti s vlastním "udělej si sám"? Už vyklizim garáž a přes zimu plánuji velké věci

Mě ICQ je 255046569
snad se taky podelite o kontakt a rady. Mohl by se mi prosím někdo mróknout na ten rozměr pneu do velkého TP? Jake tam mate zapsané.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Re: re
Som na tom uplne rovnako...trca píše:a ten zápis do tp me taky zajímá,páč jezdím na 205-50 a samozrejme je nemam zapsane
-
- Člen Týmu
- Ahold
- Věčnej rejpal
ve starém PC jsem měl leták od Toyoty a ty pneu všechny měli psané v TP od výroby. Dokonce tuším že uživatel M-ira to měl také psané...Měl ale po faceliftu.Mira Stejskal píše:Hlasim se taky,mam červenou pěti dveřovou kočku už šet let . A na zimu mam 195/55/16 originali,na leto 215/45/17 ty už tak nebrusli
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.