Asi špatnej dotaz :D

vše ohledně modelové řady Avensis
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

progym píše: Tobě fakt jede klima bez toho, že ji zapneš??? To máš rok zapnutou klimu kdykoliv nastartuješ??? Jinak A/C znamená Air Condition.
To bude asi jediné vysvětlení,když A/C nepoužívá :D
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

mám stejný auto,stejnou klimu a pokud ji chci zapnout stasknu A/C..rozsvítí se zeleně a pak pootočím na chladný vzduch a rozdíl je u mě dost citelný pokud A/C vypnu...
Toyota Avensis 2,0D4-D 81kw
r.v. 2001 sedan...
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

skullda píše:mám stejný auto,stejnou klimu a pokud ji chci zapnout stasknu A/C..rozsvítí se zeleně a pak pootočím na chladný vzduch a rozdíl je u mě dost citelný pokud A/C vypnu...
No konečně...taky Ti to ale Skulldo fouká bez zapnutí A/C?? Jinak ne,nemám ji zapnutou rok v kuse při každém nastartování mi to nefouká :D jako že by mě to nenapadlo vypnout,jo :D pánové :D prostě mě jen zajímalo,jestli je to jako by pro větší intenzitu buď tepla nebo chladu..protože jak říká Skullda,po zapnutí fouká o poznání chladněji..jestli jsem to tak pochopil správně..

P.S.: Skulldo,vzpomeneš si na mě s tou fotkou světla?? :D
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

jj jasný že fouká ale se zavřenýma oknama bych uvnitř asi chcípl :D ale jakmile zapnu A/C tak je mi občas i zima takže jsi to pochopil naprosto přesně :)
r.v. 2001 sedan...
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

...a taky po zapnutí A/C nějakou chvíli trvá než začne chladit pořádně,nevím jestli je to tak správně ale ani po pročištění a naplnění klimy se nic nezměnilo pořád se jakoby musí "rozehřát" aby začla dobře chladit ...
r.v. 2001 sedan...
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

a otázka mimo hru... :) kde a za kolik jsi pořešil křidélko ???? asi si jej nekoupil už rovnou v barvě auta že?...
r.v. 2001 sedan...
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

skullda píše:...a taky po zapnutí A/C nějakou chvíli trvá než začne chladit pořádně,nevím jestli je to tak správně ale ani po pročištění a naplnění klimy se nic nezměnilo pořád se jakoby musí "rozehřát" aby začla dobře chladit ...
Hele já mám klímu komplet nově opečovanou a taky chvilku trvá než to pořádně začne chladit..je to tak jak říkáš :wink: jinak křídlo mám přes inzerát..ještě na starým klubu (totálně mrtvej) nějakej frajer rozprodával T22 s pravostraným řízením na díly..tak od něj...za 1000,-Kč si myslím dobrej kup :wink: nene bylo stříbrný...nechal jsem si namíchat barvu podle techničáku a myslím,že to je v poho :wink: protože co jsem koukal,tak tyto křídlo stály kolem 3000-3700,- v základní barvě...což je nehorázná pálka :?
progym
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od progym »

Asi jsem nějakej natvrdlej, ale nějak téhle debatě nerozumím. Pokud nezapnu klimu a budu jen točit regulátorem ohřevu vzduchu, tak buď budu topit nebo zavřu průchod vzduchu přes radiátor a tedy v chladnějších měsících na mě bude přes ventilátor foukat chladný vzduch. Pokud v létě nebude 30 a já si dám ventilátor naplno, tak budu cítit ochlazení, protože na mě prostě bude proudit vzduch pod nějakým tlakem. Pokud zapnu klimu, tak zjevně budu cítit studený vzduch!!! Možná vyzkoušej třeba dnes (mYslím, že bude docela horko) jet jen pod větrákem a potom zkus zapnout to záhadné tlačítko AC. Pokud nepoznáš rozdíl, tak ti klima nefunguje nebo je zapnutá pořád. Mimochodem klima ti nebude fungovat pokud nepustíš větrák alespoň na první polohu.
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

hej sorky s tím světlem ale přidat obrázek aby se zobrazil přímo tady je nad moje schopnosti tak mi radši pošli svůj mail...to už určitě zvládnu :)))
r.v. 2001 sedan...
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Sory za OT, ale v dnešní době ještě někdo neví co je klimatizace a k čemu je? Jestli jsem to teda pochopil dobře, tak jsi nevěděl na co klimatizace je.
Toyota Carina E 2.0 GLI
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

skullda píše:hej sorky s tím světlem ale přidat obrázek aby se zobrazil přímo tady je nad moje schopnosti tak mi radši pošli svůj mail...to už určitě zvládnu :)))
mara.p@email.cz
díky moc :wink:
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Floki píše:Sory za OT, ale v dnešní době ještě někdo neví co je klimatizace a k čemu je? Jestli jsem to teda pochopil dobře, tak jsi nevěděl na co klimatizace je.
Jestli je tohle tvůj názor,tak jsi ho opravdu nepochopil...v pohodě
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

tak a máš to tam... snad ti to v něčem pomůže :))) .. jj to nepochopil a to dost :) ale nevadí třeba si to pročte ještě jednou a bude vědět o co jde :)
r.v. 2001 sedan...
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

skullda píše:tak a máš to tam... snad ti to v něčem pomůže :))) .. jj to nepochopil a to dost :) ale nevadí třeba si to pročte ještě jednou a bude vědět o co jde :)
Díky moc,Skulldo..přesně tak jsem si to představoval :wink:
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

meryz.07 píše:
Floki píše:Sory za OT, ale v dnešní době ještě někdo neví co je klimatizace a k čemu je? Jestli jsem to teda pochopil dobře, tak jsi nevěděl na co klimatizace je.
Jestli je tohle tvůj názor,tak jsi ho opravdu nepochopil...v pohodě
A jak jsi to myslel, protože jsem to z toho opravdu tak pochopil
Toyota Carina E 2.0 GLI
Odpovědět

Zpět na „Avensis“