Trysky ostřikovačů
Tady je obal s kódem dílu. Dají se sehnat v servisech Citroen, ale i Peugot.

Takto trysky vypadají.

Já jsem zvolil úpravu a na trysky jsem udělal závit a přidal matici pro upevnění.

Tlakem z dvou stran starou trysku vycvakneme. Hadička je pouze naražená.

Takto vypadá již namontovaná nová tryska.

Dá se upevnit i tavnou pistolí.

Srovnání.

Takto trysky vypadají.

Já jsem zvolil úpravu a na trysky jsem udělal závit a přidal matici pro upevnění.

Tlakem z dvou stran starou trysku vycvakneme. Hadička je pouze naražená.

Takto vypadá již namontovaná nová tryska.

Dá se upevnit i tavnou pistolí.

Srovnání.

Dnes dopoledne jsem provedl montaz! Na T25 pocitejte s horsim pristupem k trysce, kdyz sundate tlumeni "haupny" tak tryska je schovana v takove kapse kapoty. Takze sroubovakem nejdriv odcvaknout horni zobacek a potom dirou i Spodni a vytahnou ven. Sice trysky od C3 nemaji kolinko do strany, ale nakonec i s hadickou se tam v pohode vejdou. Horsi je pripevneni
Jelikoz je to v te kapse, tak jsem to resil vlastne prilepenim trysky ke kapote sklarskym tmelem, jen lehce dokola maznout dosedaci lochu trysky a paskou jsem to zatim prelepil a zafixoval na kapote ve finalni poloze /tu gomovou podlozku jsem dal pryc, vsak ten tmel to utesni dobre/. Kdyby jeste tak byla nejaka spona, kterou by se to zafixovalo zespoda, ptz ta matka neni moc realna. Ted to jdu zkontrolovat jak to drzi, udelam popripade nejake foto.
A jinak, ostrikuje to skvele!!!!
Jo pokud bude jeste nekdo delat zmenu na T25, kupte na C3 urcite ne C4 / jednak jsou 2x tak drazsi a maji o dost delsi naustek na hadicku a uz by se to de te kapsy nevlezlo!!/
Joo jeste, nez jsem poradne upevnil trysku na dane misto, coz bylo natlacit ji smerem dolu jako ke svetlum, tak nechala na kapote stopu od tmelu. Ten se dava hodne blbe dolu, ale nastesti mam Odstranovac asfaltu od Sonaxu a tim to slo nadherne docista!

A jinak, ostrikuje to skvele!!!!

Jo pokud bude jeste nekdo delat zmenu na T25, kupte na C3 urcite ne C4 / jednak jsou 2x tak drazsi a maji o dost delsi naustek na hadicku a uz by se to de te kapsy nevlezlo!!/
Joo jeste, nez jsem poradne upevnil trysku na dane misto, coz bylo natlacit ji smerem dolu jako ke svetlum, tak nechala na kapote stopu od tmelu. Ten se dava hodne blbe dolu, ale nastesti mam Odstranovac asfaltu od Sonaxu a tim to slo nadherne docista!
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
tak tady nejake foto jak je to u T25. Davat matku tam zrejme nepujde, to fakt netusim jak, tak jsem koupil Pattex Total Fix a trosku to tim lepidlem zespodu podporim a pak uvidime!?
Jinak po ostriku cele okno je pekne mokry a na miste to jde i trosku vys, takze se za jizdy nestane, ze by to strikalo nizko, kdyz se pak prida odpor vetru.

Uploaded with ImageShack.us
Jinak po ostriku cele okno je pekne mokry a na miste to jde i trosku vys, takze se za jizdy nestane, ze by to strikalo nizko, kdyz se pak prida odpor vetru.

Uploaded with ImageShack.us
mam tam jeste navic Mikru http://mikra.cz/od-sady.php , staci jen 1 m2 a pak jsem si to rozkreslil a hotovo. Me to zbylo z predesleho auta.
-
- Řidič