kolik nás Previářů tady vlastně je?
- VDC
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vás chlapci, dlouho jsem tu na fóru nebyl, nicméně se hlásím do party. Jsem z Plzně a tady pár aut potkávám. Přesněji pár prvních verzí a jednu novou. Auto mám rok a půl a kupoval jsem ho od chlapíka tady v Plzni, kterej Prevky spravuje. Před vánoci mi dělal nějakou nutnou údržbu a kolem dílny mu jich stálo asi 6. Celkem hezkej pohled. 

Subaru XT 1800 coupé ´89 + Subaru Legacy 2.2 ´91 (under reconstruction)+Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
-
- Člen Týmu
Achtung, jaro se blíží!
Achtung, dítka! Jaro se blíží a je třeba pracovat ve prospěch srazu! Zná někdo kolem Brna nějakou zaručenou srazuvhodnou hospodu?
Mimochodem včera jsem zjistil, že mám svoji Sněhurku asi fakt rád, protože třináct stovek za 4 svíčky a litr za jeden kabel č. 1 zn, Toyota bych jinýmu vozu asi opravdu nedopřál...
Mimochodem včera jsem zjistil, že mám svoji Sněhurku asi fakt rád, protože třináct stovek za 4 svíčky a litr za jeden kabel č. 1 zn, Toyota bych jinýmu vozu asi opravdu nedopřál...
- ugo fantozzi
- Člen Týmu
- Vasa
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
já bych to viděl taky na jednodenní sraz.
co do organizace by asi nejjednodušší bylo se přidat k nějakému většímu toyota srazu.
nevím které auto má u nás největší základnu, ale co jsem se díval v rychlosti tady na stránky tak nejvíce srazů dělají majitelé vozu CELICA.
to by byl zajímavý kontrast...malý sporťák proti rodinnému autu.
co do organizace by asi nejjednodušší bylo se přidat k nějakému většímu toyota srazu.
nevím které auto má u nás největší základnu, ale co jsem se díval v rychlosti tady na stránky tak nejvíce srazů dělají majitelé vozu CELICA.
to by byl zajímavý kontrast...malý sporťák proti rodinnému autu.
Muj nový miláček:
Auris turing sport hybrid
Mé současné a snad v brzké době minulé trápení:
Citroen C4 grand picasso, LPG.
Chevrolet Orlando, LPG
Chevrolet Orlando, LPG
-
- Člen Týmu
Srazz
Tak to nebylo 13 stovek za svíčky, ale skoro pět litrů za 4 svíčky, jeden kabel a namontování vložky do zámku a to v TOYOTě Jihlava. No asi to je normální. Zato jsem objevil člověka , který byl schopný dodat nový výfuk i s prací za cca 1400,- Kč. Ne , nespletl jsem se o nulu. Pokud budete někdo chtít taky, zavolejte mi.
Co se srazu týče, u nás je docela zajímavý terén asi 5 km od dálničního sjezdu na Jihlavu a to hospoda U lyžaře. Je to takový zrekonstruovaný doupě v lese. Zkusím najít nějaký odkaz.

Co se srazu týče, u nás je docela zajímavý terén asi 5 km od dálničního sjezdu na Jihlavu a to hospoda U lyžaře. Je to takový zrekonstruovaný doupě v lese. Zkusím najít nějaký odkaz.
-
- Člen Týmu
- Vasa
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
výfuk
to se mi nezdá...výfuk na Previi i s montáží za 14 stovek?...to je nějaký home-made výfuk ne? nebo jen jedna z jeho částí..ne?
jinak ta hospoda vypadá dobře...to by bylo ideální jeden den tam....něco vypít pokecat...vyměnit zkušenosti. a druhý den odpoledne zpátky domů.
jinak ta hospoda vypadá dobře...to by bylo ideální jeden den tam....něco vypít pokecat...vyměnit zkušenosti. a druhý den odpoledne zpátky domů.
Muj nový miláček:
Chevrolet Orlando, LPG
Chevrolet Orlando, LPG
-
- Člen Týmu
výfučka original
Přísahám na olejovou vanu svojí Sněhurky, že je to reálná cena!
. Pravda, tlumič není originál Toyota ( ale je novej) a jeden katalyzátor byl pro celkové vyhoření ( to může potkat každýho) vyříznut a odhozen, ale jinak je to nový komplet. Sněhurka opět ševelí jako za mlada.. Kolem tý hospody je moc príma krajina a je tam klidno. O kousek dál (1km) stávala dokonce rozhledna, ale svalil jí vítr asi před sto lety. Všude kolem se celej středověk dolovalo stříbro. Jmenovalo se to Šacberk.Ta hospoda byla asi do předloňska totální ruina. Jak jsem s těma lidma mluvil, nadřeli se na tom jeko koně, ale vevnitř je to teď moc hezký. Je tam třeba i sálek s projekční technikou atd, záleží, jak co budem potřebovat.

-
- Člen Týmu
Lemy
Dočista jsem zapoměl: jak je zvykem řešit ty věčně orezlý lemy na blatníkách? Daj se někde sehnat (zatím pátání marné), nebo nastupuje lidová tvořivost?
nazdar všem previářům, hlásím se do klubu. zrovinka jsem dovezl previi z německa, ještě ji čeká procedura omlazení brzd a pak STK a EM a RZ...ale je to luxusní kočár, už jsem si ho vyzkoušel... 

EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
- Vasa
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace
Tak to gratuluji a přeji mnoho spokojených kilometrů.
Muj nový miláček:
Chevrolet Orlando, LPG
Chevrolet Orlando, LPG
A mám jí .......
A jsem tu , všechny tu zdravim. Už jsem si vysněnou Previi koupil taky. 
Nevíte zda se dá nějak zvednout výkon ?
A pasují tam tyhle světla z Estimy ?
Díky
http://www.ebay.com/itm/JDM-91-97-Estim ... b6&vxp=mtr

Nevíte zda se dá nějak zvednout výkon ?
A pasují tam tyhle světla z Estimy ?
Díky
http://www.ebay.com/itm/JDM-91-97-Estim ... b6&vxp=mtr
No vypadá to moc pěkně, neumím anglicky, to je celá seatava za ty peníze, nebo jen světla. já myslím, že by tam měli jít pouze v celé sestavě, akorát možná bude problém, jestki jsou homologovaný, a jestli nejsou asimetrický na druhou stranu. měl bych o ně taky zájem, ale jen pokud mají správnou asimetrii.