Jo, těch 100km jízdy se říkáRampa89 píše:...a na něj se dá najet ještě nejmíň těch 100 km - samozřejmě podle stylu jízdy.
Corolla E9 spotřeba
Já najel na hladový oko 100 km jen jednou v životě. Motal jsem se po takových nesmyslných silničkách v okolí Klínovce a nějak jsem z nich nemohl vybruslit. A když už jsem našel hlavní silnici, na které podle mapy měla být konečně benzínka, tak jsem pako vymako po ní vyrazil na druhou stranu
Za tu staženou prdel to nestojí....
Jinak zkušenost je ta, že stupnice je silně nelineární. Půl nádrže se to hýbe minimálně, a pak to zrychleně běží dolů. Hladové oko se rozsvěcí přibližně na spodní rysce, ručička jde i pod ní.
Za tu staženou prdel to nestojí....
Jinak zkušenost je ta, že stupnice je silně nelineární. Půl nádrže se to hýbe minimálně, a pak to zrychleně běží dolů. Hladové oko se rozsvěcí přibližně na spodní rysce, ručička jde i pod ní.
- Ne2d
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
to já nedávno na E11 dotankoval 46,15 litru ale to už mi pomalu teklo ven z nádrže a myslim, že mám nádrž na 45
Spotřeba 6,33 (na počítači 6,7, no aspoň že to neukazuje míň než víc) Je pravda,že kontrolka svítila tak cca 50 km, takže celkem na poslední chvíli .100 km bych asi neujel. Je pravda, že palivoměr prvních 250 km moc neklesá, pak už to jede celkem rychle.
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
Nevím jak jiné modely, ale 100 km na hladové oko u E11 naprosto bez problému. Svítí při cca 10l v nádrži, čili s průměrnou spotřebou okolo 7l naprosto s přehledem.
Jinak já mám u své E11 dlouhodobou spotřebu 6,3l /100 km. Je to za posledních 12500 km, vždy do plna, vždy stejná pumpa, vždy stejný stojan
.. teď koukám, že mě to stálo 23330 KČ 
Jinak já mám u své E11 dlouhodobou spotřebu 6,3l /100 km. Je to za posledních 12500 km, vždy do plna, vždy stejná pumpa, vždy stejný stojan
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun