Taky přemýšlím jak to skloubit,myslím že tvá varianta by byla fajn každopádně u mě vede SK.pepamoto píše:To :biscuit -to jsem taky říkal že se to kryje se Slovenskem na který bych rád ,jestli pojede autí , ale loni jsem byl i na tom japan a nebylo to tak špatný ,myslel jsem v pátek na Seč v sobotu ráno Slovensko a večer zpět na Seč pokecat protože Slovensko je jenom do 17,00 .
Japan Camp 25.-27.6. 2010 Přehrada Seč / Shine + Sprinty
Corolla 1.6 G6 již prodaná , Supra MKIV TT Targa, Avensis T22 1.6, Avensis T22 2,0 D4D, BMW E60 530d, Land Cruiser HZJ78
čau Pepo-myslim že pojedem tak kolem 18.00-budu se vo to snažit, ale tobě teď už nebudu moct stačit-když už sesh voturbenej
, tak jestli chceš tak se můžem nějak domluvit
to žaky-tak to ti můžu rovnou slíbit, že tam žádný stánky s autodoplňkama nebudou-je to spíš menší sraz lidí co chtěj pokecat, popít a něco vogrilovat, loni tam žádnej stánek nebyl a myslim že ani letos nebude-leda se studenejma párkama a teplym pivem

to žaky-tak to ti můžu rovnou slíbit, že tam žádný stánky s autodoplňkama nebudou-je to spíš menší sraz lidí co chtěj pokecat, popít a něco vogrilovat, loni tam žádnej stánek nebyl a myslim že ani letos nebude-leda se studenejma párkama a teplym pivem