Centralní zamykáni.

vše ohledně modelové řady Celica
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

opet dekuji za zkusenosti Tomasi 8)
Čelda 98'' GT (SS)
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

Pokud někdo potřebujete něco takového nebo i zajímavějšího zapojit není problém se smnou domluvit - jsem cca 20km od Brna.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Praetorian píše:opet dekuji za zkusenosti Tomasi 8)
jasne, nemas zac, ja jsem spis ale takovy teoretik, zvladnu jen jednoduche veci :D Zrovna se ptas na to co vim :lol: Nech si to udelat od nekoho kdo vi, sice to bude o par stovek drazsi, ale budes to mit v cajku a bez problemu.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Dawe24
Řidič

Příspěvek od Dawe24 »

A když mám centrál na klíč origo v celice 5.gen. a chci nechat předělat na dálku co je k tomu potřeba popř. stránku ,díky
vendys
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vendys »

tak já jsem to absolvoval před rokem, takže se můžu podělit o zkušenosti.

Dawe 24: v podstatě už jenom zapojit DO, cokoliv univerzálního co má možnost zapojení pro ovládání mínusovým pulzem (v podstatě to DO dělá totéž jako když mačkáš čudlík na odemknutí/uzamknutí co je ve dveřích), třeba já jsem dával Keetec TS13 (i s alarmem a imobilizérem) a spokojenost. Pokud nebudu počítat, že se mi jednou vybila baterka v ovladači a musel sem odemknout klíčem - siréna řvala....

Návod na instalaci k tomu samozřejmě dávají, ovšem nejhorší je najít ty správný dráty. Jak to počítám tak i jenom na to dálkový ovládání jich je potřeba dost (+,-, další 3 nebo 4 co budou dávat signál centrálu a další 2 dráty pokud budete chtít, aby auto zablikalo blinkrama). Prostě bez nějakýho multimetru a schopnosti číst schémata (jak alarmu tak celicy, to asi nezvládnete).
Já jsem koupil i elektromagnet na otevírání kufru, ale když jsem zjistil, že budu muset protáhnout do kufru další kabel na jeho ovládání (v kabelovým svazku co jde do kufru žádnej volnej drát nebyl), sem to vzdal a i tak mi to zabralo celý odpoledne (Drátů jsem zapojoval asi dvanáct, ale já jsem pečlivka - nechci vyhořet od prodřenýho drátu někde o kostru).

Edit: jo a všechy dráty se dají najít okolo spínačky a v panelu za levou nohou.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
Praetorian
Řidič

Ja mam Keetec CZ 100 tusim...ted se nemuzu podivat.. ikdyz to vypada dle navodu celkem proveditelne dam to radsi asi mekanikovi bo sem nikdy nic takoveho nedelal..
Čelda 98'' GT (SS)
vendys
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vendys »

Praetorian píše:Ja mam Keetec CZ 100 tusim...ted se nemuzu podivat.. ikdyz to vypada dle navodu celkem proveditelne dam to radsi asi mekanikovi bo sem nikdy nic takoveho nedelal..
Jak chces, jestli mas tuhle verzi tak jsem koukal do návodu aje to hodně podobný a není problém dát to do celicy, jedinej problém byl najít ty připojovací body.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
Praetorian
Řidič

vendys píše:
Praetorian píše:Ja mam Keetec CZ 100 tusim...ted se nemuzu podivat.. ikdyz to vypada dle navodu celkem proveditelne dam to radsi asi mekanikovi bo sem nikdy nic takoveho nedelal..
Jak chces, jestli mas tuhle verzi tak jsem koukal do návodu aje to hodně podobný a není problém dát to do celicy, jedinej problém byl najít ty připojovací body.
Uz hotovo! Diky za perfektni provedeni od MichalaS! 8)
Čelda 98'' GT (SS)
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

kurna kdyby nebyl MIchal tak daleko tk ho tky zneuziju :D nechce zakladat nove tema, tak nevite nahodou jestli ma 6g imobilizer v klici? (zda se mi ze ne - byla by to pro me vyhoda :D ) chci si pridelat dalku s alarmem a ma to i takovy blbinky jako dojezdy oken a to co se mi hodne libi - dalkovy start :) jenze jestli ma sestka imobilizer tk to ani kupovat nebudu.. nechci riskovat ze se v tom pohrabu a pak to nepojede :D
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

s tim imobilizerem si myslim ze nema, ale ruku do ohne za to nedam :) zato vim ze ten dojez oken ti nebude fungovat jen tak, taky jsem to chtel ale bylo mi receno ze celica to neumi ( musel bys sehnat nejaky jiny mechanismus nebo co ) stejne tak treba jak nektere auta umi ze kdyz vypnes klicek jeste muzes nejakou dobu okna ovladat, ale u celdy toto taky nefunguje.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

:D tak nevim jestli to chci :D zase abys mohl ovladat okna bez klice, staci je napojit natvrdo ;)
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Hug0 píše::D tak nevim jestli to chci :D zase abys mohl ovladat okna bez klice, staci je napojit natvrdo ;)
Doufam ze vis proc to je pres klicek :twisted:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

Hug0 píše:kurna kdyby nebyl MIchal tak daleko tk ho tky zneuziju :D nechce zakladat nove tema, tak nevite nahodou jestli ma 6g imobilizer v klici? (zda se mi ze ne - byla by to pro me vyhoda :D ) chci si pridelat dalku s alarmem a ma to i takovy blbinky jako dojezdy oken a to co se mi hodne libi - dalkovy start :) jenze jestli ma sestka imobilizer tk to ani kupovat nebudu.. nechci riskovat ze se v tom pohrabu a pak to nepojede :D
ad1) Imobilizer a 6g
Kdyz jsem delal dalkac Pretorianovi tak jsem musel vykuchat par plastu kolem volantu, jelikoz sem tam brousim take po koupi 6g zajimalo me jestli immo ma nebo ne - pod spinackou mela krouzek jako je v dnesnich Nissanech => origo immo Toyota tam asi je - jeste se podivam do wiringu. Pretorian ale ma verzi myslim z roku 98" takze u 94" treba jeste nebyl.
(pozn. to ze jsem to zde napsal nikdo nemusi napadat ze jsem prozradil immo atd... protoze kdyby to byl dodelavany tak bych to samozrejme nerekl, to je stejne jako kdyz napisu ze sousedova Hyunday rv 2005 ma immo take :) )

ad2) Elokna napojena na primo vybijou baterku protoze je tam minimalne elektronika hlidajici automaticky dojezd, nevim jak 6g ale u 5g jsou navic tlacitka podsvicena ledkami.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

MichalS píše: ad2) Elokna napojena na primo vybijou baterku protoze je tam minimalne elektronika hlidajici automaticky dojezd, nevim jak 6g ale u 5g jsou navic tlacitka podsvicena ledkami.
Mno jeste jeden (dulezitejsi) duvod to ma :wink:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

Tak schvalne jakej ? Ledazeby nekdo prostrcil bezramovym oknem drat a zmacknul vypinac aby je otevrel... mozna bezepcnost nevim schválně nechám se podat :)
Odpovědět

Zpět na „Celica“