čelní sklo přes pojistku

Tlachání o všem - bez zaměření!
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

No jak jsem psal i ja mam v podstatě repliku Pinkirton sklo mam pojištěný na 10 000 a bez problemu nevidim žádný rozdíl proti orginalu a to jsem měnil jak na corolle ta i na avensisu t22 a i na služební fabii
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

wrc50 píše:No jak jsem psal i ja mam v podstatě repliku Pinkirton sklo mam pojištěný na 10 000 a bez problemu nevidim žádný rozdíl proti orginalu a to jsem měnil jak na corolle ta i na avensisu t22 a i na služební fabii
Rozdil je vtlouštce toho skla, přiklad: maš to na celice corolle, avensisu, vyměniš to za repliku a jezdiš v pohodě, je to sklo nema šroubky, olej, elektriku tak že proč by muselo byt original...ale: kupuješ neoriginal sklo na, řekneme, Peugeot Partner, sklo stoji pod jinym uhlem k vozovce než u klassickych osobaku, kamen trefi do povrhu ktery je vic kolmi než u řekneme celiky, jako vysledek...4 skla během roku dokud se na to nevprdněte a nekoupite original. :wink:
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Dálniční známka se dá vyměnit na poště, je potřeba přinést druhý díl známky a z původní známky co nejvíc přelepit na průhlednou folii (aby tam byl hologram a dala se poznat SPZ)

Místo přelepování se dá použít záznam o dopravní nehodě (euroformulář), případně záznam od policie, pokud u nehody byla. (Ale když někdo jen střelí kamínek, nic netuší a jede dál, tak nic takového není)

http://www.dalnice.com/doprava/poplatky ... BD%20pokyn

http://www.cpost.cz/assets/sluzby/prode ... kupony.pdf
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Já to řešil loni na jaře, ještě u české. Zavolal sem na jejich infolinku, nevím už co přesně sem pomačkal, asi plnění pojistnýho něbo něco takovýho, operátorce sem vysvětlil, že mám připojištěný sklo (ani sem nevěděl na kolik) a že ho chci vyměnit, ta se zkoušela vyptávat, jestli náhodou nevím nějakou spz a kdy mi to kdo rozbil poprvé (bylo to po zimě, takže sem si vymýšlel že poprvé to mohlo být v listopadu když sem jel v tolik a tolik hodin tama a tama :D :D - to chtěla opravdu vědět)... zeptala se, kde to chci nechat udělat, navrhla mi, se kterýma to mají smluvně domluvený, tak sem si řekl, že zkusím to autosklo Roger naproti vaňkovce v Brně.

Tam to byl ale kolotoč, domluvil sem se s nima sice dokonce aji na tom, že mi dají s pruhem (měl sem bez) a že abych nemusel doplácet, tak na to sklo dají jakože slevu, jenže pak se mi 2 měsíce neozívali, když sem se jim připomenul, tak se mi teda hodně omlouvali a na zapomenutou (?!) slevu si radši vzpoměli, do týdne bylo objednaný a pak za jedno odpoledne vyměněný, ale teda ta práce, nezlobte se na mě, fušeřina ! Poškrábanej plast pod předním sklem (jak ho vyndávali přes kapotu - jde to blbě, vím sám) a těsnící guma kolem okna nebyla pořádně přilepená, takže se mi začla odchlipovat a v té době sem neměl moc času tam jezdit a řešit to, kdo ví kolik času by jim to zabralo, tak sem to doma zaflákal silikonem (na motory, jinej nebyl po ruce :D ) a doufám, že se mi tam nedrží voda a nebude to tam hnít... kdyžtak si dám repete, tentokrát u koop, ale už ne u Rogera.
Holomek!
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

biscuit píše:cera: napis potom prosim jak jsi pochodil u asklo ;) diky
Tak dnes jsem tam byl...asklo.cz, Praha 4
1. Auto jsem přivezl v 8 00,takovy menši domaci servis, chtěl vidět pojistnou smlouvu, doklad o zaplaceni pojistky, velky techničak, řidičak, pojistku jenom prohlidnul a vratil, velky techničak a řidičsky prukaz nechal u sebe,samozřejmně s autem, řekl at zavolam odpoledne
2. Prijel jsem do prace a zavolal s mobilniho Koop, 5 min, a poslali mne SMS s čislem hlašenky tu jsem obratem přeposlal na telefon servisa (to je jedina věc, co jsem musel zařidit, k likvidatoru Koop. na foceni, opravař prej zajel sam)
3. V 16 00 jsem mu zavolal spatky, řekl že mužu přijet pro auto,přijel, sklo je nove, Pilkington, zelene bez pruhu(objednaval podle VIN) takže asi v poho, zpětne zrcatko přilepene, nějakeho kriminalu jsem nevšimnul...ale o vikendu zajedu do myčki a uvidime...
4. Cena: když jsme spolu domlouvali, řikal že to bude stat malo přes 10000 (pojistka je na 10000), stalo to 10780, takže doplatil jsem tich 780kč, na co dostal učet...nevim, možna by dalo to sjednat levněji ale nějak jsem na takovou firmu nerefil :?
5. Rady do budoucna: Lepidlo bude schnout do konečne podoby cca tyden, takže tento tyden, neprovadět nic, coby mohlo překroutit karoserii auta: neparkovat na obrubnikach, nezajiždět prudce do zataček, nemněnit kola (hever) a.t.d.

Asi všechno... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“