Jo klimu mám ale filtr tam nebyl mám Base Cool verzi.Henry33 píše:mas klimu? lebo filrt vacsinou je len s klimouBobešek píše:No tak to jsem rád že nejsem sám!!! Já tam taky neměl zástěrky ani gumové koberce a dokonce ani pylový filtr.
Zásterky na YARIS
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Konkretne tieto: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0494647595
Videl som niekde aj na sedan a tie vyzerali inak, tak snad budu vpohode pasovat, hlavnu obavu mam zo zadnych.
Inac co sa tyka tych zastierok, tak celkom ma sere, ze su nepovinne, lebo osobne mam pocit, ze viacero aut nesplna ten uhol medzi kolesom a koncom blatnika aby nemuseli mat zastierky. No a potom to vyzera tak, ze vymenil som sklo lebo mi od kamienka prasklo a uz tam mam dve odstiepenia, esteze ni prasklinky, tak to vyzera ako spina a tonikto neriesi.
Videl som niekde aj na sedan a tie vyzerali inak, tak snad budu vpohode pasovat, hlavnu obavu mam zo zadnych.
Inac co sa tyka tych zastierok, tak celkom ma sere, ze su nepovinne, lebo osobne mam pocit, ze viacero aut nesplna ten uhol medzi kolesom a koncom blatnika aby nemuseli mat zastierky. No a potom to vyzera tak, ze vymenil som sklo lebo mi od kamienka prasklo a uz tam mam dve odstiepenia, esteze ni prasklinky, tak to vyzera ako spina a tonikto neriesi.
no tak to je sranda ja som kupil presne tie iste aj od toho isteho predajcu este 8/11 a zatial mi ich este neposlal tak neviem, tebe uz ich poslal ?smutok píše:Konkretne tieto: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0494647595
no tie zadne budu asi chciet trochu dopasovat ale vsak hadam sadnu

- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No lam som take, ze to poslal asi tak na 3 den, ale vacsinou to bolo hned na dialsi.
Ja mam taku uplne klasicku cervenu farbu, takze tazko ma spoznas ked je polovica yarisov cervena. Ale jazdievam este na tmavosedej 3 dverovej E12 s tmavymi sklami vzadu. Rozmyslam, ze si dam TTS nalepku vzadu na obe auta ale este som to neriesil a chcel by som nieco male decentne.
Ja mam taku uplne klasicku cervenu farbu, takze tazko ma spoznas ked je polovica yarisov cervena. Ale jazdievam este na tmavosedej 3 dverovej E12 s tmavymi sklami vzadu. Rozmyslam, ze si dam TTS nalepku vzadu na obe auta ale este som to neriesil a chcel by som nieco male decentne.