Návštěva BaraS v Chrudimi

vše ohledně modelové řady Celica
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Myfune a jedeš teda zítra s náma nebo se sejdem až v 11h na náměstí v Heřmaňáku?
Pokud chceš jet s námi, tak se sejdem o půl 11. před Globusem v 8. řadě :lol:
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

OKI Globus vim kde je.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Pohoda setkání i když venku pořád trochu zima. Sem rád že jsem konečne taky uviděl tváří v tvář další majitele Celic. Zatím pouze majitele 7.g kromě teda BaraSe.
Celda je sice ještě dost nemocná, ale jak je vidět tak je u Barase v dobrých rukách a na nejlepší cestě k uzdravení. Jinak hasiči jsou pěkný mezuláni když jí při otáčení na kola otočili přes zdravej bok. Ale největší prevít je ten týpek co BaraSovi v protisměru neuhnul a zároveň je to největší chudák a srab, že nezastavil, ale z místa nehody ujel. A přeju tomu srabovi ať ho svědomí sežere za to co udělal, aby takovou hnusárnu už nikdy neudělal.

BaraS držím palce ať se ti dílo daří a aby jsi stihnul ten minisraz v Butově u Plzně.

P.S.: Jo a dík moc za rady kolem Celdy např. s tím těsněním kolem světel.
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

Lidi jak sem rád že sme si udělali tak krásnej nedělní den,počasí bomba a já viděl sem zase krásný auta v celku =) super se povozil s Lucinkou(a ty víš jak v klidu ve tvých rukou) :) viděl zase nějaký ty památky a hlavně se bavil a povídal se super lidma který sou do cecilek stejný blázni,moc vám všem děkuju a doufám že brzo už pojede v koloně i ten můj banán.
A až burák vybere ty fotky pokud nějaký půjdou ubec,když sem místo focení po Lucčině zvolání zatáčka hledal volant :D
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

No jo, do role fotografa se vžíváš daleko pomaleji než do role řidiče :lol: No a jestli ta jízda nebyla tak v klidu kvůli uklidňujícím prostředkům... :lol:
Jinak za sebe taky musím říct, že sraz byl opravdu super :D Nečekala jsem, že z toho nakonec bude celodenní akce a že se podíváme i na památky a že zažijeme i adrenalin, když jsme zapadli na Seči :lol: Ještě že má BaraS dost sil a ne moc zakouřené plíce :lol:
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

No jednu chvíli už to vypadalo, že budu potřebovat i já potlačit, ale stačilo sjet trochu ke kraji cesty a kopeček jsem pěkně vyjel bez pomoci. Stejně byl ale úžasnej pohled na buráka jak zastavil čumákem z kopce a auto mu najednou začalo bruslit dál. :lol: Jak kdyby mělo svoji hlavu a chtělo ještě kousek popojet. No a potom v tom kopci když zase začal hrabat a všichni jsme se zastavili, pak to chvíli hrabalo i mě, sem si říkal jestli nebudeme muset počkat do jara. :D

Zajímalo by mě jak se povedli fotky zevnitř auta během jízdy.

PS: Pro ostatní Celicaky. Až budete plánovat nějakej další sraz, tak hlavně nezapomeňte někdo vzít sebou baterku. Co vy víte jestli nebude potřeba?
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Fotky od Buráka k vidění zde.
Trošku malinko popis, aby si nezúčastnění nemysleli, že se mu tam připletly i fotky z dovolené :lol: Na začátku jsme u Barase na dvoře, pak v garáži, kde spinká nemocná Cecilka. Dále ta tmavá díra je na Lichnici. Neměli jsme totiž světlo, tak jsme prozkoumávali oblast foťákem :lol: Další fotky jsou z Lichnice mezi troskami hradu a pak Ležáky. Zbytek fotek je z vyjížďky při návratu do Heřmaňáku. Fotil BaraS, jak už bylo řečeno a i když nevím jaký je řidič, tak nakonec jako fotograf celkem dobrý, ne? :wink: Na konci jsou ségry pohromadě na náměstí v Heřmaňáku a jejich trošku ulítlí majitelé :lol:
P.S.: PICT0050 stihl Baras vyfotit jen zrcátko, když jsme předjížděli asi ve stovce Myfuna :lol:
Omlouvám se za zhoršenou kvalitu fotek díky ne úplně čistému sklu :oops: A Myfune mi ho ještě nakonec postříkal :?
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Myfune píše:No jednu chvíli už to vypadalo, že budu potřebovat i já potlačit, ale stačilo sjet trochu ke kraji cesty a kopeček jsem pěkně vyjel bez pomoci. Stejně byl ale úžasnej pohled na buráka jak zastavil čumákem z kopce a auto mu najednou začalo bruslit dál. :lol: Jak kdyby mělo svoji hlavu a chtělo ještě kousek popojet. No a potom v tom kopci když zase začal hrabat a všichni jsme se zastavili, pak to chvíli hrabalo i mě, sem si říkal jestli nebudeme muset počkat do jara. :D
Z toho když jsme zapadli na Seči bohužel fotky nemáme, ale byla to opravdu sranda. Kor když má Mimi zimní botičky, ale Burák jen letní... V tom kopci na ledu se to ale smekalo i Mimi, holt jsme o něco lehčí než Myfunovi.
Myfune píše:PS: Pro ostatní Celicaky. Až budete plánovat nějakej další sraz, tak hlavně nezapomeňte někdo vzít sebou baterku. Co vy víte jestli nebude potřeba?
To je ta narážka na tu díru na Lichnici, byla tam fakt černá tma :lol:
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

mno směju se moc XD fotograf ze me nebude taky sem spis sahal po volantu nez po spousti XD jo bylo to moc fajn a ty památky sem nepobral nai já jo a Luci doping byl povolen nebyl sem řidič =P a moc rád sem se zaplaven vozil s takobejma dvěma kiočkama jedna pilotka(moc dobrá) a jedna nástroj přepravy což je pro mě jen Toyota Celica XD dneska konecne nastrikan tlumic a druhej obrozusen a ceka ho lak zejtra XD tady foto prvniho je to rozdíl né? XD http://baras23.rajce.idnes.cz/reborn/#P1011190.JPG
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

Jinak ja v tom kopci sem měl sportovní den protože vyběhnout ten kopec s Burákem a vytlačit ho to šlo,pak Lucinka to se taky pro krásku obětuju =) ale běžet dolů pro Myfuna kterej vyjel kopec sám sám a pak sem maval jak sem mohl abyste mě tam nenechali bylo dost :D to sem litoval že nejsem na cecilce ale na 10° :D
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

BaraS píše:Jinak ja v tom kopci sem měl sportovní den protože vyběhnout ten kopec s Burákem a vytlačit ho to šlo,pak Lucinka to se taky pro krásku obětuju =) ale běžet dolů pro Myfuna kterej vyjel kopec sám sám a pak sem maval jak sem mohl abyste mě tam nenechali bylo dost :D to sem litoval že nejsem na cecilce ale na 10° :D
Naštěstí jsme měli před obědem, takže přímé ohrožení interiéru nehrozilo. Jen kyslíkovej dluh. :wink:

Lucinko: S tím postříkáním plomiň, já fakt musel :oops:
Ale kdybych věděl, že máš tak špinavé sklo, tak bych stříkal víc, aby sis ho mohla pořádně umejt.
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

BaraS píše:Jinak ja v tom kopci sem měl sportovní den protože vyběhnout ten kopec s Burákem a vytlačit ho to šlo,pak Lucinka to se taky pro krásku obětuju =) ale běžet dolů pro Myfuna kterej vyjel kopec sám sám a pak sem maval jak sem mohl abyste mě tam nenechali bylo dost :D to sem litoval že nejsem na cecilce ale na 10° :D
Já na tebe čekala, ale pak jsem pochopila, že asi ještě tlačíš posledního uvízlíka :D
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Myfune píše: Lucinko: S tím postříkáním plomiň, já fakt musel :oops:
Ale kdybych věděl, že máš tak špinavé sklo, tak bych stříkal víc, aby sis ho mohla pořádně umejt.
Já v ostřikovačích mám dost kapaliny, ale nerada ostříkávám, když je Mimi čistá, protože pak jí to teče až po střeše nebo po skle u řidiče a vypadá to ošklivě...
No radši jsem si pak držela trochu odstup :)
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

Lucinka píše:
Myfune píše: Lucinko: S tím postříkáním plomiň, já fakt musel :oops:
Já v ostřikovačích mám dost kapaliny, ale nerada ostříkávám, když je Mimi čistá, protože pak jí to teče až po střeše nebo po skle u řidiče a vypadá to ošklivě...
No radši jsem si pak držela trochu odstup :)
hlavně že startuješ na mě chudáčka co sedí vedle tebe :D
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

Krucipísek... že nedáte vědět... jsem denně v Hradci (robota)... maminka v bydlí v Pce, takže naprosto žádný problém dorazit... a Baras mi dá vědět až dnes... já vííím... moje chyba!!! nějak jsem zaspal!!! příště bych rád dělal společnost...
Odpovědět

Zpět na „Celica“