Pokud chceš jet s námi, tak se sejdem o půl 11. před Globusem v 8. řadě

Z toho když jsme zapadli na Seči bohužel fotky nemáme, ale byla to opravdu sranda. Kor když má Mimi zimní botičky, ale Burák jen letní... V tom kopci na ledu se to ale smekalo i Mimi, holt jsme o něco lehčí než Myfunovi.Myfune píše:No jednu chvíli už to vypadalo, že budu potřebovat i já potlačit, ale stačilo sjet trochu ke kraji cesty a kopeček jsem pěkně vyjel bez pomoci. Stejně byl ale úžasnej pohled na buráka jak zastavil čumákem z kopce a auto mu najednou začalo bruslit dál.Jak kdyby mělo svoji hlavu a chtělo ještě kousek popojet. No a potom v tom kopci když zase začal hrabat a všichni jsme se zastavili, pak to chvíli hrabalo i mě, sem si říkal jestli nebudeme muset počkat do jara.
![]()
To je ta narážka na tu díru na Lichnici, byla tam fakt černá tmaMyfune píše:PS: Pro ostatní Celicaky. Až budete plánovat nějakej další sraz, tak hlavně nezapomeňte někdo vzít sebou baterku. Co vy víte jestli nebude potřeba?
Naštěstí jsme měli před obědem, takže přímé ohrožení interiéru nehrozilo. Jen kyslíkovej dluh.BaraS píše:Jinak ja v tom kopci sem měl sportovní den protože vyběhnout ten kopec s Burákem a vytlačit ho to šlo,pak Lucinka to se taky pro krásku obětuju =) ale běžet dolů pro Myfuna kterej vyjel kopec sám sám a pak sem maval jak sem mohl abyste mě tam nenechali bylo dostto sem litoval že nejsem na cecilce ale na 10°
Já na tebe čekala, ale pak jsem pochopila, že asi ještě tlačíš posledního uvízlíkaBaraS píše:Jinak ja v tom kopci sem měl sportovní den protože vyběhnout ten kopec s Burákem a vytlačit ho to šlo,pak Lucinka to se taky pro krásku obětuju =) ale běžet dolů pro Myfuna kterej vyjel kopec sám sám a pak sem maval jak sem mohl abyste mě tam nenechali bylo dostto sem litoval že nejsem na cecilce ale na 10°
Já v ostřikovačích mám dost kapaliny, ale nerada ostříkávám, když je Mimi čistá, protože pak jí to teče až po střeše nebo po skle u řidiče a vypadá to ošklivě...Myfune píše: Lucinko: S tím postříkáním plomiň, já fakt musel![]()
Ale kdybych věděl, že máš tak špinavé sklo, tak bych stříkal víc, aby sis ho mohla pořádně umejt.
hlavně že startuješ na mě chudáčka co sedí vedle tebeLucinka píše:Já v ostřikovačích mám dost kapaliny, ale nerada ostříkávám, když je Mimi čistá, protože pak jí to teče až po střeše nebo po skle u řidiče a vypadá to ošklivě...Myfune píše: Lucinko: S tím postříkáním plomiň, já fakt musel![]()
Ale kdybych věděl, že máš tak špinavé sklo, tak bych stříkal víc, aby sis ho mohla pořádně umejt.
No radši jsem si pak držela trochu odstup