Brno 2010

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Jamal
Navigátor

Příspěvek od Jamal »

Yokohama píše:
Jamal píše:Ja jsem z Brna, takže neideálnější místo na sraz je parkoviště pod Ústředním hřbitovem. Ale je to na domluvě. Berte to jako návrh. :wink:
je jedu z Olomouce takže klidně přijedu ke hřbitovu, nikoho jinýho po cestě stejně nemám :)
Oukej, tak si pak ještě pisnem a domluvime se na konkrétní čas. :wink:
Ostatní dojedete za nama pod hřbitov, nebo pojedete sólo?
Toyota MR2 SW20 115kW
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

a nebude lepsi nekde u benzinky nez u hrbitova ?:)
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Jamal píše:
Yokohama píše:
Jamal píše:Ja jsem z Brna, takže neideálnější místo na sraz je parkoviště pod Ústředním hřbitovem. Ale je to na domluvě. Berte to jako návrh. :wink:
je jedu z Olomouce takže klidně přijedu ke hřbitovu, nikoho jinýho po cestě stejně nemám :)
Oukej, tak si pak ještě pisnem a domluvime se na konkrétní čas. :wink:
Ostatní dojedete za nama pod hřbitov, nebo pojedete sólo?
slysel sem ze tam byva docela nával, areal se otvírá 6:30 takže bych byl okolo sedme už v Brně, jak to vidíš ty?? teda pokud se tu někdo nepřihlásí že bude držet fleky, nerad bych stál někde mimo areál :)
a navíc bych se asi rád dostal na dráhu pokud motor dovolí, takže to vyžaduje asi taky brzký příjezd...
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

Bejt váma tak sraz taky udělam jinde než u hřbitova, tam to bude zaskládané tuzérama... + minulý rok bylo zavřené i to velké parkoviště před okruhem...
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door

Facebook - SeeJ. Photography
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

SeeJ. píše:Bejt váma tak sraz taky udělam jinde než u hřbitova, tam to bude zaskládané tuzérama... + minulý rok bylo zavřené i to velké parkoviště před okruhem...
nj já myslím že to v ten den nebude na benzinkách v okolí zas tak jiný...
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

nejlepší by bylo dopředu zamluvit u organizátora fleky na hlavním placu-jakožto pro klub toyota, s tím že by tam přijelo počítám přes 5 mr2-ale chce to se na pevno domluvit kolik nás pojede-kvůli rezervaci míst, loni to takle někdo zajišťoval a jenom díky tomu jsem mohl parkovat na hlavní ploše vedle dalších dvou mr2 a dalších celic, i když jsem přijel až kolem desátý..., zkuste o tom někdo něco zjistit, jinak budem parkovat někde za bránou
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

zdarec, já sice osobně žádnýho majitele eMeRka neznám, ale předběžně bych jel taky :D
V autě se vyspíš vždycky, ale barák řídit nemůžeš
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

jj, minulej rok jsem tam byl taky brzo, je to lepší....

>seeJ- budeš tam?
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Takže před chvílí sem mluvil s Libasem z fora Jdm-meeting, kterej mi přislíbil, že nám tam poskytne stání pro emerka :D což je docela fajne...nebudem se muset strachovat jak to dopadne a lidi z fora "jdm" jsou si myslím stejného ražení jako my...

jinak příjezd je plánovanej na 8:00 , nejpozdějí do 9:00 pak už stání nemusí být jaksi garantované že.... a předběžně se tak nějak dohodlo 10 aut, což si myslím, že je pro MR2 až až :)
Libas
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

Ahoj lidi, potvrzuji slova uživatele yokohama, stejně jako vloni tam budeme mít zabůkované stání pro japonské sporťáky, takže jste všichni vítáni u nás. Příjezd je nutný do té devaté. Potom už nezaručuji dost míst pro všechny, přeci jen plac není nafukovací a machýrci v kšilfofkách s golfama a ochcávkama s megaplastma a megakřídlama jsou drsní týpci, kteří si neberou servítky s nikým, obzvláště s rejžema. :lol: :lol:
pepamoto
Řidič

Příspěvek od pepamoto »

Ivander- Pupik: jo dáme sraz na Zličíně a pak mužem vyrazit , ale když v Brně do 9,00 tak to znamená docela brzo -v kolik ?? a může se k nám přidat i mikue , a to už by bylo docela slušný :lol: :lol:
Konečně mám auto s motorem uprostřed
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

takže já 10.4. do brna nejedu, sem v práci :mad:
V autě se vyspíš vždycky, ale barák řídit nemůžeš
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

na mě si zapomněl? :D my bysme se s Mildou taky asi připojili+ještě asi kámoš s hondou civic, pokud ne-pokusil bych se tam dorazit taky do tý devátý-abych se mezi Vás vešel na plochu
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Yokohama ... nechces pribrat z olmiku spolucestujiciho :-) ? Nebo ze bych nechal Celdu pred kanclem a presed k tobe v Brne :-) 10.4. bude celda chudera jeste porad v takovym stavu, ze ji verejne nikde ukazovat nebudu (stydim se stydim) ... ale podival bych se na okruh .. to joooo
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

X_Mave píše:Yokohama ... nechces pribrat z olmiku spolucestujiciho :-) ? Nebo ze bych nechal Celdu pred kanclem a presed k tobe v Brne :-) 10.4. bude celda chudera jeste porad v takovym stavu, ze ji verejne nikde ukazovat nebudu (stydim se stydim) ... ale podival bych se na okruh .. to joooo
Hej no už mi někdo říkal, že pojede se mnou ale je docela dost možný, že nepojede...je to přec jenom až za měsíc a věci můžou být úplně jinak, tak bych ti dal tak týden před tím určitě vědět :wink:
Odpovědět

Zpět na „MR2“