Global toxic biohazard manipulation vs. REAL quality! smoke

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

kdybych žil v USA s kokotem oblamou tak bych je zažaloval za újmu na zdraví.... a za psychickou újmu... jenže žiju v kocourkově, nevim koho mam volit... tupolánek mě sere, péroubek ještě víc... top O9 se mi líbil na billboardu jak tam spí- když neni co řešit tak spim... hezká hláška... ale na tohodle každopádně srandovního borce sem si našel jedno video, kde je na tajným setkání s těma čuzama z USA, takže ty taky ne... kdu? kupte si špagetty monter edition 3min ready... komanči táhněte do řiti... a kdo tu zbejvá vW volkswagen ne... blboun z navlastní oči nezájem i když toho jelimana mam furt ve schránce na dopisy... jenom má furt něaký kecy na ostatní...

já volim českou pirátskou stranu protože už mě všichni serou a když už je to tu na sračky... věřim, že ten dredař má koho nakopat do řiti. a chci to. diskutuovat umí, hlas má hustej, je mladej, a neni zkorumpovanej, nechce koryto... název strany mě nezajímá- i kdyby se jmenovala ta strana místo pirátský "strana bojovníků za barbie" je to jedno- je to mladej člověk a klidně bych se přidal do teamu... zároveň ale chci aby se už nikdy nestalo to co je tu teď- aby byla 20% nezaměstnanost u vysokoškoláků-podotýkám poctivých, ne z plzně, kdežto lidi co nemaj vejšku tak pro ně platí 10%- kde to dopíííííči jsme???????????????????

A teď z jinýho soudku...

Tonda> ne po hulení některých druhů skanku usychá... to znááám teď je svěží, chlastá jen víno, pivo a občas si začadí tabák někdy taky něco lepčího... a někdy ale právě hnusnej tabák. prcek už si zvyknul. ale věř tomu, že sucho dole je nic, oproti stavu kterej můžeš zažít... když ti kamarádka připraví domácí koláčky a řekne ti že nesmíš jíst víc než 1.5... že víc nikdo nevydržel... ale já sem zrovna neposlouchal a dostal sem 3... tak sem doma sežral 3 najednou hašiš+skunk inside a zapil sem to thajskou whiskey od strejdy... no řeknu ti, že ten stav ve kterým sem byl bych nikomu nepřál... to byl nářez... 1m od ruky sem měl vodu, měl sem žízeň, v křeči sem ležel v křesle a nemoh sem se napít... nemoh sem se pohnout ani o milimetr... to je pravý peklo... cca 3 hodiny sem umíral a to doslova...chtěl sem si zavolat záchranku, ale nemoh sem i když byl mobil na stole... ale bylo to docela vlastně příjemný.... na konec...jo... když sem to pak vyprávěl kamarádce... řikala tak to seš magoooor první člověk co si dal 3 a přežil to... :-)

Myfune> pěkný video, je to extra dobrej bavič to jo :lol:

no a teď úplně z jinýho soudku... RONSON nedoporučuju... pokavaď nechcete mít peklo v krku... jako Ronson pálí... a jak... ne to neni to pravý, to pravý je o kousek vedle... B3NSON & H3DG3S "BLACK SLIDE"... ale zase je to možná až moooc moc jemný... no musim to otestovat cca tejden stačí... ale jako joooo za 60,- výsuvnej special anticlone/anticopy mechanism... skvělej design krabky... nooooo 1* ale reklama přijde až si ověřim, že mi dělá jen a jen dobře... je to novinka JTI > JAPAN TABACCO INTERNATIONAL a antireklamu na lucky strike mam už vymyšlenou... bude tam hrát katana. ps: to je ale ale ale škoda že už british amreicans prodali Benson+HEDGES... hahahahaha debílci... dobře že jste to prodali solidnější firmě- i když wikipedie si pořád myslí že jsou vaše hehehehe počkejte na ty fotky čubky.
:twisted: :twisted:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

biscuist> no nevim co je to mr hanák... to sem fakt nestih... ale každopádně pokavaď jsem konečně slyšel na radiu1 pohovor s ekonomem, a ten konečně řek, že je nezaměstnanost u VS 20% narozdíl od zbytku 10% tak to má kurva pravdu... a tady něco smrdí... hnije... tlí... co tady budete dělat ostatní když 90% vysokoškoláků uteče do anglie? co budete dělat? nikdo z nás vám na důchod nepřispěje ani halířem... ani já a nikdo... chcípněte když jste spoluzavinili to co je tu teď.... chytrý lidi utečou a tady to pochcípá... dobře tomu tak... když neni jiná volba a všichni si z nás vystudovaných tady dělaj čuráky...za směšnou mzdu... až do nebe a pekla přímo volající...
nevážíte si mladých inteligentních lidí, nemotivujete je- demotivujete je vykořisťujete nás, vydíráte nás psychicky--- čubky... tohle se vám vrátí...

a teď zpátky... k tematu kouření ovlivňuje celej organismus člověka... třeba po dlouhý době sem si dal znova gauloises blue- a normálně nenormálně mi začal cukat spánek nad levým okem... třeba... další? ronson páalí v krku... další Benson n hedges black... bobtná břicho podivně, tabák je jemnej ale člověk se potí jak prase... nene shit zabalenej v opravdu pěkný krabičce to taky neni vono...

Ale co je vono- to je Black Devil by tabacco trading international.... made in Holland- "Black Devil" je mooooc zajímavý zboží- neni všude, je to neznámej ďábel... ale je opravdu zajímavej... stojí o 7 kč víc než šmélo lucky strike ale.... ALE voní po vanilce, karamelu a koření-hřebíčku jak mi řekla nezávislá testerka, kterou zaujala ta krabička :-)... takže vaše auto, váš byt bude vonět i když si zapálíte doma... a je to opravdu zajímavý zboží... muj kandidát na zlatou medaili. problem je že vázne distribuce... ale tohle je fakt něco pro fainšmackery... libovka luxusní matroš http://www.heupink-bloemen.com žádná nadnárodní firma... homemade... ale fakt zajímavej degustační materiál + cigarety jsou celý černý jak uhel... takže napodobeniny jsou eliminovány...+
+ ta vůně a chuť je opravdu echt gut... navíc když si pak čichnete k rukám--- tak voněj! nesmrděj tak že si musíte jít umejt ruce... ale voněj po vanilce... týýýý vole tohle je materiáááálek... kvalitní tabák, vůně a elegance... all inclusive...10/10 už nechci nic jinýho... dostali jste mě bludný holanďani... RESPECT!
reklama na tabák je sice zakázaná, ale neni v podání nezávislýho testera... a tenhle matroš fakt škodí vašemu zdraví i vašemu okolí 1000x míň než to co si hulil do teď... klidně si to vyzkoušej---- hehehhe :twisted:
teď jen potřebuju tohle na benzinkách... nebo se budu muset zásobovat jako křeček... protože už TY VAŠE SRAČKY CO TAM MÁTE ODMÍTÁM HULIT... chci kvalitu! ne sračky se známýma logama... vymrdat! nejsem pan škoda ani audi...

+ fakt by mě zajímaly názory na tyhle cíga... hledej, najdi je a napiš... :-) já řikám 10/10
moje heso je to známý, upravený... nikdy nevstoupíš 2x do stejný sračky... takže i když by se lucky strike vrátili zpět... nezájem... podvedli jste mě... poničili jste mi mý zdraví...nehodlám chodit a hledat dál vaše zasraný kody... nikdy... jste stejný sračky jako allianz... a t d ...FUCK OFFF
Obrázek
Naposledy upravil(a) micron dne úte 30.03.2010, 03:30, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Sory, že vám do toho tabákovýho rozjímání vstupuju, v rodině mám taky kuřáky, ale znám taky člověka, co 40 let kouřil a říkal si, že když rak příjde tak příjde a teď když mu už moc času nezbývá a chodí co 2 týdny na chemoterapii, má hned jinej pohled na věc. Každýho věc a každý svého štěstí strůjce.
Holomek!
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Tak nějak, bydlím na ostravsku a nedávno bylo v televizi,že zdejší populace trpí otravou vzduchem, takže nějaká diskuze o cigaretách takých či onakých je jaksi mimo. Platit za to abych si nakožil něco dehtu a pod sraček do plic už tak zkoušených může jen stupido :stupid: , ale je to vaše svobodná volba.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

micron píše:biscuist> no nevim co je to mr hanák... to sem fakt nestih... ale každopádně pokavaď jsem konečně slyšel na radiu1 pohovor s ekonomem, a ten konečně řek, že je nezaměstnanost u VS 20% narozdíl od zbytku 10% tak to má kurva pravdu... a tady něco smrdí... hnije... tlí... co tady budete dělat ostatní když 90% vysokoškoláků uteče do anglie? co budete dělat? nikdo z nás vám na důchod nepřispěje ani halířem... ani já a nikdo... chcípněte když jste spoluzavinili to co je tu teď.... chytrý lidi utečou a tady to pochcípá... dobře tomu tak... když neni jiná volba a všichni si z nás vystudovaných tady dělaj čuráky...za směšnou mzdu... až do nebe a pekla přímo volající...
nevážíte si mladých inteligentních lidí, nemotivujete je- demotivujete je vykořisťujete nás, vydíráte nás psychicky--- čubky... tohle se vám vrátí...
Tohle je docela tenkej led a navic by se o tom dalo hooodne diskutovat. Mam kamaradku co si myslela ze dodela vysokou a v prvni firme vyhodi reditele a misto daji ji jen co tam vleze. Bohuzel, hodne rychle ji to preslo. Maka za 15 hrubyho a tydne najezdi nekolik tisic kilometru.Kdo nema vysokou je podle ni debil. Mel jsem nadrizeneho co je ing a hodne si na tom zaklada vsude porad dokola poukazuje na to jaky ma TEORETICKY zkusenosti. Bohuzel pod jeho vedenim se zhroutil celej system a my co vejsku nemame a jejedno jestli jsme se na ni vyflakli a nebo neco jinyho jsme to po nem davali pulroku dohromady. Sory ale takovydle mozky at tahnou a do hodne velky prdele. Protoze na tyhle chcipaky makame my ostatni. Je to tak v kazdy firme. Vzdycky se obevi nejakej magor co je ing a ma vejsku zabere manazersky misto a ve finale akorat sere normalni pracujici lidi. Nechci v tyhle zemi vysokoskolaky co si o sobe mysli, ze sezrali svet a to ze sjou vysokoskolaci tak se svet posere. Mam podrizeneho co ma vejsku a vojenskou informatiku a maka o sto sest bere 40hrubeho a nikdy jsem od nej nic neslysel ani sluvko. A jeho zacatek? jako kazdyho jinyho. Prisel nafasoval tehda 10 hrubyho a behal mi pro svacinu a koukal se pod ruce jak se co dela. Vejska ti neda praxi a je to presne vydet na tom pripadu mojeho bejvaleho sefa. Kdo chce neco znamenat v systemu a ve spolecnosti tak se o to snazi a ne tim ze jen vystuduje vejsku. Nemam nci proti normalne studovanejm lidem co umi a umi. Ale urazi me zasranes soplak po vejsce co jsem videl tedkom kdy na 20 hrubyho nastup + odmeny a sluzebni auto telefon a ostatni vyhody rekl ze takhle si to nepredstavoval. Tak sory chlapecku. Ani to nedorekl a uz valil. Co vim tak sedi na pracaku a makat s emu nechce.Vzal jsem si uplne normlaniho kluka ze stredni skolou co mi u pohovoru dokazal ze ma chut makat a jsem spokojonenej. Takze jednoduchej zaver. At tahnou pryc vsichni ti co beci ze maji vysokou a nemuzou sehnat praci. Pokud je pro ne poduroven si cesticku vyslapat jako kazdej jinej. I zednik prvne dela neco jinyho nez mu odtajni pomer cementu a pisku na beton. cesta ke slave a penezum neni jen skola. Na druhou stranu jak uz jsem naznacil znam spoustu lidi co maji skoly a jsou naprosto v pohode a delaji ruzny veci v ruznejch oborech.

Rozdel lidi podle toho jaci jsou a ne podle vzdelani, protoze pak je to o hovne a jak jsem rekl. Ti co cekaji za vejsku cervenej koberec a listky ruzi tak at tahnou a hodne daleko. Treba do ciny. Ti co chteji makat praci najdou.

Sorry ale tady jsi trochu ujel. :twisted:

JInak hulim Camel a max spokojenost. :wink:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no je pravda, že výška by se měla ocenit, ne kvůli tomu, že se lidi trápí ještě 5 let...ani ne kvuli tomu,že 5 let nemaj prachy jako ostatní co jdou hned makat :) ale kvuli tomu, že ví něco navíc :wink: lidi co maj obecnej přehled a nějaký vědomosti bez výšky není moc...otázka čím se chceš živit no
dneska bez vysoké se ani nedá nic fajn sehnat, chcou ji všude...pokud není člověk vyučen...
vydělávat dneska 20 tisíc je docela almužna :wink: když jiní maj statisíce i více, takže se nedivím, že někdo nechce makat, říká se tomu dobrovolná nezaměstnanost
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Yokohama píše:no je pravda, že výška by se měla ocenit, ne kvůli tomu, že se lidi trápí ještě 5 let...ani ne kvuli tomu,že 5 let nemaj prachy jako ostatní co jdou hned makat :) ale kvuli tomu, že ví něco navíc :wink: lidi co maj obecnej přehled a nějaký vědomosti bez výšky není moc...otázka čím se chceš živit no
dneska bez vysoké se ani nedá nic fajn sehnat, chcou ji všude...pokud není člověk vyučen...
vydělávat dneska 20 tisíc je docela almužna :wink: když jiní maj statisíce i více, takže se nedivím, že někdo nechce makat, říká se tomu dobrovolná nezaměstnanost
Samozdrejme ze ocenit, ale nemuzes tvrdit ze vsichni vysokoskolaci jsou mozky, ktery nam utecou a budem v rici cici. Ja jsem mu nabidl 20 zaklad + mesicne 10 odmeny. + stravenky, 2tisice na benzin ve firemnim aute. 1000kc sluzebni kredit pro soukr hovory. Neprijde mi to jako almuzna pro nastup po skole. Kde nevim co je zac. Mluvim o tom ze vysokoskolaku co si neumi utrit prdel a splachnout ti naskladam na hromadu 25 ze 30 a na druhou stranu i opravdu mozky.

Co kdyby ti obycejni lidi co nemaji vejsku mesicne dostali jeste nejakou dan na to aby cerstvej vysokoskolak byl doplacenej s prumerny mzdy na 50 hrubeho? Za to ze se 5 let ucil navic. A ze s bidou s tech co se ucili 5 let navic jen 50% (a to prehanim ja) za neco stoji.

Mame v tymu vedce, ktery ma nekolik patentu a aktivne se venuje free energy ale nema vysokou. Neprijde mi neco min a naopak. Proste je dulezity pres sito prosit i vysokoskolaky.

Je to jako kdyz se rekne. Klidne bez za branou ceka dalsich 10 na tvoje misto. Jo cekaj i 15, ale jakejch.

Radsi nekoho kdo ma chut makat a chut se ucit nez nekoho kdo po 5 letce chce medaily a volnou jizdenku. Sry ale tohle me fakt nasira :D

Kazdej vydelava tolik na kolik je chytrej nebo zrucnej ne na kolik je vzdelanej, protoze vdelanej neznamena chytrej a nevylucuje blbce. POkud se nekde davaji prachy jen za skoly. Tak s tim seknu necham toho a jdu do skoly.

Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no je pravda, že titul dneska nic neznamená, viz. soukromé školy nebo Plzeň... je otázka jestli člověk něco umí a je pravda, že na vysoké školy chodí asi 50 procent blbců, který jen umí lízt profesorům do prdele...sou to takový ty přehnaně aktivní co na základce vykřikovali výsledek aniž se někdo tázal :lol: jsou to holt takový ty snaživý typy kterejm lecos není blbý, a je pravda, že na vysoké je docela velký procento holek obzvláště na humanitních směrech :)
sám si výšku dodělávám a to převážně proto že ji chtějí na docela nicotný pozice, je to charakteristickej jev pro ČR
a mimochodem jsem tedka taky "nezamestnanej" protoze za 12 tisíc co všude nabízí pomalu za 10 hodin práce, tak to se můžu opravdu smát a vstávat v 10 :D
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Yokohama píše: sám si výšku dodělávám a to převážně proto že ji chtějí na docela nicotný pozice, je to charakteristickej jev pro ČR
a mimochodem jsem tedka taky "nezamestnanej" protoze za 12 tisíc co všude nabízí pomalu za 10 hodin práce, tak to se můžu opravdu smát a vstávat v 10 :D
Mno co je nicotna pozice? Co si pozici vydobit? Tak to delam ja. Pokud nekoho potrebuju tak jedine od startu. Moje zena pracovala pred materskou jako obchodnik jedny textilky. Kdyz nastoupila tak si behem dvou let musela projit vsechny pozice od te nejnissi az pak tepra prdela do zidle v kanclu. Neskutecne se ji to potom znasobilo v tom co delala. Nerikam vyslapat si cesticku od lopaty. ale na druhou stranu co mam rict svymu brachovi kterej je o deset let mladsi a ma stejnej nazor jako ty. Vstava v 10. Ja chodim na 6 do 7 piju kafe ctu si maily a koukam na zpravy ze zahranici pak zacinam pracovat a pracuju do vecera, ale ne porad. V prumeru pracuju rocne tech 10 hodin dene a par desitek hodin v roce se ucim a vzdelavam. Pak prijde muj bracha a ma plnou hubu gangstra nega a buhvi ceho a drobna prace za par kacek (podle nej) je pro nej prekazkou. Protoze proc on by mel? Protoze prece neco chce. A kdyz neco chce musi pro to neco udelat. Nekdy to trva roky nekdy jeste dyl, ale urcite to neni jednoduchy.

Kdyz jsem nastoupil do svoji prvni prace v roce 95 vydelaval jsem cca 17 hrubeho. Chodili jsme si pro vyplatu do takovyho kancliku a kdyz si dostal tu folii s vyplatou a musel to pred pokladni prepocitat tak jsem si vsiml, ze ti fotrove od rodin tam maji treba jen 8 tisic. Prislo me to docela lito. Jenze kdyz jsme sli po praci a jejich cesta vedla naproti do knajpy tak me to preslo. Ja jsem chodil do prace kazdou sobotu oni ne.

Na chalupe mi maka borec co dela nejakou strojarinu, ale u me dela zednickou. Paradni pracicka a taky dobre zaplacena. Vydela si vic po fuskach nez v praci a ja jsem s eho jendou ptal. Proc to jako takhle dela, proc to nedela normlane. Jednoduchy, ma cisty penize a jak rika. Mam platit z dani nekoho kdo sedi doma?

Me je jasny ze v kazdym miste tohodle statu neni prace pro vsechny a nebo ze mistni podnikatele znezuzivaji prostredi k nizkym platum. To pro co ty se nezvednes ( 12 tisic) na severni morave se lidi rano probudi s usmevem. Maji rodiny a zivit je musi. A ono i prace za min penez doda trochu jistoty. Nez mit rodinu a probudit se v 10 a nic nedelat.

Doufam ze se ti tvoje studium vyplati a sezenes lepsi kseft nez by jsi dostal ted. Jen v tomhle kapitalistickym systemu nepujde jen o tu vysokou.

Ja jsem mel po skole praci tak jsem mel i konicek, jenze sem postupne zjistil ze z mojeho konicku se stala prace tak jsme si nasel jinej konicek jenze blbe,, stalo se to same, dneska ziju z mych konicku tak jsem do tretice nasel jeste jeden. Hrabu se jako nadsenec v Celde. Nekustecnej relax byt celej zasranej od oleje. Vim na 100% ze nikdy nebudu mit servis a ani opravovat auta. Jsem stastnej moje po skole 10let dlouha cesta ke spokojene praci skoncila :D

Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

JO chápu že tím může být někdo pobouřen ale vyplatí se mi nic nedělat, nechci to rozvádět...
Kdybych si spočítal, že bych neměl na nic čas :-) a odečetl benzín na cestu do práce+ obědy v práci+přípěvek na bydlení+poplatky a to nekouřím tak je to docela zbytečně vynaložená časová investice. Za méně než 20 se dneska lidi nevyplatí vůbec vstát :lol:
"Je lepší dva měsíce přemýšlet jak vydělat víc, než-li vydělat houno hned."
Jde o to, že se vždycky musíš srovnávat s těmi co se mají líp, to že někdo na severní moravě, má děti a vydělává prd... no tak asi dvakrát chytrej a schopnej není, jednoduchých lidí je dost...nač je řešit?
říkáš, že koníček se ti stal prací...to je fajne, málo komu se to povede
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Kubrt píše: Proc to jako takhle dela, proc to nedela normlane. Jednoduchy, ma cisty penize a jak rika. Mam platit z dani nekoho kdo sedi doma?
Jo a jak si říkal ten případ s typem co děla na blacka, já to říkám furt, že sociální dávky by měly zrušit úplně, prostě darwinovo třídění ne :D ať pochcípaj a bude hned zdravá ekonomika. Já sem o podporu nikdy! nežádal, stát mi nikdy nepomohl a nevím proč by měl pomáhat ostatním je to nefér...
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Nato aby ti stát pomáhal bys musel mit nejspíš jinou barvu kůže, ale abych se někoho nedotkl, tak i na to abys uměl stát podojit, musíš vědět co a jak.

Stát tu není od toho aby ti pomohl, to platilo za komunismu. Od toho tu jsou dvě ruce a to ty co máš spojené s tělem. Jo a v kombinaci s rozumem samozřejmě. Jinak co se týká peněz obecně: "nezáleží na tom jaké máš příjmy, ale jaké máš výdaje". Protože když utrácíš mín než vyděláš, tak jsi bohastý člověk, protože tvoje jmění roste. V opačném případě chudneš. Jako je jasné, že každý nemá "stejné" příležitosti a možnosti. Ale každý má "nějaké" příležitosti a možnosti. Prostě přestaň nadávat a zařiď si to jak potřebuješ, třeba na tebe nepřijdou :-). Hlavně nebuď nasranej, protože to ti v ničem nepomůže.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Yokohama píše: Jde o to, že se vždycky musíš srovnávat s těmi co se mají líp, to že někdo na severní moravě, má děti a vydělává prd... no tak asi dvakrát chytrej a schopnej není, jednoduchých lidí je dost...nač je řešit?
:D o tom to prece neni. Pokud pracuji oba maji dohromady cca 35tycek a dve deti. Zijou si normalne a najednou jeden z nich prijde o praci. tak moc moznosti nemaji. Bud on zacne jezdit nekam 150km kde bude travit tyden a jezdit domu na vikendy nebo migrujou vsichni ale s tim ze ne hned sezenou oba praci takze o nicem a nebo veme mene placenou praci i za cenu ze bude mit o 2 tisice vic po odectu nakladu nez kdyby byl jen doma. Ono i byt doma se prodrazi. Tohle neni uplne o chytrosti a schopnosti. Muzu povazovat kdyz ten chlap co prijde o praci si najde dve podhodnoceny aby si udrzeli zivotni standard jako predtim, ale to uz je jasny ze nebude pac se borec ukrouti v praci. Ja jsem to myslel tak ze neni jednoduche pro nekoho kdo ma rodinu prijit o praci a mzue mit klidne dve vysoke skoly pokud je v kraji kde to je na prd. 8)
jednoduchej clovek je kolikrat stastnejsi nez slozitej :D

Jenze kdyby ta zenska v nekde u Bruntalu nedelala za 9 cistyho mesicne recyklovanej hajzlak musel by sis koupit ten z fabriky od Brna a ten by byl drazsi takze by jsi potreboval vic a tim padem by bylo potreba udrzet uroven dobrovolne nezamestnanejch co rozjimaj nad tim jak vydelat vic. Takze jim pridat, tim padem vetsi dane atd.

Vsichni by chteli byt bohati a vydelavat statisice jenze ono to jaksi z principu nejde a neni to o jednoduchosti a nebo chytrosti cloveka.

Skoro jsem se rozhodl.Jsem si to srovnal. To co delam ja se v Prague plati cca 150t mesicne. V pondeli na to seru zustavam doma a spim do obeda nemam totiz 150t.
:D Kecam pujdu urcite pac me to bavi 8)

Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Yokohama píše:
Kubrt píše: Proc to jako takhle dela, proc to nedela normlane. Jednoduchy, ma cisty penize a jak rika. Mam platit z dani nekoho kdo sedi doma?
Jo a jak si říkal ten případ s typem co děla na blacka, já to říkám furt, že sociální dávky by měly zrušit úplně, prostě darwinovo třídění ne :D ať pochcípaj a bude hned zdravá ekonomika. Já sem o podporu nikdy! nežádal, stát mi nikdy nepomohl a nevím proč by měl pomáhat ostatním je to nefér...
V podstate se s tim da souhlasit, ale opet to neni tak jednoduche, protoze i kapitalisticka spolecnost musi byt v urcitem smeru socialni. Nefer je zpusob jakym je nakladano s penezma poplatniku. Ale na druhou stranu musim rict ze mam pausalni vydaje takze mojich 80% odectu je krasnejch. :D :D mno nebudu to rozvadet :lol:

Trosku je to zamotanej kruh. Cim vic se tahaj penize na podporach a davkach tim vic se na ne musi davat takze ti co makaji maji vetsi dane: jen ze to neznamena vetsi prijem. Pak ti co pracujou jsou vlastne Idioti. Jsem sice Idiot ale stastnej i presto ze moje dane plati jednoho Indiana, duchodce, a brachu kterymu se nechce makat (tady je to aspon v rodine :D ).
Naposledy upravil(a) Kubrt dne ned 07.03.2010, 00:08, celkem upraveno 1 x.

Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Myfune píše:Nato aby ti stát pomáhal bys musel mit nejspíš jinou barvu kůže, ale abych se někoho nedotkl, tak i na to abys uměl stát podojit, musíš vědět co a jak.

Stát tu není od toho aby ti pomohl, to platilo za komunismu. Od toho tu jsou dvě ruce a to ty co máš spojené s tělem. Jo a v kombinaci s rozumem samozřejmě. Jinak co se týká peněz obecně: "nezáleží na tom jaké máš příjmy, ale jaké máš výdaje". Protože když utrácíš mín než vyděláš, tak jsi bohastý člověk, protože tvoje jmění roste. V opačném případě chudneš. Jako je jasné, že každý nemá "stejné" příležitosti a možnosti. Ale každý má "nějaké" příležitosti a možnosti. Prostě přestaň nadávat a zařiď si to jak potřebuješ, třeba na tebe nepřijdou :-). Hlavně nebuď nasranej, protože to ti v ničem nepomůže.
sice nevím na koho znás mluvíš :D ale musím tě ujistit,že asi ani jeden znás není nasranej :lol:
a jestli teda na mě...tak já nenadávám :P ???? jen polemizuju s Kubrtem a jestli se tě to dotklo tak se omlouvám :D a to s těma výdajem...hmmm... to budeš opravdu boháč když ušetříš dva litry měsíčně, Krejčíř hadra :lol:
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“