já volim českou pirátskou stranu protože už mě všichni serou a když už je to tu na sračky... věřim, že ten dredař má koho nakopat do řiti. a chci to. diskutuovat umí, hlas má hustej, je mladej, a neni zkorumpovanej, nechce koryto... název strany mě nezajímá- i kdyby se jmenovala ta strana místo pirátský "strana bojovníků za barbie" je to jedno- je to mladej člověk a klidně bych se přidal do teamu... zároveň ale chci aby se už nikdy nestalo to co je tu teď- aby byla 20% nezaměstnanost u vysokoškoláků-podotýkám poctivých, ne z plzně, kdežto lidi co nemaj vejšku tak pro ně platí 10%- kde to dopíííííči jsme???????????????????
A teď z jinýho soudku...
Tonda> ne po hulení některých druhů skanku usychá... to znááám teď je svěží, chlastá jen víno, pivo a občas si začadí tabák někdy taky něco lepčího... a někdy ale právě hnusnej tabák. prcek už si zvyknul. ale věř tomu, že sucho dole je nic, oproti stavu kterej můžeš zažít... když ti kamarádka připraví domácí koláčky a řekne ti že nesmíš jíst víc než 1.5... že víc nikdo nevydržel... ale já sem zrovna neposlouchal a dostal sem 3... tak sem doma sežral 3 najednou hašiš+skunk inside a zapil sem to thajskou whiskey od strejdy... no řeknu ti, že ten stav ve kterým sem byl bych nikomu nepřál... to byl nářez... 1m od ruky sem měl vodu, měl sem žízeň, v křeči sem ležel v křesle a nemoh sem se napít... nemoh sem se pohnout ani o milimetr... to je pravý peklo... cca 3 hodiny sem umíral a to doslova...chtěl sem si zavolat záchranku, ale nemoh sem i když byl mobil na stole... ale bylo to docela vlastně příjemný.... na konec...jo... když sem to pak vyprávěl kamarádce... řikala tak to seš magoooor první člověk co si dal 3 a přežil to...

Myfune> pěkný video, je to extra dobrej bavič to jo

no a teď úplně z jinýho soudku... RONSON nedoporučuju... pokavaď nechcete mít peklo v krku... jako Ronson pálí... a jak... ne to neni to pravý, to pravý je o kousek vedle... B3NSON & H3DG3S "BLACK SLIDE"... ale zase je to možná až moooc moc jemný... no musim to otestovat cca tejden stačí... ale jako joooo za 60,- výsuvnej special anticlone/anticopy mechanism... skvělej design krabky... nooooo 1* ale reklama přijde až si ověřim, že mi dělá jen a jen dobře... je to novinka JTI > JAPAN TABACCO INTERNATIONAL a antireklamu na lucky strike mam už vymyšlenou... bude tam hrát katana. ps: to je ale ale ale škoda že už british amreicans prodali Benson+HEDGES... hahahahaha debílci... dobře že jste to prodali solidnější firmě- i když wikipedie si pořád myslí že jsou vaše hehehehe počkejte na ty fotky čubky.