trochu sme odbocili od hlavnej temy.
co sa tyka sedaciek, vychadzam zo standartych sedaciek tej ktorej Toyoty, takze nepletiem sem ziadne sedacky Cariny GTi, pisem o beznej Carine GLi, takze taktiez berem uplne bezne sedacky v Yarise, taktiez bezne sedacky v Corolle E11, to znamena bezne sedacky montovane u 99% daneho modeloveho radu !!!, myslim ze to je najobjektivnejsie zhodnotenie.
mam kopec fotiek mojej Cariny, ale neviem ako ich tu pridat /napiste ako/, tak narychlo uvadzam link na fotku, kde je presne identicke auto, model 1992-1994.
http://www.autobazar.eu/sk/pics.php?id=1034673&pic=2
ma niekto dojem ze tieto standartne najbeznejsie sedacky v Carine E nemaju vyssiu kvalitu ako v E11? sedel v nich niekto z Vas ? ja som v nich sedel 150tis km, pocas 5 rokov, dlhe denne trasy.
Pani stale sa bavime o standartych sedackach..
v E11 su biedne, mozno u japonskych verzii E10 su lepsie, niekto tu pisal ze ma u E10 aj nastavitelnu bedrovu opierku /co to potvrdzuje/, co u E11 neexistuje... a to mi naozaj chyba.
Sklon sedaku u Cariny sa da az o 30% viac nastavit ako u E11, o bocnom vedeni a bedrovej podpore a zjavnej masivnosti sedaciek ani nehovorim.
Mam E11 vybava "LUNA" cize 2xairback.,el.okna,zrkadla,klima, abs...dozoz Belgie - takze ziadne STD,ani TERRA, auto v nizkej vybave zasadne nekupujem.
v takmer vsetkych oficialnych recenziach E11 sa pise o horsich sedackach ako o jedinej vaznejsej chybe tohoto modelu, pretoze inak je to velmi vydarene auto, ma dokonca vyrovnanejsi podvozok ako Carina E, ktora je pretacava a ma menej komfortne naladenie odpruzenia, citit pri priecnych nerovnostiach a hlavne v meste.
Nejazdil som len v jednej Carine E, jazil som v sedane aj v Combiku a podotykam ze mali podvozky v perfekt.stave, zaidne vraky.
Nechvalim tu bezhlavo Carinu, to teda nie.. Chvalim len prvotriedne a standartne sedacky Carina E GL, cize uplne bezne sedacky ktore v tom aute boli